Выписка Налоговых накладных

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2121 раз
Подякували: 10411 разів

Повідомлення Popen »

zxcvbnm писав:Подскажите пожалуйста, коды в налоговых накладных на отечественный товар с 01.01.2018 года указывать 4-значные? или уже нужно указывать код полностью?
кол-во знаков никто не ограничивал, но мин = 4

Fugu
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 16 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення Fugu »

Здравствуйте!
Прошу помощи в таком вопросе, как зарегистрировать нн с каким типом причины и инн для условного налогового обязательства.
Что писать в табл части?
Покупали шампанское , сувениры,
Можно зарегистрировать 1 нн? если входящих 2-3 нн.?
Заранее благодарна.

lilinet
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 46 разів
Подякували: 3 рази

Повідомлення lilinet »

Добрий ранок!!! Підскажіть, будь-ласка, як правильно зробити, був заключений договір на виконання будівельних робіт. Договірна ціна робіт складала 160000 тис. грн., ми виступали субпідрядниками, генпідрядник перерахував нам аванс в сумі 130000 тис. грн., на цей аванс була виписана ПН ще в листопаді. А вчора вони нам дали акт кб-2в і кб-3 і виявилося, що роботи складають лише 50000 тис. грн. Як виправити ситуація, в перше робимо такі роботи і так попасти? Я так розумію потрібно тепер виписувати РК до ПН, та повернути лишні кошти? Кошти були сплачені з рах (37....) банк держказначейська служба Укр..

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1935 разів
Подякували: 6631 раз
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

lilinet писав:Добрий ранок!!! Підскажіть, будь-ласка, як правильно зробити, був заключений договір на виконання будівельних робіт. Договірна ціна робіт складала 160000 тис. грн., ми виступали субпідрядниками, генпідрядник перерахував нам аванс в сумі 130000 тис. грн., на цей аванс була виписана ПН ще в листопаді. А вчора вони нам дали акт кб-2в і кб-3 і виявилося, що роботи складають лише 50000 тис. грн. Як виправити ситуація, в перше робимо такі роботи і так попасти? Я так розумію потрібно тепер виписувати РК до ПН, та повернути лишні кошти? Кошти були сплачені з рах (37....) банк держказначейська служба Укр..
Це ще й бюджетники....
Для початку - ви маєте розуміти - у вас є договір і в ньому договірна ціна - цілком можливо, що будуть ще акти ...
Виписувати РК та повертату кошти без додаткових рухів з їх боку, я б не стала...

g.let
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 219 разів
Подякували: 375 разів

Повідомлення g.let »

lilinet писав:Добрий ранок!!! Підскажіть, будь-ласка, як правильно зробити, був заключений договір на виконання будівельних робіт. Договірна ціна робіт складала 160000 тис. грн., ми виступали субпідрядниками, генпідрядник перерахував нам аванс в сумі 130000 тис. грн., на цей аванс була виписана ПН ще в листопаді. А вчора вони нам дали акт кб-2в і кб-3 і виявилося, що роботи складають лише 50000 тис. грн. Як виправити ситуація, в перше робимо такі роботи і так попасти? Я так розумію потрібно тепер виписувати РК до ПН, та повернути лишні кошти? Кошти були сплачені з рах (37....) банк держказначейська служба Укр..
прежде всего спросить у генподрядчика
может это только часть работ

Tasa опередила и права ))

я как то раз коммунальщикам деньги вернула, а РК они не подписали, бо лимит у них минус миллион

lilinet
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 46 разів
Подякували: 3 рази

Повідомлення lilinet »

Tasa писав:
Це ще й бюджетники....
Для початку - ви маєте розуміти - у вас є договір і в ньому договірна ціна - цілком можливо, що будуть ще акти ...
Виписувати РК та повертату кошти без додаткових рухів з їх боку, я б не стала...
Вони ТОВ, Кінцевим замовником є державне підприємством, яке уклало з ним договір, вони виступають генпідрядниками, а ми субпідрядники. Людина яка готувала ці акти, сказав, що ціна в акті остаточна і вже вище підписана. Я так зрозуміла, що все таки прийдеться робити РК на зменьшення, а від них мені потрібен буде лист, щоб я повернула гроші.

Denis@@@
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 922 рази
Подякували: 109 разів

Повідомлення Denis@@@ »

Denis@@@ писав:
vika23 писав:
Denis@@@ писав:
Скрытый текст
Я об этом тоже читал и тоже подумал. Может при случае на него сослаться.

А информацию о не применении штрафов до 31.12.2017 года за ошибки в составлении НН я что то не могу у себя найти. Не подскажите где это было написано.
п. 35 подразд. 2 разд. XX НКУ
http://vobu.ua/ukr/documents/item/ipk-d ... 0-01-03-11 Письмо ДФС. Ничего свежее не нашел пока.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18 лютого 2002 року N 199 "Про затвердження вимог щодо реалізації фіскальних функцій реєстраторами розрахункових операцій для різних сфер застосування" фіскальний звітний чек (Z-звіт) містить підсумки розрахункових операцій за реалізовані товари (надані послуги) за кожним запрограмованим кодом товару (послуги) із зазначенням його найменування, реалізованої кількості.

Тому платник податку згруповує в податковій накладній в графі "Номенклатура постачання товарів/послуг продавця" товари/послуги за групами, що відповідають певному коду товару згідно з УКТ ЗЕД / коду послуги згідно з Державним класифікатором продукції та послуг, та графи 4, 5, 6 та 7 не заповнює.
ЗІР 101.27

Коротка:
Відповідно до п. 120 прим. 1.3 ст. 120 прим. 1 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) допущення продавцем товарів/послуг помилок під час зазначення обов’язкових реквізитів податкової накладної, передбачених п. 201.1 ст. 201 ПКУ, виявлених контролюючим органом за результатами перевірки, проведеної за заявою покупця, - тягне за собою накладення на платника податку - продавця штрафу в розмірі 170 гривень та зобов’язання виправити такі помилки.
Невиконання податкового повідомлення-рішення контролюючого органу з попередженням про необхідність виправлення платником податків - продавцем зазначених в абзаці першому цього пункту помилок протягом 10 календарних днів, наступних за днем його отримання, - тягне за собою накладення на такого платника податку штрафу в розмірах від 10 до 100 відсотків суми ПДВ, зазначеної в такій податковій накладній в залежності від кількості календарних днів невиправлення помилкми.
Разом з цим, згідно з п. 35 прим. 1 підрозд. 2 розд ХХ ПКУ до 31 грудня 2017 року не застосовуються штрафні санкції, передбачені п. 120 прим. 1.3 ст. 120 прим. 1 ПКУ, за помилки, допущені в податковій накладній під час зазначення коду товару згідно з УКТ ЗЕД та/або коду послуги згідно з Державним класифікатором продукції та послуг.

Может у кого то еще есть мнение по поводу выписки НН с типом 11 по итогу за день?

Бутузька
Мыслитель
Мыслитель
Дякував (ла): 69 разів

Повідомлення Бутузька »

Помогите,пожалуйста,продаем грузовое авто , какой код в налоговой накладной ,покупалось очень давно. ставим потом ознаку импорту #wall# #wall#

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1935 разів
Подякували: 6631 раз
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Бутузька писав:Помогите,пожалуйста,продаем грузовое авто , какой код в налоговой накладной ,покупалось очень давно. ставим потом ознаку импорту #wall# #wall#
Ну якщо авто імпортне - треба ставить... Код шукайте у цих групах - https://www.qdpro.com.ua/uktzed/8703
Вибір коду залежить від тех.характеристик і тд

29umka11
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 445 разів
Подякували: 219 разів

Повідомлення 29umka11 »

Не знаю, в правильной ли я теме пишу. Что Вы делаете с налоговыми накладными? У меня их не много, поэтому я их распечатывала до сих пор. С января хочу вести просто реестр бумажный. Обязательно ли файлы их в формате xml сохранять архивом на отдельном носителе? Если да, то и входящие тоже? Проверяют ли такой архив при проверке?

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”