=Налоговая накладная=

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 252 рази
Подякували: 1128 разів

Повідомлення svitlass »

2 листи вже написали (правда адресували гол бух), нуль реакції

13 марта
ЗнатокЗнаток
Подякували: 3 рази

Повідомлення 13 марта »

svitlass писав:2 листи вже написали (правда адресували гол бух), нуль реакції
правильно делали, сначала надо же полюбовно с своей бухгалтерской среде, а потом плавно переходить на того, кто может вставить буху пистон

svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення svitlass »

ви думаєте, варто написати диру?
та в мене проблема - оплата 26/02, отримання 05/03 - ПН 05/03
я квартальщик, як написати в реєстрі за лютий?

Аллусик
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 871 раз
Подякували: 670 разів

Повідомлення Аллусик »

svitlass писав:ви думаєте, варто написати диру?
СИТУАЦИЯ!!!
Пишите диру полюбому или говорите своему, пусть разбирается.
В реестр за февраль Вы не сможете поставить, так как НН мартом выписана. Да и при проверке налоговая может снять этот кредит, мотивируя это тем, что НН выписана не верно!!!

svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення svitlass »

Аллусик писав:
svitlass писав:ви думаєте, варто написати диру?
СИТУАЦИЯ!!!
Пишите диру полюбому или говорите своему, пусть разбирается.
В реестр за февраль Вы не сможете поставить, так как НН мартом выписана. Да и при проверке налоговая может снять этот кредит, мотивируя это тем, что НН выписана не верно!!!
а якщо записати по оплаті, правда номера я не знатиму, як ЗП, а при здачі квартальної деки і дод 8 подати доки
хоча я напевне почекаю і якщо виправлять то включу в березень за лютий, але тоді точно податківці як знайдуть, то заберуть
ну тупик якийсь #cray#

Бюгюльмэ
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2170 разів
Подякували: 4361 раз

Повідомлення Бюгюльмэ »

Да нет никакого тупика. Если НКУ им не указ, исправлять ничего не хотят - только Дод.8 с указанием на неверную дату выписки НН.
Январь, а может уже и февраль поставщик сдал (он же не квартальщик?). Поэтому исправить даты уже не сможет без подачи УРов за эти периоды.

svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення svitlass »

Бюгюльмэ писав:Да нет никакого тупика. Если НКУ им не указ, исправлять ничего не хотят - только Дод.8 с указанием на неверную дату выписки НН.
Январь, а может уже и февраль поставщик сдал (он же не квартальщик?). Поэтому исправить даты уже не сможет без подачи УРов за эти периоды.
тупик, тому що не достукуюся до людей - це махина -хімзавод, але на питання чому їм НКУ не указ - відповідь- всіх влаштовує, а вас ні.
дод8 - вихід, треба час щоб носити доки в податкову,
а наш дир -іноземець, його наші проблеми не цікавлять, основне, щоб матеріали були на місці і вчасно. вчора захвилювався, що якщо ми будемо скаржитися на них, то вони розірвуть дог з нами
це моє неосн місце

13 марта
ЗнатокЗнаток
Подякували: 3 рази

Повідомлення 13 марта »

svitlass писав:
Бюгюльмэ писав: а наш дир -іноземець, його наші проблеми не цікавлять, основне, щоб матеріали були на місці і вчасно. вчора захвилювався, що якщо ми будемо скаржитися на них, то вони розірвуть дог з нами
це моє неосн місце
если он готов рисковать 20% - можете работать дальше, его право
Но письмо их диру я бы написал

Аллусик
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 871 раз
Подякували: 670 разів

Повідомлення Аллусик »

13 марта писав:
svitlass писав:
Бюгюльмэ писав: а наш дир -іноземець, його наші проблеми не цікавлять, основне, щоб матеріали були на місці і вчасно. вчора захвилювався, що якщо ми будемо скаржитися на них, то вони розірвуть дог з нами
це моє неосн місце
если он готов рисковать 20% - можете работать дальше, его право
Но письмо их диру я бы написал
Потом все равно виноватым будет бух, при любом раскладе. Если дод.8 сдадите, то завод обидится, а если снимут НК- обидится дир. Если он иностранец и не знает наших законов, то может объяснить ситуацию и пусть сам решает. Главное по прошествию времени, чтобы он не забыл, что это по его наводке.
У меня была ситуация по докам, где поставщик не правильно выписывал НН (давно), я просила дира, чтобы он договорился, но он тоже не хотел конфликта с поставщиком и сказал, что прийдет проверка он сам договорится. По факту снятый НК, а дир не помнит, что мне ТАКОЕ говорил.#g_hospita
Пусть тогда Ваш дир письменно напишет, что он помнит , согласен и бух непричем#g_crazy#

svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення svitlass »

дякую всім
лист накатаю сьогодні
вже готова давати дод 8, якщо дир нехоче, то хай підписується під словами, щоб потім не забув
#hi#

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”