Регистрация налоговых накладных в ЕРНН (Часть 2)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
БухКатти
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 19 разів

Повідомлення БухКатти »

ren писав:В соцсетях пишут, что дозвонились в ДФС, просят подождать, пытаются исправить эту ошибку, сбой у них... Люблю ДФС, хочется - #hunter#

Слова - "люблю ДФС" до сих пор держат на моем лице улыбку.....При всем том, что я леди, мне хочется ругаться матом.....а я улыбаюсь.....

FyDD
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2476 разів
Подякували: 759 разів

Повідомлення FyDD »

gerda22 писав:Документ доставлено до центрального рівня Державної податкової служби України 12.10.2017 в 12:08:28

ДОКУМЕНТ НЕ ПРИЙНЯТО.
При необхідності виправте документ та відправте його знову.

Виявлені помилки:
Документ не може бути прийнятий - у документі присутні незаповнені обов'язкові поля
Відправник: Автоматизована система "Єдине вікно подання електронних документів" ДФС України, версія 2.2.15.19
Аналогично, 1 ПН + 1 РК
главное, что РК долго не могли получить, и теперь сюрприз

В СУББОТУ И ВОСКРЕСЕНЬЕ РЕГИСТРИРУЮТ ? ? ?

Татка1111
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 5 разів
Подякували: 8 разів

Повідомлення Татка1111 »

FyDD писав:
gerda22 писав:Документ доставлено до центрального рівня Державної податкової служби України 12.10.2017 в 12:08:28

ДОКУМЕНТ НЕ ПРИЙНЯТО.
При необхідності виправте документ та відправте його знову.

Виявлені помилки:
Документ не може бути прийнятий - у документі присутні незаповнені обов'язкові поля
Відправник: Автоматизована система "Єдине вікно подання електронних документів" ДФС України, версія 2.2.15.19
Аналогично, 1 ПН + 1 РК
главное, что РК долго не могли получить, и теперь сюрприз

В СУББОТУ И ВОСКРЕСЕНЬЕ РЕГИСТРИРУЮТ ? ? ?
У меня НУЛЕВАЯ РК зарегистрировалась (с цифрами но итог=0), странный сбой!
В субботу и воскресенье регистрируют

bolya2009
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 40 разів

Повідомлення bolya2009 »

То же самое (видхилено...не заполнены поля...)#hunter#
по двум фирмам
задолбал уже этот цирк

Alisa2014
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 217 разів
Подякували: 63 рази

Повідомлення Alisa2014 »

Да, сюрпрайз, как всегда в последние дни регистрации сбой

Ksena_K
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 73 рази
Подякували: 43 рази

Повідомлення Ksena_K »

У меня тоже:
Виявлені помилки:

Helen1
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 8 разів

Повідомлення Helen1 »

Из того что я вижу то в ДФС не видит заполненных строк с НДС в разделе А. Это II и III строка, у меня налоговая по 902 ставке сегодня зарерилась, а НДС там нет.

Вика23
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 949 разів

Повідомлення Вика23 »

в прошлые выходные система стояла. Я отправила НН в субботу, ответ пришел в понедельник. НО: регистрация состоялась субботой.

IRINAST
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 836 разів
Подякували: 1041 раз

Повідомлення IRINAST »

БухКатти писав:
ren писав:В соцсетях пишут, что дозвонились в ДФС, просят подождать, пытаются исправить эту ошибку, сбой у них... Люблю ДФС, хочется - #hunter#

Слова - "люблю ДФС" до сих пор держат на моем лице улыбку.....При всем том, что я леди, мне хочется ругаться матом.....а я улыбаюсь.....
Вы знаете, хоть и я тоже леди, но за последние пол года "на работе" улыбаясь ругаюсь матом вслух #g_haha#

alicaalena
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 137 разів
Подякували: 195 разів

Повідомлення alicaalena »

https://ssu.gov.ua/ua/news/1/category/2 ... JH87d.dpbs

Служба безпеки України попереджає про підготовку нової хвилі масштабної кібератаки на державні структури та приватні компанії. За інформацією спецслужби, цілями зловмисників визначені великі державні та приватні компанії. Основна мета ‒ порушити штатне функціонування інформаційних систем, що може дестабілізувати ситуацію в країні. Фахівці СБ України отримали дані, що атака може бути здійснена з використанням оновлень, у тому числі загальнодоступного прикладного програмного забезпечення. Механізм її реалізації буде подібним до кібератаки, проведеної в червні 2017 року. Для попередження несанкціонованого блокування інформаційних систем необхідно дотримуватись таких рекомендацій: - оновити сигнатури антивірусного ПЗ на серверах і робочих станціях; - здійснити резервування інформації, що оброблюється на комп’ютерному обладнанні; - забезпечити щоденне оновлення системного програмного забезпечення, у т.ч. OS Windows усіх без винятку версій. Прес-центр СБ України

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”