=Налоговая накладная=

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Ksushka
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 26 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення Ksushka »

Підкажіть будь-ласка, вихідні оплати не платнику ПДВ, потрібно робити вхідний податковий документ і включати в деку по Пдв?

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2116 разів
Подякували: 10410 разів

Повідомлення Popen »

Ksushka писав:Підкажіть будь-ласка, вихідні оплати не платнику ПДВ, потрібно робити вхідний податковий документ і включати в деку по Пдв?
Если купили у неплатныка, то входного налогового док-та просто нет и быть не может (и ничего самому входного делать не нужно).Есть входной товарный док-т. Включать ли в деку? Я, например, включаю в стр.11.1

Ksushka
Мудрец
Мудрец

Повідомлення Ksushka »

Popen писав:
Ksushka писав:Підкажіть будь-ласка, вихідні оплати не платнику ПДВ, потрібно робити вхідний податковий документ і включати в деку по Пдв?
Если купили у неплатныка, то входного налогового док-та просто нет и быть не может (и ничего самому входного делать не нужно).Есть входной товарный док-т. Включать ли в деку? Я, например, включаю в стр.11.1
Насколько я знаю до 01.07 вводили входной налоговый документ на все оплати не плательщикам ндс

Ksushka
Мудрец
Мудрец

Повідомлення Ksushka »

Ksushka писав:
Popen писав:
Насколько я знаю до 01.07 вводили входной налоговый документ на все оплати не плательщикам ндс
А что на счет услуг банка нужно делать входящий налоговый документ и включать в деку?

Ksushka
Мудрец
Мудрец

Повідомлення Ksushka »

Ksushka писав:
Ksushka писав:
Popen писав: Если купили у неплатныка, то входного налогового док-та просто нет и быть не может (и ничего самому входного делать не нужно).Есть входной товарный док-т. Включать ли в деку? Я, например, включаю в стр.11.1
А что на счет услуг банка нужно делать входящий налоговый документ и включать в деку?
Дайте ответ, как вы поступаете?

Люлик
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 3428 разів
Подякували: 2781 раз

Повідомлення Люлик »

Ksushka писав:
Ksushka писав:
Ksushka писав: Насколько я знаю до 01.07 вводили входной налоговый документ на все оплати не плательщикам ндс
все входящие операции без НДС мы должны отражать в деке в стр. 11.1 или 11.2

cometa
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2642 рази
Подякували: 1922 рази

Повідомлення cometa »

Люлик писав:
Ksushka писав:
Ksushka писав: А что на счет услуг банка нужно делать входящий налоговый документ и включать в деку?
все входящие операции без НДС мы должны отражать в деке в стр. 11.1 или 11.2
С 01.07.2015 все в строке 11.1
Строки 10.2, 11.2, 13, 14. та 15 Декларации не заполняются.

http://buhgalter911.com/ShowArticle.asp ... 22&year=-1

2. Особливості заповнення Розділу ІІ декларації "Податковий кредит". Всі суми податку на додану вартість, нараховані (сплачені) при придбанні товарів/послуг починаючи з 01.07.2015, відображаються в розділі ІІ податкової декларації з податку на додану вартість: в рядку 10.1.1, якщо придбані товари/послуги були оподатковані постачальником за ставкою податку 20 %; в рядку 10.1.2, якщо придбані товари/послуги були оподатковані постачальником за ставкою податку 7 %; в рядку 11.1, якщо придбані товари/послуги були оподатковані постачальником за ставкою податку 0 %. Враховуючи те, що застосування пільгового режиму оподаткування (звільнення від ПДВ) до операцій із ввезення товарів на митну територію України не змінилося, порядок відображення операцій із ввезення товарів на митну територію України в рядку 12 не змінюється. Рядки 10.2, 11.2, 13, 14 та 15 розділу ІІ декларації не заповнюються.

yurch.svetlana
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 6 разів

Повідомлення yurch.svetlana »

Зарегистрировала налоговую на ТОВ "РОМАШКА", звонит мне сегодня бухгалтер и просит исправить название на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "РОМАШКА", мне исправить не тяжело, но ведь сокращенное название это не ошибка верно?

Тюша
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2126 разів
Подякували: 5235 разів

Повідомлення Тюша »

yurch.svetlana писав:Зарегистрировала налоговую на ТОВ "РОМАШКА", звонит мне сегодня бухгалтер и просит исправить название на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "РОМАШКА", мне исправить не тяжело, но ведь сокращенное название это не ошибка верно?
Верно, но клиент-всегда прав. Сделайте "0" РК с исправленным названием и все.

yurch.svetlana
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 6 разів

Повідомлення yurch.svetlana »

Тюша писав:
yurch.svetlana писав:Зарегистрировала налоговую на ТОВ "РОМАШКА", звонит мне сегодня бухгалтер и просит исправить название на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "РОМАШКА", мне исправить не тяжело, но ведь сокращенное название это не ошибка верно?
Верно, но клиент-всегда прав. Сделайте "0" РК с исправленным названием и все.
Согласна на все 100% #smile3#

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”