Лю1 писав:http://sfs.gov.ua/media-tsentr/novini/301993.html
Неприменение штрафных санкций - это хорошо. Но подразумевает ли это и возможность брать такие налоговые накладные себе в кредит в отчетном месяце, а не в месяце регистрации?
Если есть нарушение сроков, то берем НК только в месяце регистрации и точка.
Доброго (для мене зовсім недоброго) ранку! Відправляли 3 ПН 03/07, вчора ще не було нічого, сьогодні зранку перевірила - і всі критерії оцінки ризиків можна відправити на смітник. Це лише перші три у липні, загальна сума - до 500 тисяч, директор на цій посаді лише у нашій фірмі, одна з ПН - на неплатника. АЛЕ ПО ВСІХ ТРЬОХ ПН РЕЄСТРАЦІЯ ПРИЗУПИНЕНА, БО НЕВІДПОВІДНІСТЬ ОБСЯГІВ ПРИДБАННЯ/ПОСТАЧАННЯ. Хоча ми - оптове підприємство, з яким кодом купили - з тим і продаємо. Єдине що: нам постачальники пореєстрували 30/06 ввечері, деякі - ще раніше під аванси. Що це за моніторинг???????? Що робити, колеги???????????? Невже бігти з первинкою?
До лампочки им все те критерии, извините за такое высказывание(((((((((((((((((((( Блокируют как хотят и что хотят- от така весёлая жизнь настала! Ещё не встречала человека, который что-то добился кабинетом ( в смысле всунул первичку в переписку)- тут как в кино : "Бежать, только бежать!"
Бухгалтер1995 писав:Доброго (для мене зовсім недоброго) ранку! Відправляли 3 ПН 03/07, вчора ще не було нічого, сьогодні зранку перевірила - і всі критерії оцінки ризиків можна відправити на смітник. Це лише перші три у липні, загальна сума - до 500 тисяч, директор на цій посаді лише у нашій фірмі, одна з ПН - на неплатника. АЛЕ ПО ВСІХ ТРЬОХ ПН РЕЄСТРАЦІЯ ПРИЗУПИНЕНА, БО НЕВІДПОВІДНІСТЬ ОБСЯГІВ ПРИДБАННЯ/ПОСТАЧАННЯ. Хоча ми - оптове підприємство, з яким кодом купили - з тим і продаємо. Єдине що: нам постачальники пореєстрували 30/06 ввечері, деякі - ще раніше під аванси. Що це за моніторинг???????? Що робити, колеги???????????? Невже бігти з первинкою?
Ви не одна з такою бідою #cray# , мене теж ввечері обрадували по двох податкових. А що робити теж не знаю.
Бухгалтер1995 писав:Доброго (для мене зовсім недоброго) ранку! Відправляли 3 ПН 03/07, вчора ще не було нічого, сьогодні зранку перевірила - і всі критерії оцінки ризиків можна відправити на смітник. Це лише перші три у липні, загальна сума - до 500 тисяч, директор на цій посаді лише у нашій фірмі, одна з ПН - на неплатника. АЛЕ ПО ВСІХ ТРЬОХ ПН РЕЄСТРАЦІЯ ПРИЗУПИНЕНА, БО НЕВІДПОВІДНІСТЬ ОБСЯГІВ ПРИДБАННЯ/ПОСТАЧАННЯ. Хоча ми - оптове підприємство, з яким кодом купили - з тим і продаємо. Єдине що: нам постачальники пореєстрували 30/06 ввечері, деякі - ще раніше під аванси. Що це за моніторинг???????? Що робити, колеги???????????? Невже бігти з первинкою?
Ви не одна з такою бідою #cray# , мене теж ввечері обрадували по двох податкових. А що робити теж не знаю.
А вот интересно, каким товаром торгуете? Обычным или, типа, "особоконтролируемым", например, водка, табак, бензин ?
А вот интересно, каким товаром торгуете? Обычным или, типа, "особоконтролируемым", например, водка, табак, бензин ?
Так, особо... Паливо-мастильні, коди 2710..... Але! Також призупинена реєстрація на неплатника по продажу щебеня...
natasha_0777 писав:
Девочки!!! Руками налоговая ничего не принимает, только сканы в ПДФ формате через электронный кабинет. Но он сегодня не работает(((( Пипец
Кабинет работает, это проблема с ключами от ЦСК Украина.