Пару сторінок вперед перелистайте там описана Ваша ситуація.Oley писав:Уважаемые коллеги!
Подскажите: Приходит 2 квитанция НЕ ПРИНЯТО. Ошибка: Перевірте правильність даних підписанта. 3 раза отправляла. Ума не приложу, что не так. Помогите пожалуйста!
Блокировка регистрации НН/РК
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 440 разів
- Подякували: 271 раз
-
- Ученик
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 4 рази
не обращайте на нее внимания- так мне сказали в гни днепр.Lilichka писав:Доброе утро, девочки и мальчики )) подскажите пожалуйста.
СИТУАЦИЯ: Я выписала нн, она попала в блок. Но она ошибочная. Ее нужно как то отменить и выписать нову. А как же ее отменить если она приостановлена((
Может просто не включать ее в декларацию??
У кого была подобная ситуация поделитесь#blush#
в отчет идут правильные налоговые и правильные обязательства.
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 185 разів
- Подякували: 158 разів
Доброго ранку! Колеги, допоможіть порадою! Приїхав директор, "привітав" зі святом... У нас торгівля, таблиці подавала різні: і з повідомленнями на коди заблокованих ПН, і просто окрему таблицю на всі коди вхід-вихід (двічі), відповідь одна - не враховано. Директор же вважає, що таблиця є панацеєю від блокування і я неправильно щось подаю. Торгівля, відгукніться! Як подати таблицю, щоб врахували, і чи вірно, що після врахування не блокують? А то у мене таке враження, що нас у Сумах лише одних блокують...............................................
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 49 разів
- Подякували: 107 разів
В деку не включаете, пишите-ошибочная. Если у налоговой вопрос подаете им это пояснення.(типа "складено помилково"). объяснение сделайте обязательно. В нашем дурдоме все быстро забывается, чтоб потом не искать и не вспоминать.Oley писав:Уважаемые коллеги!
Подскажите: Приходит 2 квитанция НЕ ПРИНЯТО. Ошибка: Перевірте правильність даних підписанта. 3 раза отправляла. Ума не приложу, что не так. Помогите пожалуйста!
-
- Просвещенный
Подали таблицю "Данні враховано". Як блокувалось так і блокується. Для торгівлі це не є панацея, але директорам цього не докажешь.Бухгалтер1995 писав:Доброго ранку! Колеги, допоможіть порадою! Приїхав директор, "привітав" зі святом... У нас торгівля, таблиці подавала різні: і з повідомленнями на коди заблокованих ПН, і просто окрему таблицю на всі коди вхід-вихід (двічі), відповідь одна - не враховано. Директор же вважає, що таблиця є панацеєю від блокування і я неправильно щось подаю. Торгівля, відгукніться! Як подати таблицю, щоб врахували, і чи вірно, що після врахування не блокують? А то у мене таке враження, що нас у Сумах лише одних блокують...............................................
-
- Высший разум
Так як все-таки подавали, поділіться, будь-ласочка, хай вже він (дир) заспокоїться...........Irina.dnp писав:Подали таблицю "Данні враховано". Як блокувалось так і блокується. Для торгівлі це не є панацея, але директорам цього не докажешь.Бухгалтер1995 писав:Доброго ранку! Колеги, допоможіть порадою! Приїхав директор, "привітав" зі святом... У нас торгівля, таблиці подавала різні: і з повідомленнями на коди заблокованих ПН, і просто окрему таблицю на всі коди вхід-вихід (двічі), відповідь одна - не враховано. Директор же вважає, що таблиця є панацеєю від блокування і я неправильно щось подаю. Торгівля, відгукніться! Як подати таблицю, щоб врахували, і чи вірно, що після врахування не блокують? А то у мене таке враження, що нас у Сумах лише одних блокують...............................................
-
- Просвещенный
Напишіть Вашу ел.пошту, вишлю Вам як я робила. Приклад від податковоїБухгалтер1995 писав:Так як все-таки подавали, поділіться, будь-ласочка, хай вже він (дир) заспокоїться...........Irina.dnp писав:Подали таблицю "Данні враховано". Як блокувалось так і блокується. Для торгівлі це не є панацея, але директорам цього не докажешь.Бухгалтер1995 писав:Доброго ранку! Колеги, допоможіть порадою! Приїхав директор, "привітав" зі святом... У нас торгівля, таблиці подавала різні: і з повідомленнями на коди заблокованих ПН, і просто окрему таблицю на всі коди вхід-вихід (двічі), відповідь одна - не враховано. Директор же вважає, що таблиця є панацеєю від блокування і я неправильно щось подаю. Торгівля, відгукніться! Як подати таблицю, щоб врахували, і чи вірно, що після врахування не блокують? А то у мене таке враження, що нас у Сумах лише одних блокують...............................................
-
- Высший разум
atender68@ukr.netIrina.dnp писав:Напишіть Вашу ел.пошту.Бухгалтер1995 писав:Так як все-таки подавали, поділіться, будь-ласочка, хай вже він (дир) заспокоїться...........Irina.dnp писав: Подали таблицю "Данні враховано". Як блокувалось так і блокується. Для торгівлі це не є панацея, але директорам цього не докажешь.
Дякую)
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 27 разів
- Подякували: 76 разів
становитесь на цифру 1 нажим правой кнопкой пока не появиться меню и там выбираете добавитьLuda_avon@ukr.net писав:Девочки, подскажите, как добавить строки в таблице даных платника податку..