Корректировка НН (часть 2)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
marina11
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 621 раз
Подякували: 1519 разів

Повідомлення marina11 »

Маруся10 писав:Девочки, зарегистрируется РК покупцем за 12,12,2017год?
Звичайно, у Вас же ПН вчора зареєструвалася.#wink#

Маруся10
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 682 рази
Подякували: 1965 разів

Повідомлення Маруся10 »

marina11 писав:
дак вот, зарегистрировалась, а РК они не хотят регистрировать, просят все сделать январем и говорят что РК груднем не зарегистрируется
мне скажите пжл, налоговая зерегистрирует РК 12,12,2017?

marina11
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення marina11 »

Маруся10 писав:
Скрытый текст
marina11 писав:
дак вот, зарегистрировалась, а РК они не хотят регистрировать, просят все сделать январем и говорят что РК груднем не зарегистрируется
А нехай спробують надіслати, і прислати Вам квитанцію про відмову в реєстрації.#g_crazy# От брехуни. Штрафу їм не хочеться платити. Якщо Ви зробите РК січнем - вони не підпадають під штрафи за прострочення.

Маруся10
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Маруся10 »

marina11 писав:
Маруся10 писав:
Скрытый текст
marina11 писав: Звичайно, у Вас же ПН вчора зареєструвалася.#wink#
А нехай спробують надіслати, і прислати Вам квитанцію про відмову в реєстрації.#g_crazy# От брехуни. Штрафу їм не хочеться платити. Якщо Ви зробите РК січнем - вони не підпадають під штрафи за прострочення.
но попадаю я да?

Маруся10
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Маруся10 »

Девоньки что мне делать, подскажите, как мне правильно поступить в сложившейся ситуации

marina11
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення marina11 »

Маруся10 писав:Девоньки что мне делать, подскажите, как мне правильно поступить в сложившейся ситуации
Скажіть їм, що в такому випадку Ви взагалі нічого переробляти не будете, і нехай реєструють РК - підприємство Б.

Маруся10
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Маруся10 »

marina11 писав:
Маруся10 писав:Девоньки что мне делать, подскажите, как мне правильно поступить в сложившейся ситуации
Скажіть їм, що в такому випадку Ви взагалі нічого переробляти не будете, і нехай реєструють РК - підприємство Б.
так и сказал главбуху, он сказал что проконсультируется с налоговой и перезвонит

ТатьянаАБ
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 14 разів
Подякували: 26 разів

Повідомлення ТатьянаАБ »

Tasa писав:
ТатьянаАБ писав:Доброго Дня! Подскажите,пожалуйста, РК нулевой в январе составляется двумя строчками на - и + или одной строкой, как регистрировался в декабре?
Дивлячись який РК ) Всчора реєструвала на "зміну номенклатури" - 2-ма рядками - той що був в ПН + з новим номером рядка - все
зареєструвалося
не зарегистрировался#wall# ошибка "...дублюється значення поля рядка.." исправила, во втором рядке поставила №2 и отправила,жду((( если не зарегистрируется, отправлю одним рядком((( РК изменение цены.

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1935 разів
Подякували: 6631 раз
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

ТатьянаАБ писав:
Tasa писав:
ТатьянаАБ писав:Доброго Дня! Подскажите,пожалуйста, РК нулевой в январе составляется двумя строчками на - и + или одной строкой, как регистрировался в декабре?
Дивлячись який РК ) Всчора реєструвала на "зміну номенклатури" - 2-ма рядками - той що був в ПН + з новим номером рядка - все
зареєструвалося
не зарегистрировался#wall# ошибка "...дублюється значення поля рядка.." исправила, во втором рядке поставила №2 и отправила,жду((( если не зарегистрируется, отправлю одним рядком((( РК изменение цены.
Якщо у вас на "зміну ціни" - це зовсім інша пісня...
Я робила 1-м рядком - №той що коригуєте - і в колонці зміна ціни+- ставите тільки різницю в ціні - сумарно все тоді виходить...
Швидше всього у вас щось невірно заповнене...

Оптимист1
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 117 разів
Подякували: 442 рази

Повідомлення Оптимист1 »

begemot писав:
Tasa писав:
begemot писав:Добрый день, коллеги. выразите пожалуйста свое мнение. Получена предоплата за товар А 1200,00 в декабре. Отгрузки не было. Товар удорожал и выставили дополнит счет на удорожание этого же товара на 600,00 грн. При получении доплаты что необходимо выписать? 1. вариант: РК на удорожание на 300,00 ; 2 вариант : а) РК на изменение номенклатуры (-1шт по цене 1000 + 0,6667шт по цене 1500,00) и б)нн на 0,3333шт по цене 1500,00
А що написали в доп.рахунку ?
Я б робила плюсовий РК на "зміну ціни"... Хоча знаю, що роблять і на на зміну номенклатури..
Обидва варіанти мають право на життя... імхо
Я б узгодила з покупцем дану маніпуляцію - все ж це їх ПК, їм важливіше )))
в счете указывается наменование без цены,количества , только сумма.
покупатель хочет РК , но раньше всегда выписывали РК и НН , т.к меня смущает тот факт , что ст192 НКУ регламентирует выписку РК в случае , если ПОСЛЕ поставки изменяется стоимость.
Я бы делала по варианту б). А по факту отгрузки нулевой РК на "изменение цены".

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”