Корректировка НН (часть 2)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Saha
УченикУченик

Повідомлення Saha »

Доброй ночи!Как откорректировать н.н. при изменении назначения платежа!Двумя строками"-" "+" не получается.СПАСИБО!

marina11
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 621 раз
Подякували: 1519 разів

Повідомлення marina11 »

Natalya_L писав:
Скрытый текст
[
Скрытый текст
quote=marina11]
Natalya_L писав:Доброго дня!
Допоможіть розібратися:
07.09 - попередня оплата від покупця 7000, товар не відвантажено
25.09 -змінюється товар і вартість - 5000
2000 ми повинні повернути.
Як скласти РК?
Що відбувається 25.09? Відвантаження товару на 5000 грн? Коли повертаються кошти? 2 сторінки тому я тут просила допомоги у схожій ситуації. Мені там Віка скинула посилання на роз'яснення ДФС (Лист ДФС від 10.05.2016 № 10328/6/99-99-15-03-02-15) , як вони вважають потрібним робити.
Якщо 25.09 відвантаження, а кошти сьогодні не повертаєте, то 25.09 РК з 2-ма рядочками
1. згідно ПН від 07.09 на -
2 згідно накладної на +. Так як РК буде - реєструє покупець.
І 25-го ж ПН на 2000 на попередню оплату на будь-яку позицію. Її Ви знімете РК датою повернення коштів.
Або лист від покупця від 25.09.17 "Просимо вважати суму 2000 згідно ПД ...... безпроцентною зворотною позикою і договір позики. І тоді нічого не реєструєте.#curtsey#

Дякую. Ще кілька моментів:
26.09 повернемо 2000 і складаємо РК:
1р. -товар, від якого відмовились
2р. + товар, який замовили.
Відвантаження так і не буде, причину писати "зміна номенклатури"?[/quote]
А на підставі чого зміни? Нічого не розумію. Підстава для виписки ПН/коригування ПН - оплата коштів або відвантаження товару. Якщо жодна з цих подій не відбувається 25.09 - на якій підставі і що Ви коригуєте? От 26.09 повернете кошти і складете РК до ПН від 07.09 і з причиною "поверення коштів". А РК на "зміну номенклатури" я б робила датою фактичного відвантаження товару. Може до відвантаження товар ще 3 рази зміниться?

vika23
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 41 раз
Подякували: 332 рази

Повідомлення vika23 »

Saha писав:Доброй ночи!Как откорректировать н.н. при изменении назначения платежа!Двумя строками"-" "+" не получается.СПАСИБО!
А почему не получается?

Zvono4ek
УченикУченик
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення Zvono4ek »

Добрый день всем! Вопрос по РК на неплательщика. Правильно ли я делаю
Выписана налоговая на неплательщика ошибочной датой - вместо 04.08 указала 01.08.
Сейчас делаю РК на налоговую от 01.08. Регистрирую ее я? если покупатель неплательщик??

Потом я делаю правильной датой 04.08 налоговую (нумерация будет как попало на сегодняшний день) и тоже отправляю ее на регистрацию?

ВОПРОС: мне нужно ждать, чтоб пришел ответ по РК или можно одновременно их отправлять и воостанавливается ли лимит по РК, которую сам регистрируешь?
Буду всем очень благодарна за помощь - такое впервые(((

novichok
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 81 раз
Подякували: 890 разів

Повідомлення novichok »

Zvono4ek писав:Добрый день всем! Вопрос по РК на неплательщика. Правильно ли я делаю
Выписана налоговая на неплательщика ошибочной датой - вместо 04.08 указала 01.08.
Сейчас делаю РК на налоговую от 01.08. Регистрирую ее я? если покупатель неплательщик??

Потом я делаю правильной датой 04.08 налоговую (нумерация будет как попало на сегодняшний день) и тоже отправляю ее на регистрацию?

ВОПРОС: мне нужно ждать, чтоб пришел ответ по РК или можно одновременно их отправлять и воостанавливается ли лимит по РК, которую сам регистрируешь?
Буду всем очень благодарна за помощь - такое впервые(((
1- ренистрируете Вы
2 - НН отправлете и ждать не обязательно регистрации РК
3- по сумме все выровняется

Снежынка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 570 разів
Подякували: 83 рази

Повідомлення Снежынка »

Не можу зареєструвати РК, приходить квитанція сума не" Документ не може бути прийнятий - рядок 2. Порушено порядок обрахунку графи 13 розділу Б. Сума у графі 13 (2964.20) не збігається з розрахованою (2965.22).

Відключала автоматичний розрахунок, всеодно не приймає.

Що робити ?

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1935 разів
Подякували: 6628 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Снежынка писав:Не можу зареєструвати РК, приходить квитанція сума не" Документ не може бути прийнятий - рядок 2. Порушено порядок обрахунку графи 13 розділу Б. Сума у графі 13 (2964.20) не збігається з розрахованою (2965.22).

Що робити ?
Перевірте, чи циферки не розходяться з тими, що були у податковій, яку коригуєте....
Джуе легко не помітить...

Снежынка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 570 разів
Подякували: 83 рази

Повідомлення Снежынка »

Tasa писав:
Снежынка писав:Не можу зареєструвати РК, приходить квитанція сума не" Документ не може бути прийнятий - рядок 2. Порушено порядок обрахунку графи 13 розділу Б. Сума у графі 13 (2964.20) не збігається з розрахованою (2965.22).

Що робити ?
Перевірте, чи циферки не розходяться з тими, що були у податковій, яку коригуєте....
Джуе легко не помітить...

у податковій все вірно.
Що робити , як зарегить це коригування

marina11
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 621 раз
Подякували: 1519 разів

Повідомлення marina11 »

Що робити ?
Гадаю проблема у тому що ціна*кількість=сума відрізняється більше ніж на 1 грн
Радили позицію у ПН/РК розбивати кількома рядочками, щоб у кужному з них різниця була менша, ніж 1 грн.

Tabletka
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 77 разів
Подякували: 39 разів

Повідомлення Tabletka »

хелп!

составляю рк на замену номенклатуры. Рисую старую номенклатуру с минусом, новую с плюсом, в итоге ноль. Но старой номенклатуры было 2 позиции, а новой - 3. НН не принимается из-за "номера по порядку"
Документ не може бути прийнятий - порушення вимог порядку заповнення податкової накладної та розрахунку коригування до податкової накладної, а саме: рядок № * відсутній в ПН що коригується

и что с этим делать? есть вариант зарегистрировать РК? или только надо делать рк на минус, слать на регистрацию контрагенту и регить новую НН на плюс?

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”