Бюгюльмэ писав:Давайте переживать проблемы по мере их поступления. Для начала взять номера ГТД по остаткам, там ведь тоже люди, к тому же наши коллеги.
Полностью поддерживаю, своим покупателям я всегда дам номера ГТД.
Всегда нужно относиться к людям так, как ты хочешь,чтобы относились к тебе,и все будет ОК
Бюгюльмэ писав:Давайте переживать проблемы по мере их поступления. Для начала взять номера ГТД по остаткам, там ведь тоже люди, к тому же наши коллеги.
Полностью поддерживаю, своим покупателям я всегда дам номера ГТД.
Всегда нужно относиться к людям так, как ты хочешь,чтобы относились к тебе,и все будет ОК
только что сбросила письмо своему достаточно крупному поставщику, затем позвонила - они в шоке, еще не слышали ничего - поблагодарили за инфу и сказали, что в течении дня дадут ответ#clamping#
Наталья__1982 писав:только что сбросила письмо своему достаточно крупному поставщику, затем позвонила - они в шоке, еще не слышали ничего - поблагодарили за инфу и сказали, что в течении дня дадут ответ#clamping#
Це прикольно давати усіх в Додаток 8.... але як подати в цей додаток скаргу на постачальника з січень чи минулий рік???... Якщо постачальний по старих поставках не дає ВМД...
Тут виходить що я от через свої залишки потраплю до додатку а мій постачальний старих залишків ... ні
Відповідь просящему:
Головному бухгалтеру ТОВ ___________
Розглянувши вашого листа, та у зв’язку зі вступом в силу 12 серпня 2012 року Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо Державної податкової служби та у зв»язку з проведенням адміністративної реформи в Україні» (№ 5083-V1 від 05.07.2012 р.),
відповідаємо наступне:
ТОВ _________ не є учасником ЗЕД, тому на підприємстві не ведеться реєстр МД, для отримання у постачальника детальної інформації необхідних для Вас даних нам необхідно, щоб Ви надали перелік товару за яким Вам необхідно отримати номер та дату митної декларації, за якою було здійснене митне оформлення товару, ввезеного на митну територію України:
Найменування товару - код УКТ ЗЕД- єдиниця виміру - кількість - ціна (без ПДВ) - всього (без ПДВ)
Після отримання переліку товару, за яким Ви бажаєте отримати інформацію нами буде негайно направлено Ваш запит до постачальника.
З повагой,
Пух
а как же ваш писк по воводу того, что закон обратной силы не имеет? я прочитав ваш пост, решила подождать до 25 числа - может появится ответ в ебпз...
а как же ваш писк по воводу того, что закон обратной силы не имеет? я прочитав ваш пост, решила подождать до 25 числа - может появится ответ в ебпз...
Я же предупредила, что писк робкий, в порядке "бла-бла-бла и всё такое"...
А не стану я этого делать - мои покупатели без НК окажутся, в итоге - я без покупателей. Натравили они нас друг на друга: решайте сами кто виноват и кто за всех заплатит.
Подав Додаток 8 еще раз повторяю - это не выход.
Как Вы дальше передадите Ваш товар, если Вы посредник? Без ГТД? Т.е. Ваше предприятие тоже отразится в Дод.8 - а что Вас может ожидать я описала выше.
Давайте тоже думать головой.