А поговорити пробували, там пацан на заміні водолічильника стоїть з дредами і під кайфом. Говорити не дається взагалі . Каже скажіть дякую , що таке вам дав. Його колеги кажуть , що краще його не чіпати. Толку не буде.#g_haha# #g_haha#
Берса , я плакала на рахунок іншого питання.
Мене цікавить ось це питання.
Хто , які документи вимагає від постачальників на підтвердження походження товару?
В таких випадках:
1.У податковій накладній вказано Код УКТЗЕД
2. У податковій накладній не вказано Код УКТЗЕД.
Я смотрю упаковку,маркеровку. А что от них можно потребовать? Таможенную декларацию они не дадут, НН их поставщика тоже нет. Что еще можно просить?#dntknw#
Venera писав:Я смотрю упаковку,маркеровку. А что от них можно потребовать? Таможенную декларацию они не дадут, НН их поставщика тоже нет. Что еще можно просить?#dntknw#
Так в тому то справа , що податкова буде просити підтвердження те що ви у листі процитували. Цікаво, як воно на практиці робиться. якщо я купую запчастини , там дуже багато найменуваннь на одні є коди на інші немає. Це має бути сертифікат походження вказаного у накладній товару.
Вот здесь можете почитать о сертификатах http://friedman.com.ua/ua/info/show/62? ... 90a3e7ddd8
У поставщика, я думаю он есть, можно просить. Но что делать если поставщик не прямой импортер? Долбить его, что бы он требовал у своего поставщика и т.д.
Venera писав:Вот здесь можете почитать о сертификатах http://friedman.com.ua/ua/info/show/62? ... 90a3e7ddd8
У поставщика, я думаю он есть, можно просить. Но что делать если поставщик не прямой импортер? Долбить его, что бы он требовал у своего поставщика и т.д.
Так отож. як я можу знати чи імпортний в них товар чи ні. Вони скажуть що вітчизняний і все.
Альона1 писав:Цей водоканал мене достав. В акті пишуть
1. Заміна водолічильника
2. Виїзд бригади
3.Повірка водолічильника
4. Водолічильник
А у податковій пишуть Заміна лічильника . В додаток 8 їх вкинути чи що вже?
А на водолічильник чому прибуткову не дають, це ж не послуга?#dntknw#
Они тебе Алена дали акт на выполненные услуги и должны НН выписать со всем перечнем услуг,а счетчик откуда взялся: вы его купили или его вам продал водоканал? - тогда д.б накладная