Я б зробила 1 РК, яку порадила Надія вище - дату РК можна і 31.12 - датою виявлення помилки, і все буде нормально для вашого покупця.Наташа_75 писав:Я так і хочу зробити серпнем місяцем. буде 0. Покупець каже виявлення помилки з - зробити 31.12.16. а + РК серпнем.... Іціна питання щоб ви розуміли 15 грн. чокнусь скоро..
Ошибка в зарегистрированной накладной
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1931 раз
- Подякували: 6619 разів
- Контактна інформація:
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 73 рази
- Подякували: 80 разів
Зареєструвала ПН в 11 місяці на кінцевого, тепер виявила помилку, то був платник ПДВ, треба зарєструвати на нього ПН...
Звісно мені... штраф за несвоєчасну реєстрацію... думала РК листопадом ПН лист. подаю УР де міняю непл. на платн. (щоб без штрафів)..
Але ж мінусовий РК я можу вкл. тільки після реєстрації, тобто в січні... Полюбе штраф іншого шляху немає?
Звісно мені... штраф за несвоєчасну реєстрацію... думала РК листопадом ПН лист. подаю УР де міняю непл. на платн. (щоб без штрафів)..
Але ж мінусовий РК я можу вкл. тільки після реєстрації, тобто в січні... Полюбе штраф іншого шляху немає?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 447 разів
- Подякували: 1989 разів
та не потрібно вам включати рк, ви реєструєте його тільки для того, щоб зняти помилкову пнНаташа_75 писав:Зареєструвала ПН в 11 місяці на кінцевого, тепер виявила помилку, то був платник ПДВ, треба зарєструвати на нього ПН...
"подаю УР де міняю непл. на платн. (щоб без штрафів).."- і все
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 447 разів
- Подякували: 1989 разів
можете виписати листопадом а можете груднем, це не суттєво, реєструвати ви ж будете саміНаташа_75 писав:так РК яким числом ? листопада?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1267 разів
- Подякували: 504 рази
Если поставщик допустил ошибку в нн и снял эту нн полностью через РК, выписав новую правильную нн правильной датой,
мы же ни ошибочную нн ни РК к ней к декларации не показываем, правильно?
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1931 раз
- Подякували: 6619 разів
- Контактна інформація:
Правильно.READYN писав:Если поставщик допустил ошибку в нн и снял эту нн полностью через РК, выписав новую правильную нн правильной датой,
Добрый день! Помогите разобраться. выставлен счет 7 декабря. оплачен 8 декабря и отдана продукция. в номенклатуре6 Печатная продукция:карта 2000х3000м, где количество - 1 шт. налоговая зарегистрировпна соответственно 8 числа. сейчас пришел клиент, приносит документы и просит исправить ошибку. надо в мм, а не м. счет и накладную мы исправили. как теперь исправить налоговую? РК от сегодня? вчера только сдали декларацию о ндс. с одной стороны, она же нулевая? поскажите, пожалуйста, как правильно провести все. заранее спасибо
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 38 разів
- Подякували: 26 разів
Вы уточните это у инспектора. Я так один раз сделал, и мне звонил инспектор, сказал, что и ошибочную НН и РК нужно показать.READYN писав: Если поставщик допустил ошибку в нн и снял эту нн полностью через РК, выписав новую правильную нн правильной датой,