Регистрация налоговых накладных в ЕРНН (Часть 2)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
VINHIM
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення VINHIM »

Каким числом будет НН на предоплату - 06 февраля( дата оплаты)?

Рулевой
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 25 разів
Подякували: 26 разів

Повідомлення Рулевой »

VINHIM писав:Каким числом будет НН на предоплату - 06 февраля( дата оплаты)?
Первая НН будет на сумму предоплаты и на дату предоплаты, вторая на дату расходной, акта, чека и тп.

Лорик777
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 12 разів
Подякували: 343 рази

Повідомлення Лорик777 »

VINHIM писав:Каким числом будет НН на предоплату - 06 февраля( дата оплаты)?
датой возврата (датой корректировки)

vika_pro
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 32 рази
Подякували: 51 раз

Повідомлення vika_pro »

2 июня отправила 2 налоговые на регистрацию, в обед. до сих пор ни ответа- ни привета, ни квитанций. никто не знает?

извините. нашла ответ тут https://buhgalter911.com/yaf/yaf_postsm ... spx#727627

Таня311
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 9 разів
Подякували: 2 рази

Повідомлення Таня311 »

Доброго дня, допоможіть, будь ласка.
Намагаюся вже кілька днів зареєструвати на покупця податкову накладну від 16.05.2017. ЇЇ відхиляють з помилкою: "Документ не може бути прийнятий - покупцю необхідно звернутися до ДПІ". Покупець намагається вирішити це питання, але є великий ризик того, що питання до 15.06.2017 не вирішиться. Що робити в такому разі?

Aj
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1415 разів
Подякували: 777 разів

Повідомлення Aj »

Таня311 писав:Доброго дня, допоможіть, будь ласка.
Намагаюся вже кілька днів зареєструвати на покупця податкову накладну від 16.05.2017. ЇЇ відхиляють з помилкою: "Документ не може бути прийнятий - покупцю необхідно звернутися до ДПІ". Покупець намагається вирішити це питання, але є великий ризик того, що питання до 15.06.2017 не вирішиться. Що робити в такому разі?
Какое это отношение имеет к поставщику??!!! Они уже не знают, как тормозить наши НН#wall#
А Вы звонили в налоговую?

Таня311
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 9 разів
Подякували: 2 рази

Повідомлення Таня311 »

Aj писав:
Какое это отношение имеет к поставщику??!!! Они уже не знают, как тормозить наши НН#wall#
Я особисто стикаюся з цією проблемою вперше. В податковій кажуть, що покупець має вирішити це питання в своїй ДПІ. А поки він вирішує - я потрапляю на шраф? Ось і думаю як вчинити... Але світлих ідей немає

g.let
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 219 разів
Подякували: 375 разів

Повідомлення g.let »

ого #impossibl
а покупатель что говорит

Лорик777
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 12 разів
Подякували: 343 рази

Повідомлення Лорик777 »

Таня311 писав:
Aj писав:
Я особисто стикаюся з цією проблемою вперше. В податковій кажуть, що покупець має вирішити це питання в своїй ДПІ. А поки він вирішує - я потрапляю на шраф? Ось і думаю як вчинити... Але світлих ідей немає
я думаю, что штрафа не должно быть. вы обязательно сохраните (распечатайте) квитанции с причиной отказа и напишите письмо покупателю (пошлите с уведомлением или получите от него отметку на вашей копии)

g.let
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 219 разів
Подякували: 375 разів

Повідомлення g.let »

Aj писав:
Таня311 писав:Какое это отношение имеет к поставщику??!!! Они уже не знают, как тормозить наши НН#wall#
возник вопрос
Я сегодня продала товар купленный без НДС у ФОПа
код мне известен, но входного ндс у меня не будет
пройдет или нет?
просто мысли вслух #sigh#

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”