=Налоговая накладная=

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Ксенія
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 34 рази
Подякували: 4 рази

Повідомлення Ксенія »

cometa писав:
Ксенія писав:
cometa писав: Вы общались с бухгалтерией и Вам отказали?
Ні з бухгалтерією не говорила, бо тільки сьогодні під кінець робочого дня мені наш зам директора об'явив , що чеків немає. А йому сказали на заправці ( начальник заправки). От такі от справи. Весь час до цього я сама забирала, а це була у відпустці.
Они зарегистрировали на Вас НН , это же сделали не на заправке. Звоните в бухгалтерию и объясните ситуацию. Может надо написать письмо, что в связи с утерей чеков Вам надо подтвердить факт покупки. Тот факт, что НН зарегистрированы именно на Вас, дает основание считать, что Вам пойдут навстречу. Просто не знаю как они получают информацию на кого выписывать НН. Может Ваши чеки вообще где-то у них.
Коли я забирала, то на заправці мені віддавали чеки які були прикріплені до своєї податкової, а вже потім я витягувала з реєстру податкові.

cometa
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2642 рази
Подякували: 1922 рази

Повідомлення cometa »

Ксенія писав:Коли я забирала, то на заправці мені віддавали чеки які були прикріплені до своєї податкової, а вже потім я витягувала з реєстру податкові.
Понятно. Звоните, скажите, что Вам вернули НН без чеков и просите помочь решить эту проблему (утерянные чеки) Будьте настойчивы )))))))))))))

Ната2727
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 475 разів
Подякували: 70 разів

Повідомлення Ната2727 »

скажіть будь-ласка, нам зареєстували 17,08 коригуючу на повернення товару мінусову, а виписана дана коригуюча 18,06,2015р (постачальник сам зареєстрував й мені нічого не сказав)
як мені включати її в деку і в якому місяці? чи можу її включити в липні чи треба уточнюючу подавати за червень? щоб зніти свій податковий кредит...

ArinaArina
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 7966 разів
Подякували: 5725 разів

Повідомлення ArinaArina »

Ната2727 писав:скажіть будь-ласка, нам зареєстували 17,08 коригуючу на повернення товару мінусову, а виписана дана коригуюча 18,06,2015р (постачальник сам зареєстрував й мені нічого не сказав)
як мені включати її в деку і в якому місяці? чи можу її включити в липні чи треба уточнюючу подавати за червень? щоб зніти свій податковий кредит...
уточненка за июнь

Ольгабух
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 38 разів
Подякували: 8 разів

Повідомлення Ольгабух »

Здравствуйте, коллеги! Такой вопрос – кто и как хранит налоговые накладные в эл.виде? Можно без подробностей, хотя бы направление) Просто их очень много, а если еще добавить, что по нескольким предприятиям… Спасибо!

ArinaArina
Акула НКУ
Акула НКУ

Ольгабух писав:Здравствуйте, коллеги! Такой вопрос – кто и как хранит налоговые накладные в эл.виде? Можно без подробностей, хотя бы направление) Просто их очень много, а если еще добавить, что по нескольким предприятиям… Спасибо!
на отдельном носителе записана архивная копия медка. всё.

Ольгабух
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 38 разів
Подякували: 8 разів

Повідомлення Ольгабух »

Просто пользуюсь Арт-Звитом и в начале этого года залез вирус в комп и все. Арт-звит не смогли восстановить даже админы этой программы. Пришлось отчетность начинать с чистого листа. Но если раньше было, чтобы главное все распечатали, то теперь в эл.виде хранить(

Натали_87
Гений
Гений
Дякував (ла): 130 разів
Подякували: 51 раз

Повідомлення Натали_87 »

Для тих хто в танку, підкажіть можна зареєструвати ПН, якщо реєстр.ліміт (ст.2 Витягу) плюсова, але не на повну суму необхідної реєстрації ПЗ (ПДВ з ПН менша ніж сума в ст.2)? Знаю, що до останніх змін цього не можна було зробити, а після змін?

ArinaArina
Акула НКУ
Акула НКУ

Натали_87 писав:Для тих хто в танку, підкажіть можна зареєструвати ПН, якщо реєстр.ліміт (ст.2 Витягу) плюсова, але не на повну суму необхідної реєстрації ПЗ (ПДВ з ПН менша ніж сума в ст.2)? Знаю, що до останніх змін цього не можна було зробити, а після змін?
не можна

Фруктик
УченикУченик

Повідомлення Фруктик »

Помогите, пожалуйста, разобраться! ситуация. регистрируется предприятие на общей системе с 01.07., не плательщик ндс. свидетельство плательщика ему дают 01.08. Контрагент кидает предоплату 28.07, налоговой нет, так как мы не пательщики. Отгружаем 10.08. налоговая нужна?

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”