Нужна ли черточка в последней (12) колонке графы "Усього"

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Астра ЛВШ
Мыслитель
Мыслитель
Дякував (ла): 16 разів
Подякували: 96 разів

Повідомлення Астра ЛВШ »

Ну, все. Пришел ответ из налоговой. Общий смысл таков, что:
- не відносяться до податкового кредиту суми податку, сплаченого (нарахованого) у зв"язку з придбанням товарів/послуг, підтверджені податковими накладними, оформленими з порушенням вимог статті 201 ПКУ
- форма податкової накладної, затверджена наказом Міністерства фінансів України від 01.11.2011 року № 1379, відповідає прикладу 2 до Вашого листа.

Образец 2 - без черты.
Будем теперь перепечатывать НН за полгода. Обожаю это государство.

Всем удачи!

Злойбух
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 32 рази
Подякували: 104 рази

Повідомлення Злойбух »

У кого стоит лицензионная 1С 8 - эту черточку убрали в последнем июльском обновлении. Почему до этого не у налоговой, ни у бухгалтеров не возникало по этому поводу вопросов?

Злойбух
Просвещенный
Просвещенный

Повідомлення Злойбух »

Астра ЛВШ писав:Ну, все. Пришел ответ из налоговой. Общий смысл таков, что:
- не відносяться до податкового кредиту суми податку, сплаченого (нарахованого) у зв"язку з придбанням товарів/послуг, підтверджені податковими накладними, оформленими з порушенням вимог статті 201 ПКУ
- форма податкової накладної, затверджена наказом Міністерства фінансів України від 01.11.2011 року № 1379, відповідає прикладу 2 до Вашого листа.

Образец 2 - без черты.
Будем теперь перепечатывать НН за полгода. Обожаю это государство.

Всем удачи!

А если им послать пример с чертой? Может они тоже скажут, что она соответствует?

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 789 разів
Подякували: 1308 разів

Повідомлення Альона1 »

Злойбух писав:У кого стоит лицензионная 1С 8 - эту черточку убрали в последнем июльском обновлении. Почему до этого не у налоговой, ни у бухгалтеров не возникало по этому поводу вопросов?
У мене це питання завжди виникало. Я з кожним бухгалтером сварюся, за кожну податкову накладну ще 3 10 січня 2011 р. А вони мені кажуть , що цього ніколи ніхто у них не вимагає, тільки я така розумна вимагаю. Те саме стосується актів і накладних у яких відсутні обовязкові реквізити. Люди добрі , як не знати своє дітище Закон про бухгалтерський облік , І ще є наглість запитувати , де є я таке взяла. Коли вже згоджуються на реквізити принципово не хочуть писати словосполучення Місце знаходдження , кажуть де написано, що це словосполучення має бути присутнє обовязковим.Шановні мої бухгалтери , джавайте хоч самі собі не створювати проблем. Невже так важко написати, якщо вас просять. Питаю, чому немає, а програміст нам такого не казав. так хто має знати Закони програміст чи бухгалтер . ????????#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2#

Злойбух
Просвещенный
Просвещенный

Повідомлення Злойбух »

Альона1 писав:
Злойбух писав:У кого стоит лицензионная 1С 8 - эту черточку убрали в последнем июльском обновлении. Почему до этого не у налоговой, ни у бухгалтеров не возникало по этому поводу вопросов?
У мене це питання завжди виникало. Я з кожним бухгалтером сварюся, за кожну податкову накладну ще 3 10 січня 2011 р. А вони мені кажуть , що цього ніколи ніхто у них не вимагає, тільки я така розумна вимагаю. Те саме стосується актів і накладних у яких відсутні обовязкові реквізити. Люди добрі , як не знати своє дітище Закон про бухгалтерський облік , І ще є наглість запитувати , де є я таке взяла. Коли вже згоджуються на реквізити принципово не хочуть писати словосполучення Місце знаходдження , кажуть де написано, що це словосполучення має бути присутнє обовязковим.Шановні мої бухгалтери , джавайте хоч самі собі не створювати проблем. Невже так важко написати, якщо вас просять. Питаю, чому немає, а програміст нам такого не казав. так хто має знати Закони програміст чи бухгалтер . ????????#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2#

Про обязательные реквизиты бух учета написано статья 9 "Закона про БУ" это точно. Если у меня на предприятии стоит лицензия 1С и программиста нет, то я не смогу как бухгалтер поменять сам документ до официального обновления

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 789 разів
Подякували: 1308 разів

Повідомлення Альона1 »

Якщо у вас ліцензійна 1С 7, то там обовязкові реквізити добавили ще у середині 2011 року. а у вісімці , я вчора дивилася у закладці печать теж є місе складання. Посаду і призвіще вписуєте самі у тих графах де вкидаєте дані доручення . на призвіще у бухгалтерів хватає сил , а у тій самій ячейці дописати посаду не хватає сили. Добре працювати , коли менджери виписують документи, вони законів не знають і згоджуються з усім , ті вписують усі реквізити.

Сурикат
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 137 разів
Подякували: 54 рази

Повідомлення Сурикат »

Альона1 писав:

Такие бухи всем такое говорят, сколько я ругалась, доказывала, все равно ответ один:" а у нас вчера был программист и он все обновления поставил, что вы придираетесь"

samann
Гений
Гений
Дякував (ла): 82 рази
Подякували: 125 разів

Повідомлення samann »

Блин и у меня єта черточка,но никто не звонил за полгода еще. Странно вроде качаем все одно обновление, и в итоге у кого она есть, а у кого ее нету. Как ее убрать?

samann
Гений
Гений
Дякував (ла): 82 рази
Подякували: 125 разів

Повідомлення samann »

в 293 версии 1С 7.7 эта черточка ушла#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# блин бред просто

Venera
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 739 разів
Подякували: 557 разів

Повідомлення Venera »

Я у себя убрала эту черточку (просила программиста), а когда прошу поставщиков убрать - то слышу, что я одна такая "умная" нашлась. И этот идиотский вопрос: Покажите где написано, что эта черточка не должна быть! А то что есть утвержденная НН - так это не аргумент. Вчера обшарила где только можно, но так аргумента и не нашла.
А еще у меня любят в графе 8,9,10 крестиками заполнять#cray#. Кстати, может кому надо, на счет крестиков:
Який порядок заповнення граф податкової накладної при відсутності в них показників або підстав для їх заповнення?

Коротка та повна відповіді ідентичні:
Окремі особливості заповнення платником ПДВ граф податкової накладної при здійсненні операцій з постачання товарів/послуг визначені Порядком заповнення податкової накладної, затвердженим наказом ДПА України від 21.12.10 №969 (далі – Порядок №969).
У разі відсутності даних в графах податкової накладної або підстав для заповнення граф податкової накладної, такі графи не заповнюються, а саме залишаються пустими, крім випадків, визначених Порядком №969.

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”