Хоча в цьому полегшення зробили.... Дякую!МД писав:Просто Неплатник, ІПН 100000000000.ivanovamarina писав:Підкажіть, будь ласка, ми надали послуги підприємцю-неплатнику ПДВ: як в ПН заповнити поле назва покупця - прізвище ( і відповідно його реквізити) чи просто "неплатник "?
Регистрация налоговых накладных в ЕРНН
-
ivanovamarina
- Гуру

- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 5 разів
-
Nataska
- Оракул

- Дякував (ла): 45 разів
- Подякували: 37 разів
Доброго дня!
Відправила запит в ЄРПН отримала Витяг з усіма накладними - все зареєстровано, однак при роздруковуванні табличка пуста.
Нам тепер не потрібно нічого роздруковувати, чи щось не так з iFin?
Відправила запит в ЄРПН отримала Витяг з усіма накладними - все зареєстровано, однак при роздруковуванні табличка пуста.
Нам тепер не потрібно нічого роздруковувати, чи щось не так з iFin?
Немає за що))) сама ще не реєструвала, але деякі пишуть, що запрошує юр. адрес, якщо зареєструється без нього, то і добре)ivanovamarina писав:Хоча в цьому полегшення зробили.... Дякую!МД писав:Просто Неплатник, ІПН 100000000000.ivanovamarina писав:Підкажіть, будь ласка, ми надали послуги підприємцю-неплатнику ПДВ: як в ПН заповнити поле назва покупця - прізвище ( і відповідно його реквізити) чи просто "неплатник "?
- fin_o
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 796 разів
- Подякували: 699 разів
А реквізити : адреса, телефон - не писати?МД писав:Немає за що))) сама ще не реєструвала, але деякі пишуть, що запрошує юр. адрес, якщо зареєструється без нього, то і добре)ivanovamarina писав:Хоча в цьому полегшення зробили.... Дякую!МД писав: Просто Неплатник, ІПН 100000000000.
А номер договору ? Треба?
Адресу і телефон не потрібно (за це ніде не пишеться). А от за договір навіть не знаю. Я думаю, що ен потрібно вказувати, так як у не платника не будуть це перевіряти, то думаю, що у нас також.fin_o писав:А реквізити : адреса, телефон - не писати?МД писав:Немає за що))) сама ще не реєструвала, але деякі пишуть, що запрошує юр. адрес, якщо зареєструється без нього, то і добре)ivanovamarina писав: Хоча в цьому полегшення зробили.... Дякую!
А номер договору ? Треба?
-
Mari82
- Мастер

- Дякував (ла): 26 разів
- Подякували: 1 раз
Подскажите пожалуйста, выписываю НН на услуги по строительству, заказчик кинул предоплату "3000грн" от общей суммы 155250, вообщим сумма без НДС 129375 грн, он оплатил 3000 грн, а потом 16000грн, не могу выписать НН, окруление до 6 знаков в кол-ве (0,019324). Не знаю как быть получается не 3000.00грн, а 3000.05 грн.??? Кто-то сталкивался с таким? Как регистрировать?
По идеи вы вручную округливаете количество, ставите 3000, а потом просто вам нужно будет регулировать количество под оставльные суммы, чтобы вышла единица ( я ж так понимаю, что у вас 1 в количестве), как мне обьясняли, то никто не будет пересчитывать количество на цену, главное чтобы итог был правильный.Mari82 писав:Подскажите пожалуйста, выписываю НН на услуги по строительству, заказчик кинул предоплату "3000грн" от общей суммы 155250, вообщим сумма без НДС 129375 грн, он оплатил 3000 грн, а потом 16000грн, не могу выписать НН, окруление до 6 знаков в кол-ве (0,019324). Не знаю как быть получается не 3000.00грн, а 3000.05 грн.??? Кто-то сталкивался с таким? Как регистрировать?
-
-Latka-
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 10 разів
- Подякували: 1256 разів
регистрировала неплатнику, выдавал те же ошибки (договор я ставлю поставки для НН в 1С), отправляла с ошибками все принято. Вы ж все равно ее никому давать не будете, а в реест они попадаютNATA888 писав:#wall# Реєструю підсумкову податкову накл. видає міліон помилок#impossibl
1. Код ЄДРПОУ покупця
2. Умови поставки (в нас усна домовленість)
3. Місцезнаходження. #impossibl
-
Любознательная
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 82 рази
- Подякували: 2407 разів
Любознательная писав:Реєстрація в Єдиному реєстрі січневих податкових накладних: позиція ДФСУ
Новости публикуются на языке оригинала
У підкатегорії 101.20 системи «ЗІР» податківці оприлюднили свою позицію щодо реєстрації в Єдиному реєстрі податкових накладних за січень 2015 року.
Тут вони наголосили: податкові накладні, складені в січні 2015 року та сума ПДВ в яких становить менше ніж 10 тис. грн (у тому числі, які не надаються покупцеві, виписані за операціями з постачання товарів/послуг, котрі звільнені від оподаткування), можуть бути зареєстровані в Єдиному реєстрі податкових накладних за бажанням платника податку.
Із 1 лютого 2015 року всі податкові накладні й розрахунки коригування до податкових накладних (у тому числі ті, які не надаються покупцеві, виписані за операціями з постачання товарів/послуг, котрі звільнені від оподаткування) незалежно від розміру податку на додану вартість в одній податковій накладній/розрахунку коригування підлягають реєстрації в Єдиному реєстрі податкових накладних.