Щось я точно втомилася.... #g_crazy# Тоді робіть як радили вище...NATA888 писав:Уточнюючий розрахунок до деклараці?Tasa писав:Я в аналогічній ситуації робила так: - РК на неплатника реєструвала поточною датою, правильну податкову минулим місяцем на платника реєструвала з прострочкою, потім коли зареєстровано і РК і ПН правильну - роблю УР за минулий місяць поточною датою - всі дані в кінцевому рахунку підтяглися правильно.Dfcbkbcf писав: выписывайте РК на неплательщика тоже ноябрем, штрафы на неплательщиков за несвоевременную регистрацию не распространяются
Тобто ви робите РК зараз груднем - реєструєте, потім правильну ПН листопадом- реєструєте. Потім подаєте УР за листопад з дод.5 - інші за мінусом і правильний ІПН на виписану ПН. В самому УР у вас цифри не зміняться, просто дублюєте.
Декларація ще не подавалася
Регистрация налоговых накладных в ЕРНН (Часть 2)
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1931 раз
- Подякували: 6619 разів
- Контактна інформація:
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 570 разів
- Подякували: 83 рази
В якому місяці включати коригування якщо дата створення 30.11.15 , а реєстрація 10.12.15?
Згідно цього листа
від 29.10.2015 р. N 23009/6/99-99-19-03-02-15 "постачальник має право зменшити податкові зобов’язазння у податковій декларації з ПДВ того звітного (податкового) періоду, в якому розрахунок коригування зареєстрований покупцем в ЄРПН;" , я так зрозуміла, потрібно включати в грудні 2015
Згідно цього листа
від 29.10.2015 р. N 23009/6/99-99-19-03-02-15 "постачальник має право зменшити податкові зобов’язазння у податковій декларації з ПДВ того звітного (податкового) періоду, в якому розрахунок коригування зареєстрований покупцем в ЄРПН;" , я так зрозуміла, потрібно включати в грудні 2015
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 413 разів
- Подякували: 346 разів
сделайте РК 30.11. и сегодня еще ест день что бы зарегистрировать и нечего у Вас не задвоитсяDfcbkbcf писав:выписывайте РК на неплательщика тоже ноябрем, штрафы на неплательщиков за несвоевременную регистрацию не распространяютсяNATA888 писав: Але якщо зареєструвати правильну ПН на платника, тоді за листопад в мене подвоїться податкове зобовязання, а відкоригувати я його зможу тільки в грудні #:(
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 773 рази
- Подякували: 1426 разів
читайте здесьСнежынка писав:В якому місяці включати коригування якщо дата створення 30.11.15 , а реєстрація 10.12.15?
Згідно цього листа
Враховуючи викладене, при зменшенні суми компенсації вартості товарів/послуг податкові зобов'язання постачальника (продавця) та податковий кредит отримувача (покупця) підлягають коригуванню на підставі складеного та зареєстрованого в ЄРПН розрахунку коригування. Оскільки розрахунок коригування складений в одному податковому періоді, а зареєстрований в іншому (у межах встановленого пунктом 201.10 статті 201 ПКУ 15-денного терміну), то на підставі такого розрахунку коригування постачальник зменшує податкові зобов'язання у податковій звітності, яка подається за результатами звітного періоду, в якому складено такий розрахунок коригування.
ноябрь
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 773 рази
- Подякували: 1426 разів
сроки регистрации на неплательщиков не действуют, единственное что Вы ее должны зарег до подачи декларации по НДСbarash_vn писав:Доброго дня !
Підкажіть будь-ласка, якщо ПН виписана на не платника ПДВ і зареєстрована не вчасно. Чи є якісь штрафи??????
Дякую:)
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2057 разів
- Подякували: 611 разів
Немає.barash_vn писав:Доброго дня !
Підкажіть будь-ласка, якщо ПН виписана на не платника ПДВ і зареєстрована не вчасно. Чи є якісь штрафи??????
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 922 рази
- Подякували: 109 разів
Интересно. Не знал. Это в ПКУ написано? в каком пункте?Dfcbkbcf писав:сроки регистрации на неплательщиков не действуют, единственное что Вы ее должны зарег до подачи декларации по НДСbarash_vn писав:Доброго дня !
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 5 разів
Добрый день. Подскажите, пожалуйста, нужно выписать отрицательную расчет корректировку на неплательщика от июня месяца, а зарегистрировать ее сейчас. Будет ли штраф за несвоевременную регистрацию (при условии что нужно будет включить ее в прошлую деку уточненкой)?