Доброго дня!
Допоможіть, будь ласка, в такій ситуації: ВН від 16.01.2015р. менша на суму ПН на 0,24 грн. Оплата прийшла 21.01.2015р. То я повинна 21.01.2015р. зробити коригування до ПН чи 16.01.2015р.?
Галина_2004 писав:Доброго дня!
Допоможіть, будь ласка, в такій ситуації: ВН від 16.01.2015р. менша на суму ПН на 0,24 грн. Оплата прийшла 21.01.2015р. То я повинна 21.01.2015р. зробити коригування до ПН чи 16.01.2015р.?
mila13 писав:Добрый день! Вот сегодня пыталась зарегистрировать НН. В квитанции вот что написали:
"Результат обробки: Документ доставлено до ДФС України
ДОКУМЕНТ ЗБЕРЕЖЕНО, АЛЕ НЕ ПРИЙНЯТО. ДОКУМЕНТ БУДЕ ПРИЙНЯТО У РАЗІ ВИКОНАННЯ НАВЕДЕНИХ НИЖЧЕ УМОВ.
Виявлені помилки:
Попередження - податкову накладну виписано за минулий період (16 днів від дати реєстрації).
Попередження - для прийняття документу, Вам необхідно надати розрахунок коригування податкової накладної до 0:00 13.02.2015.
Після цього терміну Ви отримаєте повідомлення про прийняття або неприйняття документу.
Так вот, мне не понятно какую корректировку надо подать? что корректировать? дату? Мы составляем НН по итогам дня, покупатель - не плательщик НДС (конечный потребитель)... В январе же не обязательно регистр. такие НН? Подскажите, пожалуйста, как мне поступить: корректировать или оставить как есть???
Может это поможет
"tosya31 пишет:
Дівчатка, не знаю чи ще комусь потрібно, але ділюся свіжою інфою щодо реєстрації запізнілих ПН буквально вчора зареєструвала ПН за 16.01.15. Потрібно спочатку скинути запізнілу ПН якщо отримаєте відповідь ДОКУМЕНТ ЗБЕРЕЖЕНО, АЛЕ НЕ ПРИЙНЯТО.
ДОКУМЕНТ БУДЕ ПРИЙНЯТО У РАЗІ ВИКОНАННЯ НАВЕДЕНИХ НИЖЧЕ УМОВ.
Виявлені помилки:
Попередження - податкову накладну виписано за минулий період (26 днів від дати реєстрації).
Попередження - для прийняття документу, Вам необхідно надати розрахунок коригування податкової накладної до 0:00 12.02.2015.
Після цього терміну Ви отримаєте повідомлення про прийняття або неприйняття документу.
Відправник: Єдине вікно подання електронної звітності 'ДФС України', версія 2.2.6.4
Тоді до цієї ПН в цей же день робите РК нульовий, тобто в одній строкі + в другій -, щоб загальний РК був 0 і кидаєте на реєстрацію. Вчора так зробила і все вийшло зареєструвати!!!
Все утро читала-читала, а до сообщения tosya31 совсем немножко не дочитала...
Но тут мне не все ясно РК сегодняшней датой делать? Какую причину корректировки написать?
tosya31 писав:Дівчатка, не знаю чи ще комусь потрібно, але ділюся свіжою інфою щодо реєстрації запізнілих ПН буквально вчора зареєструвала ПН за 16.01.15. Потрібно спочатку скинути запізнілу ПН якщо отримаєте відповідь ДОКУМЕНТ ЗБЕРЕЖЕНО, АЛЕ НЕ ПРИЙНЯТО.
Виявлені помилки:
Попередження - податкову накладну виписано за минулий період (26 днів від дати реєстрації).
Попередження - для прийняття документу, Вам необхідно надати розрахунок коригування податкової накладної до 0:00 12.02.2015.
Відправник: Єдине вікно подання електронної звітності 'ДФС України', версія 2.2.6.4
Тоді до цієї ПН в цей же день робите РК нульовий, тобто в одній строкі + в другій -, щоб загальний РК був 0 і кидаєте на реєстрацію. Вчора так зробила і все вийшло зареєструвати!!!
Извините за повторение#blush#
Подскажите, пожалуйста, Вы сегодняшней датой выписывали РК? А какую причину корректировки писали? Саму накладную повторно отправляли на регистрацию? Заранее благодарна за ответ!
подскажите, пожалуйста, такой момент
сейчас законодат-м разрешено исправление ошибок в налоговых накладных, не связанных с изменением
суммы компенсац. стоимости, путем составления расчета корректировки.
а если ошибка допущена в самом расчете корректировки?
А откуда эти копейки?
помилка, не вірно вказали в податковій накладні.
Я уже подустала к вечеру http://buhgalter911.com/yaf/images/emoticons/blush2.gif Корректировку выписывают, когда обнаружена ошибка или изменились цены??? правильно? Налоговая с ошибкой выписана 16,01 по первому событию. может 31.01 доначислить 0,24 грн? почитайте ст192 НКУ, я там не вижу точной зацепки к дате выписки
tosya31 писав:Дівчатка, не знаю чи ще комусь потрібно, але ділюся свіжою інфою щодо реєстрації запізнілих ПН буквально вчора зареєструвала ПН за 16.01.15. Потрібно спочатку скинути запізнілу ПН якщо отримаєте відповідь ДОКУМЕНТ ЗБЕРЕЖЕНО, АЛЕ НЕ ПРИЙНЯТО.
Виявлені помилки:
Извините за повторение#blush#
Подскажите, пожалуйста, Вы сегодняшней датой выписывали РК? А какую причину корректировки писали? Саму накладную повторно отправляли на регистрацию? Заранее благодарна за ответ!
Я виписувала від 30.01.15 але обов"язково Ви повинні її сьогодні кинути, тому що її реєстрація буде проведена вночі. Причину писала Виправлення помилок, але на іншому форумі бачила що вказували Запізніла реєстрація. ПН повторно скидувати не потрібно.
Я уже подустала к вечеру http://buhgalter911.com/yaf/images/emoticons/blush2.gif Корректировку выписывают, когда обнаружена ошибка или изменились цены??? правильно? Налоговая с ошибкой выписана 16,01 по первому событию. может 31.01 доначислить 0,24 грн? почитайте ст192 НКУ, я там не вижу точной зацепки к дате выписки
Це не той варіант, по тій фірмі таке не пройде((( Просто в одній з позицій ціна з 3 знаками після коми, от тому й допущено помилку в податковій.