Хотелось бы услышать мнение опытных в таком вопросе: если по договору часть средств поступает из бюджета, а вторая от заказчика,то НО возникают по двум правилам?
На бюджетную сумму по оплате, а на вторую, т.е. разницу, по первому событию? Верно или нет?
Выписка Налоговых накладных
-
mbamber
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 271 раз
- Подякували: 617 разів
При оплате бюджетными средствами нет первого события.Лёшик писав: При работе с бюджетом, нет понятия первого события. Налоговые обязательства по НДС формируются по оплате. У вас, как я поняла этот вопрос, то налоговые накладные выписываете по оплате, т.е. 1500, 500, 1500, 1500. (Оплачено 5000 и услуг оказано на 5000, думаю что с налоговыми накладными все верно).
Если я не права, поправьте пожалуйста меня.
-
mbamber
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 271 раз
- Подякували: 617 разів
Бюджет напрямую не платит, платит распорядитель с бюджетного счёта, но в целом да и мои соболезнования тому, у кого эти пропорции не прописаны в договоре чётко.Лёшик писав:Хотелось бы услышать мнение опытных в таком вопросе: если по договору часть средств поступает из бюджета, а вторая от заказчика,то НО возникают по двум правилам?
На бюджетную сумму по оплате, а на вторую, т.е. разницу, по первому событию? Верно или нет?
-
новичок11
- Оракул

- Дякував (ла): 85 разів
- Подякували: 11 разів
Спасибо, получается что налоговые накладные датой оплаты и на ту сумму, которая зашла на счёт. Теперь другой вопрос возникает сумма договора 5000 грн. платят частями, то получается что кол-во 1.mbamber писав:Бюджет напрямую не платит, платит распорядитель с бюджетного счёта, но в целом да и мои соболезнования тому, у кого эти пропорции не прописаны в договоре чётко.Лёшик писав:Хотелось бы услышать мнение опытных в таком вопросе: если по договору часть средств поступает из бюджета, а вторая от заказчика,то НО возникают по двум правилам?
То есть 5000 грн=1 шт (кол-во)
И по налоговым накладным разбивать количество пропорционально Так?
- marina11
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 621 раз
- Подякували: 1519 разів
Я знову зі своїми "баранами". РК зареєструвати не вдалося, сервер відхилив сві запропоновані йому варіанти. Сьгодні надвечір домовилися замінити первинні документи.marina11 писав:Мій постачальник відмовився змінювати первинку. Домовилися робити РК. На даному етапі виявили, що реєструвати має постачальник, хоча у нас РК на -0,01 грн. Зробили "Зміна ціни" і вчора близько 17-00 надіслали на реєстрацію. Чекаємо.Tasa писав:Якщо можливо - я б просила переробить в накладній.ylia1111 писав:Подскажите , получила уже вторую налоговую накладную которая не совпадает с отгрузкой на 1 коп. Что делать просить поменять накладные на 1 коп. меньше или забить.... не хочу выглядеть занудой , но и это же мой налоговый кредит.
-
Adna
- Мудрец

- Дякував (ла): 42 рази
- Подякували: 47 разів
На мой взгляд, замена первички пока единственный вариант. Сложнее будет, если НН выписана по оплате и в ней "гуляет" копейка - тут ничего не заменишь...marina11 писав:Я знову зі своїми "баранами". РК зареєструвати не вдалося, сервер відхилив сві запропоновані йому варіанти. Сьгодні надвечір домовилися замінити первинні документи.Скрытый текст
marina11 писав:Мій постачальник відмовився змінювати первинку. Домовилися робити РК. На даному етапі виявили, що реєструвати має постачальник, хоча у нас РК на -0,01 грн. Зробили "Зміна ціни" і вчора близько 17-00 надіслали на реєстрацію. Чекаємо.Tasa писав: Якщо можливо - я б просила переробить в накладній.
-
zoltan
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 901 раз
- Подякували: 626 разів
Невже не можна міняючи к-сть до 6 знаків після коми забрати цю копійкуAdna писав:На мой взгляд, замена первички пока единственный вариант. Сложнее будет, если НН выписана по оплате и в ней "гуляет" копейка - тут ничего не заменишь...marina11 писав:Я знову зі своїми "баранами". РК зареєструвати не вдалося, сервер відхилив сві запропоновані йому варіанти. Сьгодні надвечір домовилися замінити первинні документи.Скрытый текст
marina11 писав: Мій постачальник відмовився змінювати первинку. Домовилися робити РК. На даному етапі виявили, що реєструвати має постачальник, хоча у нас РК на -0,01 грн. Зробили "Зміна ціни" і вчора близько 17-00 надіслали на реєстрацію. Чекаємо.
- marina11
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 621 раз
- Подякували: 1519 разів
А Ви спробуйте.#blush# У мене бухгалтер постачальника сказала, що сервер відхилив усі варіанти, які вона намагалася зареєструвати, так як загальна сума -0,01 грн, сума ПДВ = 0.zoltan писав:Невже не можна міняючи к-сть до 6 знаків після коми забрати цю копійкуСкрытый текст
Adna писав:На мой взгляд, замена первички пока единственный вариант. Сложнее будет, если НН выписана по оплате и в ней "гуляет" копейка - тут ничего не заменишь...marina11 писав:Я знову зі своїми "баранами". РК зареєструвати не вдалося, сервер відхилив сві запропоновані йому варіанти. Сьгодні надвечір домовилися замінити первинні документи.Скрытый текст
Коли вона надіслала мені для реєстрації такий РК - Медок дав мені його лише затвердити, відправити на реєстрацію не дає.
-
@Лиса
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 413 разів
- Подякували: 346 разів
А если итоговою НН заполнять как обычную, расписывать всю номенклатуру, количество и цену это ошибка?vika23 писав:колонки 4, 5, 6, 7 не заполняйтеЛёшик писав:Пролистала форум и не нашла ответ. Прошу помочь с вопросом выписки налоговой накладной итоговой за день по рознице. Какие строки оставить не заполненными?
-
Sancho Panza
- Высший разум

- Дякував (ла): 143 рази
- Подякували: 341 раз
Ні, це не помилка. Більше того, вищевказані роз'яснення ДФС нічого спільного з "Порядком заповнення ПН" не мають. В Порядку, для ПН за підсумками щоденних операцій жодних виключень щодо колонок 4-7 немає. Подавав ПН з ознакою 11 з усіма колонками, програмне забезпечення дозволяє це робити. Жодних претензій не було. Та й не могло бути. ДФС спростила порядок заповнення для тих у кого не має відповідного програмного забезпечення. Скоріше за все на " прохання" своїх фірм. Але користуються цим послабленням всі@Лиса писав:А если итоговою НН заполнять как обычную, расписывать всю номенклатуру, количество и цену это ошибка?vika23 писав:колонки 4, 5, 6, 7 не заполняйтеЛёшик писав:Пролистала форум и не нашла ответ. Прошу помочь с вопросом выписки налоговой накладной итоговой за день по рознице. Какие строки оставить не заполненными?