Підкажіть, будь ласка, хтось коригував податкові, якщо вони були виписані не по першій події?
В нас така ситуація, акти закриті 08.09, а оплата 15.09., і наш субпідрядник зареєстрував ПН 15.09 (бух. сказала, їй вчасно не принесли підписані акти), РК робити відмовились, тому що вносити виправлення в номер і дату податкової накладної не можна.
Мені просто цікаво, невже не можна вказати тип причини в РК виправлення помилки і відкоригувати ПН, чи зареєструється такий РК, і чи передбачені якісь штрафи за коригування такої ПН, що виписана не по першій події.
Заздалегідь вдячна.
Корректировка НН (часть 2)
-
IRINAST
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 836 разів
- Подякували: 1041 раз
В Вашем случае надо НН от 15.09. полностью убивать РК, и выписывать новую НН от 08.09. Поэтому поставщик и не хочет РК, попадает на штраф. Может дату акту сможете договориться перенести?AV_VISH писав:Підкажіть, будь ласка, хтось коригував податкові, якщо вони були виписані не по першій події?
В нас така ситуація, акти закриті 08.09, а оплата 15.09., і наш субпідрядник зареєстрував ПН 15.09 (бух. сказала, їй вчасно не принесли підписані акти), РК робити відмовились, тому що вносити виправлення в номер і дату податкової накладної не можна.
Мені просто цікаво, невже не можна вказати тип причини в РК виправлення помилки і відкоригувати ПН, чи зареєструється такий РК, і чи передбачені якісь штрафи за коригування такої ПН, що виписана не по першій події.
Заздалегідь вдячна.
-
AV_VISH
- Просвещенный

- Дякував (ла): 89 разів
- Подякували: 22 рази
А що саме за штраф, не підкажете? Він же свої зобов'язання в будь-якому випадку в декларацію включить. Хіба, що, якщо коригувати зараз, то буде штраф за несвоєчасну реєстрацію ПН (але ми просили це все зробити ще на минулій неділі, коли сроки реєстрації ще не пройшли).IRINAST писав:В Вашем случае надо НН от 15.09. полностью убивать РК, и выписывать новую НН от 08.09. Поэтому поставщик и не хочет РК, попадает на штраф. Может дату акту сможете договориться перенести?AV_VISH писав:Підкажіть, будь ласка, хтось коригував податкові, якщо вони були виписані не по першій події?
Заздалегідь вдячна.
-
svetabez
- Высший разум

- Дякував (ла): 43 рази
- Подякували: 445 разів
По штрафам то це при перевірці. Домовляйтесь про зміну дати акту.AV_VISH писав:А що саме за штраф, не підкажете? Він же свої зобов'язання в будь-якому випадку в декларацію включить. Хіба, що, якщо коригувати зараз, то буде штраф за несвоєчасну реєстрацію ПН (але ми просили це все зробити ще на минулій неділі, коли сроки реєстрації ще не пройшли).IRINAST писав:В Вашем случае надо НН от 15.09. полностью убивать РК, и выписывать новую НН от 08.09. Поэтому поставщик и не хочет РК, попадает на штраф. Может дату акту сможете договориться перенести?AV_VISH писав:Підкажіть, будь ласка, хтось коригував податкові, якщо вони були виписані не по першій події?
Заздалегідь вдячна.
-
IRINAST
- Светоч Мысли

Конечно странные поставщики, они свои обязательства внесут, тут Вы правы, но они Вас подставляют с кредитом (тем более что Вы договаривались раньше) . Вы не имеете права вносить не правильную НН, у Вас ее могут снять потом при проверке. Только договариваться, либо акт либо РК с правильной ННAV_VISH писав:А що саме за штраф, не підкажете? Він же свої зобов'язання в будь-якому випадку в декларацію включить. Хіба, що, якщо коригувати зараз, то буде штраф за несвоєчасну реєстрацію ПН (але ми просили це все зробити ще на минулій неділі, коли сроки реєстрації ще не пройшли).IRINAST писав:В Вашем случае надо НН от 15.09. полностью убивать РК, и выписывать новую НН от 08.09. Поэтому поставщик и не хочет РК, попадает на штраф. Может дату акту сможете договориться перенести?AV_VISH писав:Підкажіть, будь ласка, хтось коригував податкові, якщо вони були виписані не по першій події?
Заздалегідь вдячна.
-
Oska
- Гений

- Дякував (ла): 171 раз
- Подякували: 12 разів
Зарегистрировала налоговую на контрагента, он ее отклонил, как оказалось у них поменялась форма собственности. Хочу неправильную нн аннулировать, как ошибочную и не могу ее зарегистрировать. Нет кнопки отправить в ДФС, только контрагенту, хотя поставила галочку что регистр продавец. Что я не правильно делаю?
-
IRINAST
- Светоч Мысли

РК регает покупатель в Вашем случаеOska писав:Зарегистрировала налоговую на контрагента, он ее отклонил, как оказалось у них поменялась форма собственности. Хочу неправильную нн аннулировать, как ошибочную и не могу ее зарегистрировать. Нет кнопки отправить в ДФС, только контрагенту, хотя поставила галочку что регистр продавец. Что я не правильно делаю?
-
Вика23
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 949 разів
у них же инн не поменялся?Oska писав:Зарегистрировала налоговую на контрагента, он ее отклонил, как оказалось у них поменялась форма собственности. Хочу неправильную нн аннулировать, как ошибочную и не могу ее зарегистрировать. Нет кнопки отправить в ДФС, только контрагенту, хотя поставила галочку что регистр продавец. Что я не правильно делаю?
тогда регистрируйте пустой РК с правильной шапкой. и усе)))
-
Світлячок
- Профи
- Дякував (ла): 17 разів
- Подякували: 1 раз
Добрий день, отримала аванс від покупця 29 вересня, постачальнику перерахувала кошти 02 жовтня , Мені потрібно зареєструвати податкову накладну до 15 жовтня, а коду я немаю!!!!#wall# Постачальник мені код сказав, але що мені з того. Мене може заблокувати система,? як вийти з ситуації?
-
Aleksandra123
- Мудрец

- Дякував (ла): 51 раз
- Подякували: 13 разів
Доброе утро!
Подскажите пожалуйста правильно ли делаю.
Наша компания является импортерами. Зачастую я не знаю кода УКТ ВЭД товара до его растаможки. К чему я веду))) - покупатель делает предоплату за товар, который только будет заказываться. Я выписываю НН с предполагаемым кодом, так как этот товар не завозили ни разу, кода не знаем. Приезжает товар, мы его растаможиваем под другим кодом. Я днем закрытия ГТД делаю корректировку к НН покупателю на предоплату, с изменением номенклатуры (корректировка нулевая). Вопрос - правильно ли делать корректировку датой закрытия ГТД? (есть консультация ГФС) Просто, меня немного смущает то, что я то смогу подтвердить дату корректировки НН своей ГТДшкой, а что делать покупателю? Заранее спасибо!
Подскажите пожалуйста правильно ли делаю.
Наша компания является импортерами. Зачастую я не знаю кода УКТ ВЭД товара до его растаможки. К чему я веду))) - покупатель делает предоплату за товар, который только будет заказываться. Я выписываю НН с предполагаемым кодом, так как этот товар не завозили ни разу, кода не знаем. Приезжает товар, мы его растаможиваем под другим кодом. Я днем закрытия ГТД делаю корректировку к НН покупателю на предоплату, с изменением номенклатуры (корректировка нулевая). Вопрос - правильно ли делать корректировку датой закрытия ГТД? (есть консультация ГФС) Просто, меня немного смущает то, что я то смогу подтвердить дату корректировки НН своей ГТДшкой, а что делать покупателю? Заранее спасибо!