Корректировка НН

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
tosya31
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 12 разів

Повідомлення tosya31 »

ArinaArina писав:
tosya31 писав:
ArinaArina писав: РК с 2-мя строками.
1-я: неправильная номенклатура, кол-во и сумма с минусом
2-я: правильная номенклатура, кол-во и сумма с плюсом
А якщо ще повина бути зміна валютного курсу як думаєте в другій строкі можна її вказати зі зміною суми ?
ну а почему нет? Тогда дата РК - дата пересмотра цен.
Я й помітила помилку тоді коли повинна була РК на зміну курсу зробити. Тепер зробила 1 строчку з мінусом, 2 з пюсом в якій враховано зміну курса і в мене вийшов РК на плюс лише на суму збільшення курса. По ходу правильно.

ArinaArina
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 7966 разів
Подякували: 5725 разів

Повідомлення ArinaArina »

tosya31 писав:
ArinaArina писав:
tosya31 писав: А якщо ще повина бути зміна валютного курсу як думаєте в другій строкі можна її вказати зі зміною суми ?
ну а почему нет? Тогда дата РК - дата пересмотра цен.
Я й помітила помилку тоді коли повинна була РК на зміну курсу зробити. Тепер зробила 1 строчку з мінусом, 2 з пюсом в якій враховано зміну курса і в мене вийшов РК на плюс лише на суму збільшення курса. По ходу правильно.
НН по отгрузке была без предоплаты?

tosya31
ПрофиПрофи

Повідомлення tosya31 »

ArinaArina писав:
tosya31 писав:
ArinaArina писав: ну а почему нет? Тогда дата РК - дата пересмотра цен.
Так, була виконана послуга і згідно розвантаження була виписана ПН, розрахунок проводиться в грн. по міжбанківському курсу. Від цього й виникла різниця курса.

ArinaArina
Акула НКУ
Акула НКУ

tosya31 писав:
ArinaArina писав:
tosya31 писав: Я й помітила помилку тоді коли повинна була РК на зміну курсу зробити. Тепер зробила 1 строчку з мінусом, 2 з пюсом в якій враховано зміну курса і в мене вийшов РК на плюс лише на суму збільшення курса. По ходу правильно.
Так, була виконана послуга і згідно розвантаження була виписана ПН, розрахунок проводиться в грн. по міжбанківському курсу. Від цього й виникла різниця курса.
тогда все правильно

tosya31
ПрофиПрофи

Повідомлення tosya31 »

ArinaArina писав:
tosya31 писав:
ArinaArina писав: НН по отгрузке была без предоплаты?
тогда все правильно
Дякую за допомогу, а то я з цими річними звітами так запарилася що ще й досі не відійду і не можу нормально сображати. Дякую#thank2# #thank2# #thank2#

VBS
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 6 разів

Повідомлення VBS »

Подскажите пожалуйста. Зарегистрировала налоговую накладную. В 1С случайно не поставила галочку "оставляем нн у себя" и форма сохранилась с ИНН 4000000000 и имя покупателя вместо Неплатник. Просто сделать расчет корректировку с минусом - снять накладную ? И потом зарегистрировать новую накладную правильную?

Фиалковая дама
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 13 разів
Подякували: 4 рази

Повідомлення Фиалковая дама »

Тюша писав:
nata14 писав:
nata14 писав: получила 2 квитанции, РК принято.
Ну вот и славненько.#g_blum#
А вот у меня отклонило с пометкой
ДОКУМЕНТ НЕ ПРИЙНЯТО.
При необхідності виправте документ та відправте його знову.
Виявлені помилки:
Помилка XML - звіт містить некоректні дані і не може бути збережений. Опис помилки:
"Дата коригування": '' violates length constraint of '8'. The element 'Дата коригування' with value '' failed to parse..

Фиалковая дама
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 13 разів
Подякували: 4 рази

Повідомлення Фиалковая дама »

Valentina писав:
Тюша писав:
dianan писав:Пробувала зареєструвати коригування з пустими графами 1-13 (виправлялась адреса покупця) - але нажаль документ відхилено! Підскажіть вихід з цієї ситуації! Дякую!
Вчера зарегила такую РК с пустыми графами.
Девочки! Вот что прочла вчера в Балансе.:
ошибки, допущенные при оформлении НН в названии и адресе контрагентов, виде, номере, дате
договора, исправляются путем подачи к такой НН РК, где все реквизиты указываются правильно. При этом
графы 1–13 таблицы РК не заполняются. Отметим, что на практике такой РК может не пройти регистрацию в
ЕРНН. Однако, по устным разъяснениям ГФС, эта проблема будет устранена в ближайшее время;

Так, что Тюше повезло, поздравляю.
Таки да!
В 34-й версии регистрируется без проблем. До этого пыталась в 32-й - отклоняло и ругалось почти матом.

КРисс
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 82 рази
Подякували: 9 разів

Повідомлення КРисс »

Зарегистрировала лишнюю налоговую накладную необходимо выписывать мне РК?

ArinaArina
Акула НКУ
Акула НКУ

КРисс писав:Зарегистрировала лишнюю налоговую накладную необходимо выписывать мне РК?
да. РК должен зарегистр.покупатель

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”