Регистрация налоговых накладных в ЕРНН (Часть 2)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
NATA888
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 707 разів
Подякували: 353 рази

Повідомлення NATA888 »

Можливо повторюсь но дуже терміново потрібно
Виписана податкова накладна 17,11.15 на неплатника, та зареєстрована в термін, но зараз покупець дзвонить і каже що він платник, термін реєстрації минув які мої дії? Коригування і виписка на платника, чи буде штрафна санкція???

Dfcbkbcf
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 773 рази
Подякували: 1426 разів

Повідомлення Dfcbkbcf »

NATA888 писав:Можливо повторюсь но дуже терміново потрібно
Виписана податкова накладна 17,11.15 на неплатника, та зареєстрована в термін, но зараз покупець дзвонить і каже що він платник, термін реєстрації минув які мої дії? Коригування і виписка на платника, чи буде штрафна санкція???
НН выписана по оплате???

NATA888
Высший разум
Высший разум

Повідомлення NATA888 »

Dfcbkbcf писав:
НН выписана по оплате???
Оплата і відгрузка товару відбулася в один день

@Лиса
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 413 разів
Подякували: 346 разів

Повідомлення @Лиса »

NATA888 писав:
Dfcbkbcf писав:
НН выписана по оплате???
у меня такая же ситуация была в прошлом месяце звонила на ГЛ как сказали сделать:
1) выписать новую НН 17.11.15 но с другим номером, зарегистрировать уже опозданием, как будут насчитывать штраф еще не известно, нету разьяснений
2) на первую НН на неплательщика выписать РК датой обнаружения ошибки в вашем случае уже декабрем и зарегистрировать
3) ни ошибочную НН ни РК не показывать в декларации

NATA888
Высший разум
Высший разум

Повідомлення NATA888 »

@Лиса писав:
NATA888 писав:
Dfcbkbcf писав: НН выписана по оплате???
у меня такая же ситуация была в прошлом месяце звонила на ГЛ как сказали сделать:
1) выписать новую НН 17.11.15 но с другим номером, зарегистрировать уже опозданием, как будут насчитывать штраф еще не известно, нету разьяснений
2) на первую НН на неплательщика выписать РК датой обнаружения ошибки в вашем случае уже декабрем и зарегистрировать
Також дзвонила на гарячу лінію сказали що зі штрафами не понятно.... Зараз непонятно, а потом скажуть що буде застосовуватися штраф (сума немаленька)
Що ж робити #wall#

@Лиса
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 413 разів
Подякували: 346 разів

Повідомлення @Лиса »

NATA888 писав:
@Лиса писав:
NATA888 писав: Оплата і відгрузка товару відбулася в один день
Також дзвонила на гарячу лінію сказали що зі штрафами не понятно.... Зараз непонятно, а потом скажуть що буде застосовуватися штраф (сума немаленька)
Що ж робити #wall#
я сделала так как описала выше, у меня сумма не очень большая 2300,00 НДС буду ждать штраф, а может и пронесет

NATA888
Высший разум
Высший разум

Повідомлення NATA888 »

@Лиса писав:
NATA888 писав:
@Лиса писав: у меня такая же ситуация была в прошлом месяце звонила на ГЛ как сказали сделать:
Що ж робити #wall#
я сделала так как описала выше, у меня сумма не очень большая 2300,00 НДС буду ждать штраф, а может и пронесет
Але якщо зареєструвати правильну ПН на платника, тоді за листопад в мене подвоїться податкове зобовязання, а відкоригувати я його зможу тільки в грудні #:(

Dfcbkbcf
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 773 рази
Подякували: 1426 разів

Повідомлення Dfcbkbcf »

NATA888 писав: Але якщо зареєструвати правильну ПН на платника, тоді за листопад в мене подвоїться податкове зобовязання, а відкоригувати я його зможу тільки в грудні #:(
выписывайте РК на неплательщика тоже ноябрем, штрафы на неплательщиков за несвоевременную регистрацию не распространяются

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Dfcbkbcf писав:
NATA888 писав: Але якщо зареєструвати правильну ПН на платника, тоді за листопад в мене подвоїться податкове зобовязання, а відкоригувати я його зможу тільки в грудні #:(
выписывайте РК на неплательщика тоже ноябрем, штрафы на неплательщиков за несвоевременную регистрацию не распространяются
Я в аналогічній ситуації робила так: - РК на неплатника реєструвала поточною датою, правильну податкову минулим місяцем на платника реєструвала з прострочкою, потім коли зареєстровано і РК і ПН правильну - роблю УР за минулий місяць поточною датою - всі дані в кінцевому рахунку підтяглися правильно.
Тобто ви робите РК зараз груднем - реєструєте, потім правильну ПН листопадом- реєструєте. Потім подаєте УР за листопад з дод.5 - інші за мінусом і правильний ІПН на виписану ПН. В самому УР у вас цифри не зміняться, просто дублюєте.

NATA888
Высший разум
Высший разум

Повідомлення NATA888 »

Tasa писав:
Dfcbkbcf писав:
Я в аналогічній ситуації робила так: - РК на неплатника реєструвала поточною датою, правильну податкову минулим місяцем на платника реєструвала з прострочкою, потім коли зареєстровано і РК і ПН правильну - роблю УР за минулий місяць поточною датою - всі дані в кінцевому рахунку підтяглися правильно.
Тобто ви робите РК зараз груднем - реєструєте, потім правильну ПН листопадом- реєструєте. Потім подаєте УР за листопад з дод.5 - інші за мінусом і правильний ІПН на виписану ПН. В самому УР у вас цифри не зміняться, просто дублюєте.
Уточнюючий розрахунок до деклараці?
Декларація ще не подавалася

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”