Регистрация налоговых накладных в ЕРНН (Часть 2)
- Natalenna
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 3872 рази
- Подякували: 3194 рази
я сама в шоці, вперше таке чую. Вона переконана, що не можна частково шт. відобразити у податковій накладній, чому, сама не може сказати.Dfcbkbcf писав:#blush# а откуда у ее такие убеждения что по предоплате уже прошла реализация??? и там должна быть целая единица???Natalenna писав:Я вже і на Гарячу лінію дзвонила, мене слухали так ніби я з дурдому втікла... Ще раз говорила з бухгалтером постачальника, тепер вона не може показати у податковій накладній на аванс кількість (штуки) частково, бо "вона не може продати часткову кількість".
Це напевно занадто мудрий бухгалтер для мене...
пускай отгружают Вам 03.05 и закрывайте вопрос...
на 03.05 на балансі у неї не було ще, мені би теж підійшла реалізація 03.05 і я би того всього не вислуховувала.
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 398 разів
- Подякували: 906 разів
Я не Светоч мысли, але якби Ви мені таке утнули з моєю частковою предоплатою за товар, я б з Вами працювала тільки з післяплатою.#wink#Вика23 писав:я со всеми вышеписавшими ораторами совсем не согласна. И не было никаких изменений. Я всегда так выписывала налоговые:
1. НН на предоплату.
2. РК на всю сумму предоплаты с минусом
3. НН на всю отгрузку.
начала работать так с крупным покупателем. Они именно так просили выписывать доки. С тех пор всем так делаю. Никто не возмущается
- Natalenna
- Светоч Мысли
я потім відпишу, чим це все закінчиться.АЛЮШКА писав:Согласна на 100%.g.let писав:мммдаNatalenna писав:Я вже і на Гарячу лінію дзвонила, мене слухали так ніби я з дурдому втікла... Ще раз говорила з бухгалтером постачальника, тепер вона не може показати у податковій накладній на аванс кількість (штуки) частково, бо "вона не може продати часткову кількість".
Це напевно занадто мудрий бухгалтер для мене...
а за то, что подобные мудрости отнимают время и нервы, надо наказывать #hunter#
за этот промежуток, что вы с ней "воюете", сколько полезного можно было сделать! при этом оставаясь в хорошем расположении духа
так нет же, она сама ниххххрена, пардон, не понимает, и вас заставила искать черную кошку в темноте #aggr#
Бред...как выдумают себе в голове изменения в законодательстве#g_crazy# Настаивайте на своем! Две налоговых на предоплату, затем на отгрузку и точка.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 250 разів
- Подякували: 775 разів
Что ж вы так не подали вчера нову звитну??? НЕ нужно было дожидаться факта регистрации, это покупатель ваш не мог отобразить вашу НН себе в кредите.Bu_Ket писав:Здравствуйте, уважаемые бухгалтера! Прошу подсказать, ситуация такова : просрочила регистрацию нн за апрель, декларацию сдала 19.05. В понедельник контрагент напомнила что я забыла про него, сделала и отправила налоговые в реест. вчера они не зарегистрировались. поэтому нову звітну подать не смогла. Сегодня пришли квитанции на нн, а на уточнюючий розрахунок пришел отказ. В квитанциях так : додато 5 и розрахунок-збережено на центральному ривни, а додаток2-не принят, срок сдачи формы с 01. июня 2017... просто первый раз столкнулась с просрочкой налоговых и уточняющим расчетом, объясните мне , пожалуйста, что происходит, и что мне делать? Спасибо.
Из ст. 201.9 "Відсутність факту реєстрації платником податку - продавцем товарів/послуг податкових накладних в Єдиному реєстрі податкових накладних не дає права покупцю на включення сум податку на додану вартість до податкового кредиту та не звільняє продавця від обов'язку включення суми податку на додану вартість, вказаної в податковій накладній, до суми податкових зобов'язань за відповідний звітний період."
эти налоговые за апрель, и в деке я их все показала. Т.е. мне теперь нужно сдать уточненку к деке, сняв НО? А корректировки к НН выписать маем, и показать их в деке за май?mmv писав:какой срок истек?если 365 дней,то вы не сможете их зарегистрировать.А если просрочка граничных сроков,то на РК зареганых вовремя не должно быть штрафов.Имеет смысл в том случае,если незарегестрированные не были отражены в декларации как ваши налоговые обязательства.А если вы их показывали,то только через уточненку как завышение НО,а потом уже регистрация ПН и позже РК при наличии регистрационного лимита
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 570 разів
- Подякували: 83 рази
Є ПН на яку прийшла квитанція на іншого покупцяю.
Стоїть галочка реєстрація в ЄДРПН, а в стобчику " Витяг " галочки немає.
після подання витягу в ЄДРПН . квитанція про реєстрацію не приходить.
Куди дзвонити,зоб дізнатися чого лева квитанція прийшла і чи зареєстрована ПН:???
Куди дзвонити,зоб дізнатися чого лева квитанція прийшла і чи зареєстрована ПН:???
- Natalenna
- Светоч Мысли
певно на гарячу лініюСнежынка писав:Є ПН на яку прийшла квитанція на іншого покупцяю.
-
- Гуру
- Дякував (ла): 38 разів
- Подякували: 6 разів
Коллеги, подскажите, пожалуйста, кто знает, что означает в Витяге, щодо суми податку на яку платник може зареэструвати податкові накладні Графа 6 Загальна сума перевищення податкових зобов'язань зазначених платником у декларації над сумою податку, зазначеної у податкових накладних, зареєстрованих у Реєстрі ?
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1931 раз
- Подякували: 6619 разів
- Контактна інформація:
Ну так по тексту - в деці ви показали більше ПЗ, ніж у зареєстрованих ПН. Можливо пропустили десь накладну при реєстрації, ну або просто не зареєстрували #g_crazy#luda361 писав: Коллеги, подскажите, пожалуйста, кто знает, что означает в Витяге, щодо суми податку на яку платник може зареэструвати податкові накладні Графа 6 Загальна сума перевищення податкових зобов'язань зазначених платником у декларації над сумою податку, зазначеної у податкових накладних, зареєстрованих у Реєстрі ?