Регистрация налоговых накладных в ЕРНН (Часть 2)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Zvedlana
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 188 разів
Подякували: 170 разів

Повідомлення Zvedlana »

БоЛее подробно:

В реестре первичных документов создаете новую налоговую, дальше в ней заходите файл - показать бланк, после этого файл - властивості, там переходите на закладку додатково, возле нужного месяца ставите галочку, чуть выше указываете нумерацию с и по (ставим дату примерное количество налоговых, которые ранее были зарегестрированы за этот месяц +10 и по любое произвольное число возможных налоговых у вас за месяц) и нажимаем сгенерировать, после внизу зберегти. Выходим с данной налоговой, копируем налоговую, которая нам нужна и отправляем еще раз на регистрацию

zxcvbnm
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1723 рази
Подякували: 57 разів

Повідомлення zxcvbnm »

Подскажите пожалуйста, в субботу отправила на регистрацию налоговые накладные, статус только доставлено, сегодня проверила лимит не поменялся. Тоесть налоговые накладные в субботу не регистрируются?

Бухгалтер1995
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 185 разів
Подякували: 158 разів

Повідомлення Бухгалтер1995 »

zoltan писав:
Бухгалтер1995 писав:Не знаєте, чому не можу підписати повідомлення ключем бухгалтера - зчитування ключа, чекайте. В кабінет зайшла з ключем директора - все нормально, а ось тут...
та відключіть в настройках бухгалтера і підпишіть печаткою і директором, повідомлення прийметься
А хіба можна так? На мене ж зареєстровані ключі...

АЛЮШКА
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 250 разів
Подякували: 775 разів

Повідомлення АЛЮШКА »

zxcvbnm писав:Подскажите пожалуйста, в субботу отправила на регистрацию налоговые накладные, статус только доставлено, сегодня проверила лимит не поменялся. Тоесть налоговые накладные в субботу не регистрируются?
Ранее всегда регистрировались на выходных, а сейчас...не мудрено!#aggr#

Бухгалтер1995
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 185 разів
Подякували: 158 разів

Повідомлення Бухгалтер1995 »

Бухгалтер1995 писав:
zoltan писав:
Бухгалтер1995 писав:Не знаєте, чому не можу підписати повідомлення ключем бухгалтера - зчитування ключа, чекайте. В кабінет зайшла з ключем директора - все нормально, а ось тут...
та відключіть в настройках бухгалтера і підпишіть печаткою і директором, повідомлення прийметься
А хіба можна так? На мене ж зареєстровані ключі...
Сама собі і відповім: і чого ж я не прочитала підказку колеги 7 числа(((((((((((((( Дійсно, без мого підпису з десятого разу, та пішли звіти... І поки що не лається на відсутність другого підпису... Я тепер зрозуміла, що в цих документах відсутній підпис бухгалтера, і його просто нікуди було програмі тулити.. Ех...

ksusha17
УченикУченик

Повідомлення ksusha17 »

Подскажите пожалуйста, кто как выходит из положения передачи корректировок контрагентам для регистрации, если сейчас не работает документооборот?И возможно ли это делать в электронном кабинете?

zoltan
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 900 разів
Подякували: 622 рази

Повідомлення zoltan »

ksusha17 писав:Подскажите пожалуйста, кто как выходит из положения передачи корректировок контрагентам для регистрации, если сейчас не работает документооборот?И возможно ли это делать в электронном кабинете?
Ви РК підписуєте ,єкспортуєте в якусь папку,відправляєте контрагенту на його поштову скриньку, контрагент імпотує в програму , підписує і відправляє на реєстрацію,може контрагент імпортувати і в елкабінет і підписати і відправити

IrinaИрина
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 8 разів
Подякували: 3 рази

Повідомлення IrinaИрина »

Добрый день. Подскажите пожалуйста, кто-нибудь сталкивался с этим:

ДОКУМЕНТ НЕ ПРИЙНЯТО.
При необхідності виправте документ та відправте його знову.

Виявлені помилки:
Документ не може бути прийнятий - відповідно до пункту 3 Порядку ведення Єдиного реєстру податкових накладних, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2010 № 1246 (у редакції постанови КМУ від 26.04.2017 № 341), операційний день для реєстрації документів триває щодня з 0 до 23 години.
Відправник: Автоматизована система "Єдине вікно подання електронних документів" ДФС України, версія 2.2.13.7

Ан-ия
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 544 рази
Подякували: 733 рази

Повідомлення Ан-ия »

IrinaИрина писав:Добрый день. Подскажите пожалуйста, кто-нибудь сталкивался с этим:

ДОКУМЕНТ НЕ ПРИЙНЯТО.
При необхідності виправте документ та відправте його знову.

Виявлені помилки:
Документ не може бути прийнятий - відповідно до пункту 3 Порядку ведення Єдиного реєстру податкових накладних, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2010 № 1246 (у редакції постанови КМУ від 26.04.2017 № 341), операційний день для реєстрації документів триває щодня з 0 до 23 години.
Відправник: Автоматизована система "Єдине вікно подання електронних документів" ДФС України, версія 2.2.13.7
у меня пришло такое ж . я скопировала налог. и отослала сегодня заново

finfin
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 98 разів
Подякували: 34 рази

Повідомлення finfin »

Подскажите пожалуйста, как вчера и сегодня регятся НН в Медке? целый день? или быстрее?

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”