Блокировка регистрации НН/РК (частина 2️⃣)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Dfcbkbcf
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 773 рази
Подякували: 1426 разів

Повідомлення Dfcbkbcf »

Діна 1977 писав:
Скрытый текст
Svetlana-R писав:
Екатерина1234 писав: У меня таблицу не приняли. Причина не указана вообще. У нас услуги .49.41. Входящие бензин, запчасти и т.п. Очень прошу, у кого таблицу приняли, скиньте пожалуйста ее на электронку (rubekina2016@ukr.net), или фото на вайбер (0509507096) , для примера. Отправляла уже 4 варианта, и с пояснением, и без, и как только не заполняла. Идентично их примерам. И все равно не принято. А они имеют право не указать причину принятия?
Скажіть, будь ласка, Таблицю подавали до блокування пн чи після блокування? Можна Таблицю подати наперед, бо в ДФС сказали, що не знають.
До блокування.[/quote]
а коды УКТЗЕД указывали все 10 цифр или только первые 4?

Діна 1977
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 440 разів
Подякували: 271 раз

Повідомлення Діна 1977 »

Dfcbkbcf писав:
Діна 1977 писав:
Скрытый текст
Svetlana-R писав:
Скажіть, будь ласка, Таблицю подавали до блокування пн чи після блокування? Можна Таблицю подати наперед, бо в ДФС сказали, що не знають.
До блокування.
а коды УКТЗЕД указывали все 10 цифр или только первые 4?[/quote] На послуги в липні 17 я показувала всі цифри. А в цьому році в мене оптова торгівля , то тільки 4 цифри.

Dfcbkbcf
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 773 рази
Подякували: 1426 разів

Повідомлення Dfcbkbcf »

Діна 1977 писав:
Dfcbkbcf писав:
Діна 1977 писав:
Скрытый текст
До блокування.
На послуги в липні 17 я показувала всі цифри. А в цьому році в мене оптова торгівля , то тільки 4 цифри.[/quote]
отправлю и я так без обьяснений, потом отпишусь..
да еще один вопрос (сколько строк допустимых сейчас в табличке?) те сколько кодов максимум могу показать пять на входе, пять на выходе или меньше??? (так же торговля, что купили то и продали)

Анастасия355
ЗнатокЗнаток

Повідомлення Анастасия355 »

Діна 1977 писав:
Svetlana-R писав:
Екатерина1234 писав: У меня таблицу не приняли. Причина не указана вообще. У нас услуги .49.41. Входящие бензин, запчасти и т.п. Очень прошу, у кого таблицу приняли, скиньте пожалуйста ее на электронку (rubekina2016@ukr.net), или фото на вайбер (0509507096) , для примера. Отправляла уже 4 варианта, и с пояснением, и без, и как только не заполняла. Идентично их примерам. И все равно не принято. А они имеют право не указать причину принятия?
До блокування.
Подскажите, пожалуйста, таблицу подавали в центральную или региональную ГФС?

Діна 1977
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 440 разів
Подякували: 271 раз

Повідомлення Діна 1977 »

Dfcbkbcf писав:
Діна 1977 писав:
Dfcbkbcf писав:До блокування.
На послуги в липні 17 я показувала всі цифри. А в цьому році в мене оптова торгівля , то тільки 4 цифри.
да еще один вопрос (сколько строк допустимых сейчас в табличке?) те сколько кодов максимум могу показать пять на входе, пять на выходе или меньше??? (так же торговля, что купили то и продали)[/quote] В мене один товар, так що я не знаю скільки можна. Що купили то і продали.

marina11
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 621 раз
Подякували: 1519 разів

Повідомлення marina11 »

Dfcbkbcf писав:
Скрытый текст
Діна 1977 писав:
Dfcbkbcf писав:До блокування.
На послуги в липні 17 я показувала всі цифри. А в цьому році в мене оптова торгівля , то тільки 4 цифри.[/quote]
да еще один вопрос (сколько строк допустимых сейчас в табличке?) те сколько кодов максимум могу показать пять на входе, пять на выходе или меньше??? (так же торговля, что купили то и продали)[/quote]
Я б радила надсилати 5 табличок по 2 коди у кожній, ніж одну з 10-ма кодами. Не так буквально, але.
Поясню, чому. Приміром комісія розглянула Вашу одну табличку з 10-ма кодами і їм здалося, що якийсь з кодів у ній у вас "підозрілий", от , на їхню думку, не можете ви торгувати таким товаром чи надавати такі послуги. Ви отримаєте на все "Дані не враховано". А якщо розділити на кілька таблиць, є шанси, що відхилять лише код, що "не сподобався", а інші врахують.

Svetlana-R
Мыслитель
Мыслитель
Дякував (ла): 48 разів
Подякували: 44 рази

Повідомлення Svetlana-R »

Семинар в ДФС Киева по блокировке 05.04.18
http://kyiv.sfs.gov.ua/media-ark/news-ark/332506.html

Гостья Юлия
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 33 рази
Подякували: 17 разів

Повідомлення Гостья Юлия »

Подскажите у меня услуги - строительство, 3 кода на выходе. На каждый код отдельную таблицу или можно все в одну? На входе много материалов, указывать по максимуму?

Лю1
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 18 разів
Подякували: 20 разів

Повідомлення Лю1 »

Лю1 писав:В прошлом году было несколько попыток подать Таблицу, так ее и не приняли у нас. Разблокировали накладные без нее.
Сегодня пробуем подать заново, приходит ответ:
Документ не прийнято. Код КВЕД 49.41 та відповідний код згідно з УКТ ЗЕД / ДК 016 – 2010 (постачання (виготовлення) товарів/послуг) 49.41, зазначені в Таблиці даних платника податку від 30.03.2018 № 2 уже враховано Комісією ДФС.)
Как это понимать?

Buhbuh17
УченикУченик
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 2 рази

Повідомлення Buhbuh17 »

Добрый день! Подскажите, что пишет в медке, когда в блок накладная? В єл. кабинете блок, а в медке пишет "Очікується квітанція №2"

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”