Ошибка в зарегистрированной накладной

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Наташа_75 писав:Я так і хочу зробити серпнем місяцем. буде 0. Покупець каже виявлення помилки з - зробити 31.12.16. а + РК серпнем.... Іціна питання щоб ви розуміли 15 грн. чокнусь скоро..
Я б зробила 1 РК, яку порадила Надія вище - дату РК можна і 31.12 - датою виявлення помилки, і все буде нормально для вашого покупця.

Наташа_75
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 73 рази
Подякували: 80 разів

Повідомлення Наташа_75 »

не підходить ій відішлі так... РК на мінус 31.12.16 рк на плюс 05.08.16р. і хоч трісни....

Наташа_75
Высший разум
Высший разум

Повідомлення Наташа_75 »

Зареєструвала ПН в 11 місяці на кінцевого, тепер виявила помилку, то був платник ПДВ, треба зарєструвати на нього ПН...
Звісно мені... штраф за несвоєчасну реєстрацію... думала РК листопадом ПН лист. подаю УР де міняю непл. на платн. (щоб без штрафів)..
Але ж мінусовий РК я можу вкл. тільки після реєстрації, тобто в січні... Полюбе штраф іншого шляху немає?

Nadiy
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 447 разів
Подякували: 1989 разів

Повідомлення Nadiy »

Наташа_75 писав:Зареєструвала ПН в 11 місяці на кінцевого, тепер виявила помилку, то був платник ПДВ, треба зарєструвати на нього ПН...
Звісно мені... штраф за несвоєчасну реєстрацію... думала РК листопадом ПН лист. подаю УР де міняю непл. на платн. (щоб без штрафів)..
Але ж мінусовий РК я можу вкл. тільки після реєстрації, тобто в січні... Полюбе штраф іншого шляху немає?
та не потрібно вам включати рк, ви реєструєте його тільки для того, щоб зняти помилкову пн
"подаю УР де міняю непл. на платн. (щоб без штрафів).."- і все

Наташа_75
Высший разум
Высший разум

Повідомлення Наташа_75 »

так РК яким числом ? листопада?

Nadiy
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 447 разів
Подякували: 1989 разів

Повідомлення Nadiy »

Наташа_75 писав:так РК яким числом ? листопада?
можете виписати листопадом а можете груднем, це не суттєво, реєструвати ви ж будете самі

READYN
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1267 разів
Подякували: 504 рази

Повідомлення READYN »

Если поставщик допустил ошибку в нн и снял эту нн полностью через РК, выписав новую правильную нн правильной датой,
мы же ни ошибочную нн ни РК к ней к декларации не показываем, правильно?

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

READYN писав:Если поставщик допустил ошибку в нн и снял эту нн полностью через РК, выписав новую правильную нн правильной датой,
Правильно.

Irchenok
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 7 разів

Повідомлення Irchenok »

Добрый день! Помогите разобраться. выставлен счет 7 декабря. оплачен 8 декабря и отдана продукция. в номенклатуре6 Печатная продукция:карта 2000х3000м, где количество - 1 шт. налоговая зарегистрировпна соответственно 8 числа. сейчас пришел клиент, приносит документы и просит исправить ошибку. надо в мм, а не м. счет и накладную мы исправили. как теперь исправить налоговую? РК от сегодня? вчера только сдали декларацию о ндс. с одной стороны, она же нулевая? поскажите, пожалуйста, как правильно провести все. заранее спасибо

Александр2301
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 38 разів
Подякували: 26 разів

Повідомлення Александр2301 »

READYN писав: Если поставщик допустил ошибку в нн и снял эту нн полностью через РК, выписав новую правильную нн правильной датой,
Вы уточните это у инспектора. Я так один раз сделал, и мне звонил инспектор, сказал, что и ошибочную НН и РК нужно показать.

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”