Блокировка регистрации НН/РК (частина 2️⃣)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Dayana1
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 127 разів
Подякували: 12 разів

Повідомлення Dayana1 »

Діна 1977 писав:У мене прийняли таблицю #dance# 30.03 відправила 31.03 прийшло рішення, стоїть галочка врахування#love# . Правда чомусь рішення не підтянулось до таблиці, і вона так і висить зі статусом доставлено. Рішення знайшла в закладках квитанції. Пояснень до таблиці ніяких не писала, просто в шахматному порядку вхідні і вихідні укт. Ну а тепер саме головне відправити пн на реєстрацію і побачу чи працює ця таблиця.
я тоже отправляла 30.03 но у меня пока нет ответа ((

LLSS
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 6 разів
Подякували: 90 разів

Повідомлення LLSS »

Moka писав:
LLSS писав:
sim писав:Как сейчас выписывать РК на ошибочно зарегистрированные накладные?
Возможно у кого-то есть опыт?
Я все провернула в один день и регистр-ю НН ( тк разблокировали давно, но деньги в лимите появились только в марте) и РК, предварительно договорившись с покупателем. Правда это было до 21 марта, хоть не блокировали. Еще хочу схимичить при сдаче отчета, вернее в отчет включать РК не буду, а попробую их сервер обмануть при заполнении "своеобразным образом " уточненки. Если все получится- отпишусь .
Пожалуйста, если получится, поделитесь пожалуйста, я то мы пока свой лимит еще не восстановили.
Мока, обязательно, Вам отпишусь в первую очередь

nikosbud
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 28 разів
Подякували: 422 рази

Повідомлення nikosbud »

у кого приняли таблицу : уктзед опт торг - в каком формате уктзеды указывали?

marina11
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 621 раз
Подякували: 1519 разів

Повідомлення marina11 »

nikosbud писав:у кого приняли таблицу : уктзед опт торг - в каком формате уктзеды указывали?
4 перші цифри коду, спершу всі вхідні, потім всі вихідні.

Lana1408
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 5 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення Lana1408 »

Добрый день! Подскажите кто сталкивался с такой проблемой:
в квитанции №2 на уведомлениетекст: документ не прийнято. вивлено помилки: не відповідає стандарту XML(помилка структури)?

отправляла через Медок, через эл.кабинет. Постоянно приходит квитанция с этой ошибкой

marina11
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 621 раз
Подякували: 1519 разів

Повідомлення marina11 »

Lana1408 писав:Добрый день! Подскажите кто сталкивался с такой проблемой:
в квитанции №2 на уведомлениетекст: документ не прийнято. вивлено помилки: не відповідає стандарту XML(помилка структури)?

отправляла через Медок, через эл.кабинет. Постоянно приходит квитанция с этой ошибкой
А почитати кілька сторінок?
Занадто велике пояснення у повідомленні. Скоротити, щоб не перевищувало 2000 символів, все інше - окремим додатком.

Екатерина1234
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 5 разів

Повідомлення Екатерина1234 »

Діна 1977 писав:У мене прийняли таблицю #dance# 30.03 відправила 31.03 прийшло рішення, стоїть галочка врахування#love# . Правда чомусь рішення не підтянулось до таблиці, і вона так і висить зі статусом доставлено. Рішення знайшла в закладках квитанції. Пояснень до таблиці ніяких не писала, просто в шахматному порядку вхідні і вихідні укт. Ну а тепер саме головне відправити пн на реєстрацію і побачу чи працює ця таблиця.
У меня таблицу не приняли. Причина не указана вообще. У нас услуги .49.41. Входящие бензин, запчасти и т.п. Очень прошу, у кого таблицу приняли, скиньте пожалуйста ее на электронку (rubekina2016@ukr.net), или фото на вайбер (0509507096) , для примера. Отправляла уже 4 варианта, и с пояснением, и без, и как только не заполняла. Идентично их примерам. И все равно не принято. А они имеют право не указать причину принятия?

Діна 1977
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 440 разів
Подякували: 271 раз

Повідомлення Діна 1977 »

Dayana1 писав:
я тоже отправляла 30.03 но у меня пока нет ответа ((
Можливо подивіться в електронному кабінеті . Я там побачила, але воно там мені не відкрилося. Почала шукати в своїй програмі і знайшла між квитанціями.

Svetlana-R
Мыслитель
Мыслитель
Дякував (ла): 48 разів
Подякували: 44 рази

Повідомлення Svetlana-R »

Екатерина1234 писав:
У меня таблицу не приняли. Причина не указана вообще. У нас услуги .49.41. Входящие бензин, запчасти и т.п. Очень прошу, у кого таблицу приняли, скиньте пожалуйста ее на электронку (rubekina2016@ukr.net), или фото на вайбер (0509507096) , для примера. Отправляла уже 4 варианта, и с пояснением, и без, и как только не заполняла. Идентично их примерам. И все равно не принято. А они имеют право не указать причину принятия?
Скажіть, будь ласка, Таблицю подавали до блокування пн чи після блокування? Можна Таблицю подати наперед, бо в ДФС сказали, що не знають.

Діна 1977
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 440 разів
Подякували: 271 раз

Повідомлення Діна 1977 »

Svetlana-R писав:
Екатерина1234 писав:
Скажіть, будь ласка, Таблицю подавали до блокування пн чи після блокування? Можна Таблицю подати наперед, бо в ДФС сказали, що не знають.
До блокування.

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”