Налоговая накладная нерезиденту

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Любознательная
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 82 рази
Подякували: 2407 разів

Повідомлення Любознательная »

оляля писав:продаю послуги - не я#g_haha#
Я пока прорабатывала вопрос Светланы Хомутынник...

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

Любознательная писав:
оляля писав:що відповідь ЄБПЗ, що лист - одне і те саме. А на людській мові? купую в резидента, наприклад, маю ПК. продаю організації, яка приймає участь в проекті укриття ( всі картки реєстраційні, договори є). Отже на ПК відношу? продаю з ПДВ = 0%? пільгу з прибутку зобов"язана використовувати?
Гляньте, я там и дописывала, и выделяла ДОПОЛНИТЕЛЬНО...
Просто невозможно сразу выделить, потому вначале кинула сообщение, а потом уже его дорабатывала...
добре, поясніть все таки на пальцях, я це все вичитувала купу раз, а питання є. От просто по пунктах: купили - є првао на ПК чи ні, продали на укриття - пдв 0?

Любознательная
Светоч Мысли
Светоч Мысли

оляля писав:до речі, організації які працюють з об"єктом Укриття і мають реєстраційну картку не є платниками ПДВ апріорі. Отже і не можуть претендувати на відшкодування ПДВ.
Сомневаюсь... У них объемы ЗНАЧИТЕЛЬНО превышают 300.000...
У нас тоже были ТАКИЕ организации, которые работали в рамках проекта "Укриття", они ВСЕ были зарегистрированы как плательщики НДС...
Я напомню, что для определения объемов в 300.000 (теоретически) берется показатель строки 6.1 Декларации по НДС, а это и облагаемые операции (20%), и льготные, и облагаемые по ставке 0%.

Marlboro
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 252 рази
Подякували: 4095 разів

Повідомлення Marlboro »

Любознательная писав:
Перефразирую Геббельса: "Когда я слышу эту фамилию, я снимаю с предохранителя свой браунинг» #g_mad#
п.с. у Светланы другое слово (фамилия?) в нике :)

Любознательная
Светоч Мысли
Светоч Мысли

оляля писав:От просто по пунктах: купили - є првао на ПК чи ні, продали на укриття - пдв 0?
Если Ваше предприятие не имеет всех тех разрешительных документов, а их имеет покупатель, то Вы ему продаете товар с НДС по ставке 20%.

Любознательная
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Marlboro писав:
Любознательная писав:
Перефразирую Геббельса: "Когда я слышу эту фамилию, я снимаю с предохранителя свой браунинг» #g_mad#
п.с. у Светланы другое слово (фамилия?) в нике :)
Вы правы....)))
Мне его фамилия уже ... снится...)))))

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

Любознательная писав:
оляля писав:до речі, організації які працюють з об"єктом Укриття і мають реєстраційну картку не є платниками ПДВ апріорі. Отже і не можуть претендувати на відшкодування ПДВ.
Сомневаюсь... У них объемы ЗНАЧИТЕЛЬНО превышают 300.000...
У нас тоже были ТАКИЕ организации, которые работали в рамках проекта "Укриття", они ВСЕ были зарегистрированы как плательщики НДС...
Я напомню, что для определения объемов в 300.000 (теоретически) берется показатель строки 6.1 Декларации по НДС, а это и облагаемые операции (20%), и льготные, и облагаемые по ставке 0%.
може на так висловилась:це э проекти, іноземні, які зареєстровані в Україні якось там спеціально. навіть не впевнена чи вони мають ЄДРПОУ. це Україна укладає договір з іноземними концернами.

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

скажіть, а Ви стикались колись з цим питанням практично?

Любознательная
Светоч Мысли
Светоч Мысли

оляля писав:може на так висловилась:це э проекти, іноземні, які зареєстровані в Україні якось там спеціально. навіть не впевнена чи вони мають ЄДРПОУ. це Україна укладає договір з іноземними концернами.
Так, так высказались...
Работала я почти со всеми этими договрами Украины еще, кажется, с 1994 года (если память не изменяет). Хотя один из договоров, вообще, датирован чуть ли 1992 годом...
В общем помню, что...возмещение получает то предприятие, которое ИМЕЕТ всю ту кучу справок...
А остальные ему продают свои товары, работы услуги ...с НДСом.
Этот НДС потом и возмещают предпритию, которое имеет кучу справок...

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

поясніть будь ласка оце
4. Товари, роботи та послуги постачаються платником податку (продавцем) в пільговому режимі за наявності у покупця таких документів:
копії реєстраційної картки проекту, в рамках якого здійснено закупівлю товарів, робіт, послуг, засвідченої печаткою ДСП «ЧАЕС»;
засвідченої підписом та печаткою ДСП «ЧАЕС» копії контракту з продавцем на постачання товарів, виконання робіт та надання послуг. У контракті зазначається, що закупівля товарів, робіт і послуг здійснюється коштом проекту міжнародної технічної допомоги.
При цьому копії зазначених документів залишаються у платника податку як підстава для оподаткування ПДВ за нульовою ставкою та/або звільнення від оподаткування

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”