Блокировка регистрации НН/РК (частина 2️⃣)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
maha
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 19 разів
Подякували: 43 рази

Повідомлення maha »

maha писав:
marina11 писав:
maha писав:
Скрытый текст
Пожалуйста. Зашла в бланки- дфс- инши-скарга
Заполнила, прикрепила
Подписала,(дир+печать) зашифровала
Зашла в свой эл ящик ( я иногда так отправляю, а не с помощью отправки), прикрепила , отправила
Адрес sta.gov.ua
А Ви це робили? Бо у мене чомусь можливість заповнення і редагування не передбачена. Можна відкрити, подивитися роздрукувати і все.
Може у Вас якийсь особливий кабінет?
я в медке делала
Раньше можно было отправить скаргу через листування з дфс -листи- скарги
Но я не знаю, примут ли ее сейчас или нужно обязательно такой бланк, как тот, который не заполняется и не отправляется в кабинете.

marina11
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 621 раз
Подякували: 1519 разів

Повідомлення marina11 »

Yuliam писав:
Скрытый текст
marina11 писав:
Lana1408 писав:Добрый день! Подскажите кто сталкивался с такой проблемой:
в квитанции №2 на уведомлениетекст: документ не прийнято. вивлено помилки: не відповідає стандарту XML(помилка структури)?

отправляла через Медок, через эл.кабинет. Постоянно приходит квитанция с этой ошибкой
А почитати кілька сторінок?
Занадто велике пояснення у повідомленні. Скоротити, щоб не перевищувало 2000 символів, все інше - окремим додатком.
Добрый день!
Та же ошибка пришла, посчитала я сколько символов (сайт онлайн https://text.ru/seo удобно кстати) При этом нет у меня 2000 символов. Но даже не в этом прикол. Когда создаешь новое "Повидомлення щодо..." оно не дает вставить текст этот весь в пояснение, а рубит его на полуслове буквально после трех предложений. Такое впечатление что или глюк или они сделали окошко для пояснений уж совсем маленькое ((((

У кого то такое было? кто то пробовал создавать новое Повидомлення на разблокировку?
У оновленні Медка, яке можна встановити сьогодні є обмеження на розмір пояснення не більше 500 символів. Тож відтепер більше не можна.#curtsey#

marina11
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення marina11 »

maha писав:
Скрытый текст
marina11 писав:
maha писав:
Скрытый текст
Заполнила, прикрепила
Зашла в свой эл ящик ( я иногда так отправляю, а не с помощью отправки), прикрепила , отправила
Адрес sta.gov.ua
А Ви це робили? Бо у мене чомусь можливість заповнення і редагування не передбачена. Можна відкрити, подивитися роздрукувати і все.
я в медке делала
Ах у Медку... Так уточнюйте відразу.
І як, квитанції якісь є?
Щось я дуже сумніваюся, що у ДФС готові до прийому скарг.

Ну поставила я 221 оновлення Медка і де там скарга?
"Таблиця даних платника податків" є, "Повідомлення щодо подачі документів" також є, навіть "заява пр відкликання скарги" є. А от самої скарги чомусь не бачу.

Medusa
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 25 разів
Подякували: 79 разів

Повідомлення Medusa »

maha писав:
Medusa писав:
maha писав: Все отправляется. Попробуйте подписать (дир+печать), зашифровать и через эл ящик. У меня все отправилось#g_crazy#
Можно подробнее?вы отправили Скаргу в электронном виде?Как прикрепляли додатки?На какой ящик отправляли?
Заполнила, прикрепила
Адрес sta.gov.ua
А как Додатки прикрепляли?

maha
Мудрец
Мудрец

Повідомлення maha »

marina11 писав:
maha писав:
Скрытый текст
marina11 писав: А Ви це робили? Бо у мене чомусь можливість заповнення і редагування не передбачена. Можна відкрити, подивитися роздрукувати і все.
я в медке делала
І як, квитанції якісь є?

"Таблиця даних платника податків" є, "Повідомлення щодо подачі документів" також є, навіть "заява пр відкликання скарги" є. А от самої скарги чомусь не бачу.
Писала выше, читайте

maha
Мудрец
Мудрец

Повідомлення maha »

maha писав:
marina11 писав:
maha писав:
Скрытый текст
я в медке делала
І як, квитанції якісь є?

Писала выше, читайте
И про кабинет писала, тоже читайте выше

Al_na
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 41 раз
Подякували: 65 разів

Повідомлення Al_na »

У меня также было: зайдите в администрирование в медке, потом комплект бланков и в разделе инши будет серая галочка, удалите ее и поставьте новую галочку и сохраните

Наслаждайтесь((

marina11
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення marina11 »

maha писав:
Скрытый текст
maha писав:
marina11 писав: Ах у Медку... Так уточнюйте відразу.
І як, квитанції якісь є?

Писала выше, читайте
И про кабинет писала, тоже читайте выше[/quote]
Я то читала, і кабінет і медок активні і ваші "корисні" поради тут же було перевірено на практиці. Тільки от користі - 0.
У медку у бланках звітності до ДФС у вкладці "Інші" за період квітень 2018 р присутня можливість створення 22 документів, жоден з яких не називається "скарга".
Тож, або Ви щось не так пишете, або даєте поради з розряду "як має бути".

Medusa
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 25 разів
Подякували: 79 разів

Повідомлення Medusa »

Спасибо, maha, нашла Скаргу в Медке, только после определенных манипуляций.Нужно в раздере "реестр звітів" выставить период-квітень и нажать "налаштування комплекту бланків", затем в появившемся окне нажать кнопку внизу "вибрать только діючі" и...вуаля-бланк Скарги появился в отчетах-раздел інші.Как єту Скаргу создать в Кабинете-не понятно.

marina11
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення marina11 »

Al_na писав:Ну поставила я 221 оновлення Медка і де там скарга?

У меня также было: зайдите в администрирование в медке, потом комплект бланков и в разделе инши будет серая галочка, удалите ее и поставьте новую галочку и сохраните

Наслаждайтесь((
Дякую. Справді, якщо здійснити такі маніпуляції скарга з'являється.

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”