Налоговая накладная 2014.

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
to_be
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1018 разів
Подякували: 351 раз

Повідомлення to_be »

FyDD писав:у меня всплыла ПН за 29.04.2013. Если я в реестре покажу получение 01.04.2014
Можно ли использовать ее в деке за апрель ?
С какого момента считается 365 дней, с даты выписки ?
ст. 198.6 У разі якщо платник податку не включив у відповідному звітному періоді до податкового кредиту суму податку на додану вартість на підставі отриманих податкових накладних, таке право зберігається за ним протягом 365 календарних днів з дати складання податкової накладної.

to_be
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення to_be »

Альона1 писав:
to_be писав:А как в договоре оговорена эта предоплата?
Ніяк. просто нотаріус не хоче право власності реєструвати поки не заплачу. Ось і я плачу кусочками, щоб відємного ПДВ не було.
По сути написали в платежке согласно договора. Договор подразумевает все 420 тыс. Я бы конечно расписывала в долях по всем зданиям. Пусть и будет недоштука. По крайней мере логика предмета договора соблюдается.

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 789 разів
Подякували: 1308 разів

Повідомлення Альона1 »

to_be писав:
Альона1 писав:
Ніяк. просто нотаріус не хоче право власності реєструвати поки не заплачу. Ось і я плачу кусочками, щоб відємного ПДВ не було.
По сути написали в платежке согласно договора. Договор подразумевает все 420 тыс. Я бы конечно расписывала в долях по всем зданиям. Пусть и будет недоштука. По крайней мере логика предмета договора соблюдается.
Я розписала пообєктно і в дробах кількість 0,152 по кожному обєкуту , перебор по сумі авансу 17,52 грн. потрібно десь суму зменшити.

А далі що. якщо я зареєструю право власності на окремий обєкт, тоді буду виписувати ПН на один обєкт переданий кількість 0,848

to_be
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення to_be »

Альона1 писав:
Ніяк. просто нотаріус не хоче право власності реєструвати поки не заплачу. Ось і я плачу кусочками, щоб відємного ПДВ не було. Написано, що оплата повинна бути здійснена до 10 грудня 2014 р. Продавець зобовязаний передати предмет за актом до 10 грудня на всі обєкти нерухомості, або на кожен обєкт окремо. право власності виникає з моменту державної реєстрації права власності за умови фактичної передачі предмету даного договору. От і я вибираю першу подію. Або оплата . Або реєстрація права власності.
Ну да. И Если нотариус не регистрирует, то так понимаю права власности еще нет и не будет до свершения полной оплаты. Ну вот предоплата. Просто можно было в платежке писать конкретно - согл дог за объект Лит.А. Тогда бы с такими долями уже не нужно бы и связываться. А раз написали только согл дог, то тут как еще глянут. Кредит хороший и можно разгуляться. А в свете дефцита, уже перестраховываешься.

to_be
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення to_be »

Альона1 писав:
to_be писав:
Альона1 писав: Ніяк. просто нотаріус не хоче право власності реєструвати поки не заплачу. Ось і я плачу кусочками, щоб відємного ПДВ не було.
Я розписала пообєктно і в дробах кількість 0,152 по кожному обєкуту , перебор по сумі авансу 17,52 грн. потрібно десь суму зменшити.
Мож доли пусть будут не пропорциональные. Ну не все 0,152, а где-то меньше, где-то больше.

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Альона1 »

to_be писав:
Альона1 писав:
to_be писав: По сути написали в платежке согласно договора. Договор подразумевает все 420 тыс. Я бы конечно расписывала в долях по всем зданиям. Пусть и будет недоштука. По крайней мере логика предмета договора соблюдается.
Мож доли пусть будут не пропорциональные. Ну не все 0,152, а где-то меньше, где-то больше.
Та і так пробувала не виходить з трьома знаками. Може платіжки в банку переробити. Але вже вчверила то вчверила. Думала, що якщо напишу загальну фразу у платіжці , то і можна буде будь який варіант вибрати. До речі у податковій сказали , що три знаки після коми пердбачені тільки для бюджетників, а два знаки для госпрзрахункових чи приватних.

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Альона1 »

to_be писав:
Альона1 писав:
Ніяк. просто нотаріус не хоче право власності реєструвати поки не заплачу. Ось і я плачу кусочками, щоб відємного ПДВ не було. Написано, що оплата повинна бути здійснена до 10 грудня 2014 р. Продавець зобовязаний передати предмет за актом до 10 грудня на всі обєкти нерухомості, або на кожен обєкт окремо. право власності виникає з моменту державної реєстрації права власності за умови фактичної передачі предмету даного договору. От і я вибираю першу подію. Або оплата . Або реєстрація права власності.
Ну да. И Если нотариус не регистрирует, то так понимаю права власности еще нет и не будет до свершения полной оплаты. Ну вот предоплата. Просто можно было в платежке писать конкретно - согл дог за объект Лит.А. Тогда бы с такими долями уже не нужно бы и связываться. А раз написали только согл дог, то тут как еще глянут. Кредит хороший и можно разгуляться. А в свете дефцита, уже перестраховываешься.
Та кредит у 500 тис. Це я умовно цифри привела. Може скаргу на себе написати.

zxcvbnm
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1723 рази
Подякували: 57 разів

Повідомлення zxcvbnm »

Подскажите пожалуйста, сдаем в субаренду помещение, в налоговой накладной указывать вид договора " Договор субаренды"? Посмотрела перечень гражданско-правовых договоров, там есть только договор аренды.

to_be
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення to_be »

Альона1 писав:[
Та і так пробувала не виходить з трьома знаками. Може платіжки в банку переробити. Але вже вчверила то вчверила. Думала, що якщо напишу загальну фразу у платіжці , то і можна буде будь який варіант вибрати. До речі у податковій сказали , що три знаки після коми пердбачені тільки для бюджетників, а два знаки для госпрзрахункових чи приватних.
О, а это идея!! Но банк уже поздно. А если письмецо об уточнении назначения платежа и втулить туда эту злосчачтную лит. А. Не лит. А, а как в договоре - будівлю А

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Альона1 »

to_be писав:
Альона1 писав:[
О, а это идея!! Но банк уже поздно. А если письмецо об уточнении назначения платежа и втулить туда эту злосчачтную лит. А.
Теж варіант. А в банку платіжку можу виправити, а от банківську виписку , не получиться. А листа для підприємства потрібно виписати , так , нібит не в банк. вже забула.

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”