Блокировка регистрации НН/РК (частина 2️⃣)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
ckazka
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 2 рази

Повідомлення ckazka »

NATA888 писав:Сьогодні поступила мені одна досить "дивна" інформація щодо блокування ПН. Оказується не від системи залежить блокування і на місцях все рішається по блокуванні $$$ #g_hospita
А я дура ......повідомлення.....скарги.... з директором спорю що то критерії.....#hunter#
Я Вам больше скажу, уже даже по Киеву гуляют фамилии "помощников" и стоимость их услуг

Zvedlana
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 188 разів
Подякували: 170 разів

Повідомлення Zvedlana »

ckazka писав:
NATA888 писав:Сьогодні поступила мені одна досить "дивна" інформація щодо блокування ПН. Оказується не від системи залежить блокування і на місцях все рішається по блокуванні $$$ #g_hospita
А я дура ......повідомлення.....скарги.... з директором спорю що то критерії.....#hunter#
Я Вам больше скажу, уже даже по Киеву гуляют фамилии "помощников" и стоимость их услуг
Чему вы удивляетесь, ну как дети в самом деле #g_crazy# #g_pinkgla

Решалы по этим вопросам рекламировали свои услуги в ФБ с первых дней введения этой долбаной блокировки, да и здесь, на форуме отписывались, что после мытраств с повидомленнями, скаргами и таблицами "заносили" кому надо в местные дфсы..

Вся эта СМКОР затевалась с целью грабежа бизнеса для автоматического возмещения олигархам и набивки карманов барыгам в дфс

voko
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 219 разів
Подякували: 323 рази

Повідомлення voko »

marina11 писав:
voko писав:
marina11 писав:Колеги, я таке відчубучила, що не знаю, що і думати. 04.12 на форумі виникли питання, про можливість додавання пояснення до таблиці у Медку. Оновила Медок, почала експериментувати. Щоб Медок не червонів на помилки заповнила (у мене тут з'явилася парочка нових УКД). Відразу додаток додати не вдалося, вирішила поставити відмітку пр статус с/г виробника (у мене торгівля, думала може тільки с/г виробникам можна додати додаток) і забула про неї. Потім додала додаток і вирішила відправити у ДФС (вже зробила, нічого не втрачаю). Наклала ЕЦП Директор+бухгалтер+печатка як звичайно налаштований Медок і відправила. Сьогодні побачила у Медку абракадабру, яку досі не знайшла. АЛЕ: у кабінеті до цієї таблички приєдналася квитанція ""Інформація з таблиці даних платника податку врахована згідно рішення ....". Отже і таке буває...
Цікаво, а якщо їм переписати кілька слів з паркану, вони їх теж врахують "згідно рішення..."?

Мої таблиці с-г виробника розглядають ще з 27 жовтня. Всі спроби подати знову відхиляють, оскільки ще ті не розглянуті. Я їхню маму чаєм пригощав!
Я ж таки не слова з паркану писала, а свій КВЕД, свої УКД, які потрібно було додати. Тільки от абсолютно не сподівалася, що позначка с/г виробника та ще й з підписом бухгалтера не завадять їх врахувати. Їм же зазвичай заважає кожна крапочка чи пробіл поставлені "не так".#smile3#
Насправді я радий за вас і за кожного, кому вдається уникати блокування. Бо є надія, що й сам проскочу без проблем. І кукурудза на току не зіпріє, і насіння соняшника горобці не виклюють, і пшеницю миші на полову не перетруть.

marina11
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 621 раз
Подякували: 1519 разів

Повідомлення marina11 »

voko[spoiler писав:]
marina11 писав:
voko писав: Цікаво, а якщо їм переписати кілька слів з паркану, вони їх теж врахують "згідно рішення..."?

Мої таблиці с-г виробника розглядають ще з 27 жовтня. Всі спроби подати знову відхиляють, оскільки ще ті не розглянуті. Я їхню маму чаєм пригощав!
Я ж таки не слова з паркану писала, а свій КВЕД, свої УКД, які потрібно було додати. Тільки от абсолютно не сподівалася, що позначка с/г виробника та ще й з підписом бухгалтера не завадять їх врахувати. Їм же зазвичай заважає кожна крапочка чи пробіл поставлені "не так".#smile3#
[/spoiler]

Насправді я радий за вас і за кожного, кому вдається уникати блокування. Бо є надія, що й сам проскочу без проблем. І кукурудза на току не зіпріє, і насіння соняшника горобці не виклюють, і пшеницю миші на полову не перетруть.
Щиро Вам цього бажаю. Гарних врожаїв і адекватного зрозумілого законодавства!#curtsey#

Natalenna
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 3872 рази
Подякували: 3194 рази

Повідомлення Natalenna »

Колеги, допоможіть тій, що в танку, тобто мені. Я перший раз роблю таблицю з поясненнями і копіями документів.
Як ви іменуєте прикріплені файли? Додаток 1, 2, чи договір такий-то? кожну сторінку договору окремим файлом подавати чи як?
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво

Irisk@
Мыслитель
Мыслитель
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 24 рази

Повідомлення Irisk@ »

Добрый день! подскажите куда еще можно пожаловаться и добиться. ДФС потеряли нашу жалобу!!! Я ее лично заносила 02.11.2017, звоню в отдел деловодства мне сообщают, что жалоба с таким номером зарегистрирована от другого предприятия. Искали по коду предприятия, по названию, по ФИО директора - НЕТ! Рекомендуют ждать. Пожаловалась на ПУЛЬС. Отправила жалобу омбудсмену, отправляю запит на пуб.инфу с прикрепленной жалобой одним файлом до 2мб по адресу - 'publicinfo@sfs.gov.ua' - письмо возвращается в который раз - "ошибка" от сервера. Пятый день звоню в канцелярию - трубку не берут. Кто был недавно на Львовской? там большие очереди? У меня нет даже на это времени. Работы очень много. Когда ответ приходит от омбудсмена? Когда от Пульс? Я В ШОКЕ!!!

Sniper
Гений
Гений
Дякував (ла): 116 разів
Подякували: 187 разів

Повідомлення Sniper »

Natalenna писав:Колеги, допоможіть тій, що в танку, тобто мені. Я перший раз роблю таблицю з поясненнями і копіями документів.
Як ви іменуєте прикріплені файли? Додаток 1, 2, чи договір такий-то? кожну сторінку договору окремим файлом подавати чи як?
Лично я называла Додаток №... до ПН №... від..... Пояснення тоже делала отдельным додатком, так как там ограничение по символам в самой форме повидомлення. В строке "Пояснення" писала додаток №.... Первый раз додатки формировала так: додаток №1 - пояснення, Додаток №2 документы на покупателя (договора, счета, РН, и т.д. одним файлом сканировала, благо немного докуметов) и ужимала до 2 МБ, и додаток № 3 (документы на приобретения товара, тоже ужимала до 2 МБ.). Второй раз документов было больше, поэтому отдельно сканила Договор одним файлом, следующий файл РН, ну и т.д. И называла их Додаток №...

marina11
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 621 раз
Подякували: 1519 разів

Повідомлення marina11 »

Natalenna писав:Колеги, допоможіть тій, що в танку, тобто мені. Я перший раз роблю таблицю з поясненнями і копіями документів.
Я у "повідомленні" додавала "Договір № від ; накладна № від і т.д. Договір сканувала у 1 файл, хоча були прохання кожну сторінку окремо.
Ну а до таблиці усе у один файл, так як додаток 1.

Бухгалтер111
Гений
Гений
Дякував (ла): 276 разів
Подякували: 28 разів

Повідомлення Бухгалтер111 »

Діна 1977 писав:
БУХГАЛТЕР_2012 писав:
READYN писав:У тех, кому налоговые разблокировали по Скарге, само решение об удовлетворении скарги приходило?
нет нам не приходило
А мені поштою прийшло.
как быстро после получения скарги в ДФС ?

Бухгалтер111
Гений
Гений
Дякував (ла): 276 разів
Подякували: 28 разів

Повідомлення Бухгалтер111 »

karmen2011 писав:так у кого-нибудь проходили таблицы с одинаковыми кодами и на входе и на выходе?
да, на продажи, что купили то и продали )

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”