Новый реестр выданных и полученных налоговых накладных с 01.03.13

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
asv
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 663 рази
Подякували: 80 разів

Повідомлення asv »

якщо неплатник ПДВ в реєстрі розділ ІІ в графі 10 ставити 0 чи прочерк?

Картинка
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 212 разів
Подякували: 79 разів

Повідомлення Картинка »

asv писав:якщо неплатник ПДВ в реєстрі розділ ІІ в графі 10 ставити 0 чи прочерк?
я в таких случаях заполняю столбцы 11 и в 12 ставлю 0

ЮЛИЯ.....
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 20 разів

Повідомлення ЮЛИЯ..... »

ЮЛИЯ..... писав:Люди а если у меня була предоставлена услуг аза пределами Украины , нерезеденту , я должна выданную налоговую накл.показать в графе 13 ????? и куда в какие строки реестра эта сумма еще попадает ????
И еще вопрос , если у меня были операции с НДС 0% я показую в графе 10 и 7 ?????.
Люди ну подскажите кто знает #wall# #wall# #wall# , и еще если я предоставляла нерезеденту услугу я должна и код поствить 11, и в декларации по НДС поставить в грф.7 или все же став ть в строку 2.2.(инши послуги что оподатк.за нолевой ставкой)

Сюзанна,,,
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення Сюзанна,,, »

Люди а если у меня есть акт віполн.работ от не платника ПДВ я в разделе 2 . ставлю вид документа БО и в 8 и 11 графе проставл.сумму#wall# #wall#

Тюша
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2126 разів
Подякували: 5235 разів

Повідомлення Тюша »

Сюзанна,,, писав:Люди а если у меня есть акт віполн.работ от не платника ПДВ я в разделе 2 . ставлю вид документа БО и в 8 и 11 графе проставл.сумму#wall# #wall#
я ставлю либо № платежки, либо № акта, если проплаты не было. 8=9, 10-"0", а вид документа "НП".
11-если вы полученные услуги используете для необлагаемых операций. а если в налогоблагаемых-то 9.

busy
УченикУченик
Подякували: 1 раз

Повідомлення busy »

Подскажите ,пожалуста где в реєстре єто написано, а то я что ненайду.

Який порядок заповнення платником податку граф р.І Реєстру виданих та отриманих податкових накладних у разі здійснення операцій з поставки товарів/послуг неплатникам ПДВ?Відповідь:

у графі 5 «найменування (прізвище, ім’я, по батькові - для фізичної особи – підприємця) покупця» записується «Поставка неплатнику податку» або «Натуральна виплата в рахунок оплати праці фізичним особам» тощо;

busy
УченикУченик
Подякували: 1 раз

Повідомлення busy »

ой,сори в порядке введения реестру вид. и получ. нн

Любопытная
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 38 разів
Подякували: 6 разів

Повідомлення Любопытная »

-"У графі 1 проставляється номер запису податкової накладної, розрахунку коригування кількісних і вартісних показників до податкової накладної (додаток 2 до податкової накладної), інших подібних документів, указаних у пунктах 201.10 та 201.11 статті 201 розділу V Кодексу, та документа, який засвідчує факт придбання товарів, МД на ввезення товарів на митну територію України. Указаний номер запису переноситься на зазначений документ."
Первый раз заполняю реестр,объясните мне пожалуйста на пальцах эту фразу.Перелапатила все страницы этой темы.Сделала выводы.Проверьте меня, пожалуйста. Заполняю только раздел 2, услуги РКО. Понимаю так
гр.1 -?
гр.2-дата банковской выписки
гр.3- тоже дата банковской выписки
гр.4-№ мемориального ордера банка
гр.5- БО
гр.6-Банк
гр.7-ИНН банка
гр.8-стоимость услуги за рко в выписке
гр.9,10,12,14,16-0
гр.11=гр.8

Тюша
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2126 разів
Подякували: 5235 разів

Повідомлення Тюша »

Любопытная писав:-"У графі 1 проставляється номер запису податкової накладної, розрахунку коригування кількісних і вартісних показників до податкової накладної (додаток 2 до податкової накладної), інших подібних документів, указаних у пунктах 201.10 та 201.11 статті 201 розділу V Кодексу, та документа, який засвідчує факт придбання товарів, МД на ввезення товарів на митну територію України. Указаний номер запису переноситься на зазначений документ."
Первый раз заполняю реестр,объясните мне пожалуйста на пальцах эту фразу.Перелапатила все страницы этой темы.Сделала выводы.Проверьте меня, пожалуйста. Заполняю только раздел 2, услуги РКО. Понимаю так
гр.1 -?
гр.5- БО
гр.6-Банк
гр.7-ИНН банка
гр.9,10,12,14,16-0
гр.11=гр.8
Друзья, внимательно читайте что написано в "шапке" гравф 9.10,11,12.
Если услуги используются вами в налогооблагаемых операциях-то 8=9, 10="0", если в необлагаемых-8=11, 12="0".
Не путайте .

Любопытная
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 38 разів
Подякували: 6 разів

Повідомлення Любопытная »

Тюша писав:
Любопытная писав:-"У графі 1 проставляється номер запису податкової накладної, розрахунку коригування кількісних і вартісних показників до податкової накладної (додаток 2 до податкової накладної), інших подібних документів, указаних у пунктах 201.10 та 201.11 статті 201 розділу V Кодексу, та документа, який засвідчує факт придбання товарів, МД на ввезення товарів на митну територію України. Указаний номер запису переноситься на зазначений документ."
гр.1 -?
гр.5- БО
гр.6-Банк
гр.7-ИНН банка
гр.9,10,12,14,16-0
гр.11=гр.8
Друзья, внимательно читайте что написано в "шапке" гравф 9.10,11,12.
Если услуги используются вами в налогооблагаемых операциях-то 8=9, 10="0", если в необлагаемых-8=11, 12="0".
Не путайте .
А интересно к каким услугам мы относим РКО, которые исп. в налогооблагаемых операциях или в необлагаемых.?

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”