Ошибка в зарегистрированной накладной

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Постійний читач
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 13 разів
Подякували: 20 разів

Повідомлення Постійний читач »

Постійний читач писав:
maklen писав:
maklen писав:Добрый вечер!СРОЧНО!Сельхозпроизводитель зарег.нн с неправильным номером(без дроби).Как сделать РК???!!!!!
Спасибо!Уже разобрались.
а як Ви розібрались з даним питанням?
Тому, що вилізло подібне. Але проблема в тому що ПН від 01.06.
Робити варіант:
РК на неправильну, а потім правильну ПН - не дуже привабливий. Так як на суму ПДВ у ПН нарахують штраф у розмірі х%, а на РК де буде така сама сума, але мінусова - ні.
Банально механічна помилка, а як вирішити - не знаю.
#cray#

Наташа_75
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 73 рази
Подякували: 80 разів

Повідомлення Наташа_75 »

Питання по заокругленням в ПН. у нас реалізація у видаткових з ПДВ, відповідно і ПН теж, але як воно заокруглює то не сходяться копійки. Хто як робить?
Одні попроили переробить, те що не зареєстроване те перероблю, а що робити з тими що раніше?

ANKO
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 415 разів
Подякували: 537 разів

Повідомлення ANKO »

Наташа_75 писав:Питання по заокругленням в ПН. у нас реалізація у видаткових з ПДВ, відповідно і ПН теж, але як воно заокруглює то не сходяться копійки. Хто як робить?
Одні попроили переробить, те що не зареєстроване те перероблю, а що робити з тими що раніше?
Сума ПДВ у ПН та ВН повинні співпадати. Переробіть ВН, якщо ПН вже зареєстровані, мова йде ж про копійки.

Наташа_75
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 73 рази
Подякували: 80 разів

Повідомлення Наташа_75 »

це зрозуміло що переробити, якщо не зареєстровані.. Менеджери продають з НДС і є клієнти які виставляють штрафи якщо ціна чи сума не зходиться. А забивати заявки одним так іншим так не хочуть.
Просто в ПН не сходяться суми 6*7=10, і кажуть заберуть НК...
Є якесь роз"яснення з цього приводу...?

Lilija0609
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 30 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення Lilija0609 »

Добрый день, помогите, пожалуйста. Только недавно начала работать с НДС и такую ситуацию выявила: в июне 2016г была зарегистрирована НН на неплательщика, и сейчас оказалось, что они НДСки и им нужна НН. Я делаю :
1. РК на неплательщика сегодняшней датой с минусовым количеством и сама регистрирую ее
2. Делаю новую НН июнем
3. Делаю уточненку (дод. 1 и дод. 5)
4. Попадаю на штраф.

Zolter1984
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 58 разів
Подякували: 295 разів

Повідомлення Zolter1984 »

Lilija0609 писав:Добрый день, помогите, пожалуйста. Только недавно начала работать с НДС и такую ситуацию выявила: в июне 2016г была зарегистрирована НН на неплательщика, и сейчас оказалось, что они НДСки и им нужна НН. Я делаю :
1. РК на неплательщика сегодняшней датой с минусовым количеством и сама регистрирую ее
2. Делаю новую НН июнем
4. Попадаю на штраф.
Совершенно верно.

Lilija0609
Мастер
Мастер

Zolter1984 писав:
Lilija0609 писав:Добрый день, помогите, пожалуйста. Только недавно начала работать с НДС и такую ситуацию выявила: в июне 2016г была зарегистрирована НН на неплательщика, и сейчас оказалось, что они НДСки и им нужна НН. Я делаю :
2. Делаю новую НН июнем
4. Попадаю на штраф.
Совершенно верно.

#cray# а как мне налоговая о сумме штрафа сообщит?

Natalya_L
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 28 разів
Подякували: 52 рази

Повідомлення Natalya_L »

Lilija0609 писав:
Zolter1984 писав:
2. Делаю новую НН июнем
4. Попадаю на штраф.
Совершенно верно.

#cray# а как мне налоговая о сумме штрафа сообщит?
надішлють вам повідомлення-рішення.

Lilija0609
Мастер
Мастер

2. Делаю новую НН июнем
4. Попадаю на штраф.
Что-то застопорило меня((( В уточненку я включаю только новую правильную налоговую или и РК, который выписан сентябрем?

-Latka-
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 1256 разів

Повідомлення -Latka- »

Lilija0609 писав:
2. Делаю новую НН июнем
4. Попадаю на штраф.
Что-то застопорило меня((( В уточненку я включаю только новую правильную налоговую или и РК, который выписан сентябрем?
УР у вас нулевой, обороты же правильные, заполненный будет только дод5 +правильный контагент -неправильный. РК никуда не попадает.

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”