Можливо повторюсь но дуже терміново потрібно
Виписана податкова накладна 17,11.15 на неплатника, та зареєстрована в термін, но зараз покупець дзвонить і каже що він платник, термін реєстрації минув які мої дії? Коригування і виписка на платника, чи буде штрафна санкція???
Регистрация налоговых накладных в ЕРНН (Часть 2)
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 773 рази
- Подякували: 1426 разів
НН выписана по оплате???NATA888 писав:Можливо повторюсь но дуже терміново потрібно
Виписана податкова накладна 17,11.15 на неплатника, та зареєстрована в термін, но зараз покупець дзвонить і каже що він платник, термін реєстрації минув які мої дії? Коригування і виписка на платника, чи буде штрафна санкція???
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 707 разів
- Подякували: 353 рази
Оплата і відгрузка товару відбулася в один деньDfcbkbcf писав:НН выписана по оплате???NATA888 писав:Можливо повторюсь но дуже терміново потрібно
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 413 разів
- Подякували: 346 разів
у меня такая же ситуация была в прошлом месяце звонила на ГЛ как сказали сделать:NATA888 писав:Оплата і відгрузка товару відбулася в один деньDfcbkbcf писав:НН выписана по оплате???NATA888 писав:Можливо повторюсь но дуже терміново потрібно
1) выписать новую НН 17.11.15 но с другим номером, зарегистрировать уже опозданием, как будут насчитывать штраф еще не известно, нету разьяснений
2) на первую НН на неплательщика выписать РК датой обнаружения ошибки в вашем случае уже декабрем и зарегистрировать
3) ни ошибочную НН ни РК не показывать в декларации
-
- Высший разум
Також дзвонила на гарячу лінію сказали що зі штрафами не понятно.... Зараз непонятно, а потом скажуть що буде застосовуватися штраф (сума немаленька)@Лиса писав:у меня такая же ситуация была в прошлом месяце звонила на ГЛ как сказали сделать:NATA888 писав:Оплата і відгрузка товару відбулася в один деньDfcbkbcf писав: НН выписана по оплате???
1) выписать новую НН 17.11.15 но с другим номером, зарегистрировать уже опозданием, как будут насчитывать штраф еще не известно, нету разьяснений
2) на первую НН на неплательщика выписать РК датой обнаружения ошибки в вашем случае уже декабрем и зарегистрировать
Що ж робити #wall#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 413 разів
- Подякували: 346 разів
я сделала так как описала выше, у меня сумма не очень большая 2300,00 НДС буду ждать штраф, а может и пронесетNATA888 писав:Також дзвонила на гарячу лінію сказали що зі штрафами не понятно.... Зараз непонятно, а потом скажуть що буде застосовуватися штраф (сума немаленька)@Лиса писав:у меня такая же ситуация была в прошлом месяце звонила на ГЛ как сказали сделать:NATA888 писав: Оплата і відгрузка товару відбулася в один день
Що ж робити #wall#
-
- Высший разум
Але якщо зареєструвати правильну ПН на платника, тоді за листопад в мене подвоїться податкове зобовязання, а відкоригувати я його зможу тільки в грудні #:(@Лиса писав:я сделала так как описала выше, у меня сумма не очень большая 2300,00 НДС буду ждать штраф, а может и пронесетNATA888 писав:Також дзвонила на гарячу лінію сказали що зі штрафами не понятно.... Зараз непонятно, а потом скажуть що буде застосовуватися штраф (сума немаленька)@Лиса писав: у меня такая же ситуация была в прошлом месяце звонила на ГЛ как сказали сделать:
Що ж робити #wall#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 773 рази
- Подякували: 1426 разів
выписывайте РК на неплательщика тоже ноябрем, штрафы на неплательщиков за несвоевременную регистрацию не распространяютсяNATA888 писав: Але якщо зареєструвати правильну ПН на платника, тоді за листопад в мене подвоїться податкове зобовязання, а відкоригувати я його зможу тільки в грудні #:(
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1931 раз
- Подякували: 6619 разів
- Контактна інформація:
Я в аналогічній ситуації робила так: - РК на неплатника реєструвала поточною датою, правильну податкову минулим місяцем на платника реєструвала з прострочкою, потім коли зареєстровано і РК і ПН правильну - роблю УР за минулий місяць поточною датою - всі дані в кінцевому рахунку підтяглися правильно.Dfcbkbcf писав:выписывайте РК на неплательщика тоже ноябрем, штрафы на неплательщиков за несвоевременную регистрацию не распространяютсяNATA888 писав: Але якщо зареєструвати правильну ПН на платника, тоді за листопад в мене подвоїться податкове зобовязання, а відкоригувати я його зможу тільки в грудні #:(
Тобто ви робите РК зараз груднем - реєструєте, потім правильну ПН листопадом- реєструєте. Потім подаєте УР за листопад з дод.5 - інші за мінусом і правильний ІПН на виписану ПН. В самому УР у вас цифри не зміняться, просто дублюєте.
-
- Высший разум
Уточнюючий розрахунок до деклараці?Tasa писав:Я в аналогічній ситуації робила так: - РК на неплатника реєструвала поточною датою, правильну податкову минулим місяцем на платника реєструвала з прострочкою, потім коли зареєстровано і РК і ПН правильну - роблю УР за минулий місяць поточною датою - всі дані в кінцевому рахунку підтяглися правильно.Dfcbkbcf писав:выписывайте РК на неплательщика тоже ноябрем, штрафы на неплательщиков за несвоевременную регистрацию не распространяютсяNATA888 писав: Але якщо зареєструвати правильну ПН на платника, тоді за листопад в мене подвоїться податкове зобовязання, а відкоригувати я його зможу тільки в грудні #:(
Тобто ви робите РК зараз груднем - реєструєте, потім правильну ПН листопадом- реєструєте. Потім подаєте УР за листопад з дод.5 - інші за мінусом і правильний ІПН на виписану ПН. В самому УР у вас цифри не зміняться, просто дублюєте.
Декларація ще не подавалася