Это в раздел бухгалтера по 200грн.Natalenna писав:Колеги! Я тільки що таке почула від постачальника...
Є рахунок на 9000.
03.05 була попередня оплата 5000
11.05 відгрузка повністю.
постачальник реєструє ПН на 9000 03.05. Дзвоню їй. Так як багато часу ще до 31.05, прошу коригування на мінус і 2 податкові.
Вона мені видає, що зараз відбулися останні зміни і потрібно щоб податкова накладна повністю відповідала номенклатурі, тому вона мені зніме неправильну податкову, випише на 5000 03.05, потім її зніме і випише нову на відгрузку на повну суму. Я щось пропустила????
Регистрация налоговых накладных в ЕРНН (Часть 2)
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 5 разів
- Подякували: 428 разів
- Контактна інформація:
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 773 рази
- Подякували: 1426 разів
что-то она явно намудрила слишкомNatalenna писав:Колеги! Я тільки що таке почула від постачальника...
Є рахунок на 9000.
03.05 була попередня оплата 5000
11.05 відгрузка повністю.
постачальник реєструє ПН на 9000 03.05. Дзвоню їй. Так як багато часу ще до 31.05, прошу коригування на мінус і 2 податкові.
Вона мені видає, що зараз відбулися останні зміни і потрібно щоб податкова накладна повністю відповідала номенклатурі, тому вона мені зніме неправильну податкову, випише на 5000 03.05, потім її зніме і випише нову на відгрузку на повну суму. Я щось пропустила????
1. нужно было НН от 03.05 на 5000, если номенклатура не та, то тем же 03.05 РК=0 на правильную номенклатуру, потом 11.05 НН на отгрузку
2. или НН от 03.05 на 5000, датой отгрузки РК=0 к НН на правильную номенклатуру +НН по отгрузке
- Natalenna
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 3872 рази
- Подякували: 3194 рази
Я вже і на Гарячу лінію дзвонила, мене слухали так ніби я з дурдому втікла... Ще раз говорила з бухгалтером постачальника, тепер вона не може показати у податковій накладній на аванс кількість (штуки) частково, бо "вона не може продати часткову кількість".
Це напевно занадто мудрий бухгалтер для мене...
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 949 разів
я со всеми вышеписавшими ораторами совсем не согласна. И не было никаких изменений. Я всегда так выписывала налоговые:
1. НН на предоплату.
2. РК на всю сумму предоплаты с минусом
3. НН на всю отгрузку.
начала работать так с крупным покупателем. Они именно так просили выписывать доки. С тех пор всем так делаю. Никто не возмущается
1. НН на предоплату.
3. НН на всю отгрузку.
начала работать так с крупным покупателем. Они именно так просили выписывать доки. С тех пор всем так делаю. Никто не возмущается
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 219 разів
- Подякували: 375 разів
мммдаNatalenna писав:Я вже і на Гарячу лінію дзвонила, мене слухали так ніби я з дурдому втікла... Ще раз говорила з бухгалтером постачальника, тепер вона не може показати у податковій накладній на аванс кількість (штуки) частково, бо "вона не може продати часткову кількість".
а за то, что подобные мудрости отнимают время и нервы, надо наказывать #hunter#
за этот промежуток, что вы с ней "воюете", сколько полезного можно было сделать! при этом оставаясь в хорошем расположении духа
так нет же, она сама ниххххрена, пардон, не понимает, и вас заставила искать черную кошку в темноте #aggr#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 773 рази
- Подякували: 1426 разів
#blush# а откуда у ее такие убеждения что по предоплате уже прошла реализация??? и там должна быть целая единица???Natalenna писав:Я вже і на Гарячу лінію дзвонила, мене слухали так ніби я з дурдому втікла... Ще раз говорила з бухгалтером постачальника, тепер вона не може показати у податковій накладній на аванс кількість (штуки) частково, бо "вона не може продати часткову кількість".
пускай отгружают Вам 03.05 и закрывайте вопрос...
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 219 разів
- Подякували: 375 разів
на мой взгляд это не совсем верноВика23 писав:я со всеми вышеписавшими ораторами совсем не согласна. И не было никаких изменений. Я всегда так выписывала налоговые:
1. НН на предоплату.
3. НН на всю отгрузку.
вы же предоплату не возвращаете
если необходимо изменить номенклатуру, то РК
а если номенклатура та же, то НН на остаток товара при отгрузке
- Natalenna
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 3872 рази
- Подякували: 3194 рази
А на основі чого Ви так робите?Вика23 писав:я со всеми вышеписавшими ораторами совсем не согласна. И не было никаких изменений. Я всегда так выписывала налоговые:
1. НН на предоплату.
3. НН на всю отгрузку.
У ст. 187.1 ПКУ такого нема
187.1 ПКУ
187.1. Датою виникнення податкових зобов'язань з постачання товарів/послуг вважається дата, яка припадає на податковий період, протягом якого відбувається будь-яка з подій, що сталася раніше:
а) дата зарахування коштів від покупця/замовника на банківський рахунок платника податку як оплата товарів/послуг, що підлягають постачанню, а в разі постачання товарів/послуг за готівку - дата оприбуткування коштів у касі платника податку, а в разі відсутності такої - дата інкасації готівки у банківській установі, що обслуговує платника податку;
б) дата відвантаження товарів, а в разі експорту товарів - дата оформлення митної декларації, що засвідчує факт перетинання митного кордону України, оформлена відповідно до вимог митного законодавства, а для послуг - дата оформлення документа, що засвідчує факт постачання послуг платником податку.
За операціями з виконання підрядних будівельних робіт суб'єкти підприємницької діяльності можуть застосовувати касовий метод податкового обліку відповідно до підпункту 14.1.266 пункту 14.1 статті 14 цього Кодексу.
а) дата зарахування коштів від покупця/замовника на банківський рахунок платника податку як оплата товарів/послуг, що підлягають постачанню, а в разі постачання товарів/послуг за готівку - дата оприбуткування коштів у касі платника податку, а в разі відсутності такої - дата інкасації готівки у банківській установі, що обслуговує платника податку;
б) дата відвантаження товарів, а в разі експорту товарів - дата оформлення митної декларації, що засвідчує факт перетинання митного кордону України, оформлена відповідно до вимог митного законодавства, а для послуг - дата оформлення документа, що засвідчує факт постачання послуг платником податку.
За операціями з виконання підрядних будівельних робіт суб'єкти підприємницької діяльності можуть застосовувати касовий метод податкового обліку відповідно до підпункту 14.1.266 пункту 14.1 статті 14 цього Кодексу.
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 250 разів
- Подякували: 775 разів
Согласна на 100%.g.let писав:мммдаNatalenna писав:Я вже і на Гарячу лінію дзвонила, мене слухали так ніби я з дурдому втікла... Ще раз говорила з бухгалтером постачальника, тепер вона не може показати у податковій накладній на аванс кількість (штуки) частково, бо "вона не може продати часткову кількість".
а за то, что подобные мудрости отнимают время и нервы, надо наказывать #hunter#
за этот промежуток, что вы с ней "воюете", сколько полезного можно было сделать! при этом оставаясь в хорошем расположении духа
так нет же, она сама ниххххрена, пардон, не понимает, и вас заставила искать черную кошку в темноте #aggr#
Бред...как выдумают себе в голове изменения в законодательстве#g_crazy# Настаивайте на своем! Две налоговых на предоплату, затем на отгрузку и точка.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 250 разів
- Подякували: 775 разів
Тоже интересно???Natalenna писав:А на основі чого Ви так робите?Вика23 писав:я со всеми вышеписавшими ораторами совсем не согласна. И не было никаких изменений. Я всегда так выписывала налоговые:
1. НН на предоплату.
3. НН на всю отгрузку.
У ст. 187.1 ПКУ такого нема187.1 ПКУ
187.1. Датою виникнення податкових зобов'язань з постачання товарів/послуг вважається дата, яка припадає на податковий період, протягом якого відбувається будь-яка з подій, що сталася раніше: