Корректировка НН

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Mushka0411
Мыслитель
Мыслитель
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 4 рази

Повідомлення Mushka0411 »

ArinaArina писав:
Mushka0411 писав:
ArinaArina писав: во загнули.
а была таки ошибка в НН? Даже если Вы ее зарегистр. даже не представляю, сдать дод.1 с нулевой уточненкой. бред.
Ошибка как оказалось была они выписали НН лишнюю на 1,33 без НДС и НДС 0,27 коп. в феврале, а теперь в апреле опомнились и прислали РК на эту НН, только выписали 28.02.2015, а прислали 01.04.15. Дозвониться к ним не могу... что делать незнаю. И это при том что я ее должна зарегить... и подать уточненку за февраль
а Вы проводили эту лишнюю НН? Если нет, то и уточненка Вам не нужна.
Вот имено что провела, тоже оплошалась. Меня смущает то что РК выписана 28.02.2015, а срок для регистрации 15 дней уже прошол

-Latka-
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 1256 разів

Повідомлення -Latka- »

Mushka0411 писав:
ArinaArina писав:
Mushka0411 писав: Ошибка как оказалось была они выписали НН лишнюю на 1,33 без НДС и НДС 0,27 коп. в феврале, а теперь в апреле опомнились и прислали РК на эту НН, только выписали 28.02.2015, а прислали 01.04.15. Дозвониться к ним не могу... что делать незнаю. И это при том что я ее должна зарегить... и подать уточненку за февраль
Вот имено что провела, тоже оплошалась. Меня смущает то что РК выписана 28.02.2015, а срок для регистрации 15 дней уже прошол
А может отклонить ?, причину укажите , срок регистрации окончен, выпишите текущей датой.

Inna Medvetska
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 78 разів
Подякували: 146 разів

Повідомлення Inna Medvetska »

Mushka0411 писав:
ArinaArina писав:
Mushka0411 писав: Ошибка как оказалось была они выписали НН лишнюю на 1,33 без НДС и НДС 0,27 коп. в феврале, а теперь в апреле опомнились и прислали РК на эту НН, только выписали 28.02.2015, а прислали 01.04.15. Дозвониться к ним не могу... что делать незнаю. И это при том что я ее должна зарегить... и подать уточненку за февраль
в мене теж було таке коригування. але я до них таки додзвонилася, у них там був який збій у базі і податкові і рк поприходили не всім покупцям.
я попросила в оператора сказати номера податкових, що виписані на мене за лютий і зробила запит і з запитом прийшло це рк.
якби не запит, то я б і по сьогодні про нього теж не знала

Inna Medvetska
Светоч Мысли
Светоч Мысли

@Irusik@ писав:Добрый день! Подскажите пожалуйста, НН зарегила с неправильным ИНН (ноль впереди нужно было). Покупатель не принял. Как теперь поступить? Выписать РК с "-" и правильную НН?
так, тільки рк з неправильним ІПН повинен власник неправильного іпн зареєструвати

@Irusik@
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 3 рази

Повідомлення @Irusik@ »

Подскажите пожалуйста, призначення, помилково виписаний документ?

Inna Medvetska
Светоч Мысли
Светоч Мысли

@Irusik@ писав:Подскажите пожалуйста, призначення, помилково виписаний документ?
можна і так або просто помилково виписана

@Irusik@
ЗнатокЗнаток

Повідомлення @Irusik@ »

Inna Medvetska писав:
@Irusik@ писав:Подскажите пожалуйста, призначення, помилково виписаний документ?
#g_cray2# РК тоже відхилено (ІПП не совпадает ...)

svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 252 рази
Подякували: 1128 разів

Повідомлення svitlass »

@Irusik@ писав:
Inna Medvetska писав:
що означає тоже відхилено?
ПН зареєстрована?? на покупця з неправильним ІПН ?
ви раніше писали
Добрый день! Подскажите пожалуйста, НН зарегила с неправильным ИНН (ноль впереди нужно было). Покупатель не принял. Как теперь поступить? Выписать РК с "-" и правильную НН?
т.е. покупець отримав ПН , але відхилив?
в такому випадку він мусить зареєструвати РК "мінус" можло вам допоже лист ДФС від 17.02.2015 р. № 5292/7/99-99-19-03-02-17
Помилка, допущена в індивідуальному податковому номері контрагента (вказано номер іншого контрагента), може бути виправлена шляхом складання двох розрахунків коригування, які заповнюються в такому порядку:

в першому розрахунку коригування реквізити заголовної частини переносяться з податкової накладної з помилкою, а обсяг операції з постачання товарів/послуг та інші показники табличної частини заповнюються зі знаком "–";

в другому розрахунку коригування реквізити заголовної частини вказуються без помилок, а обсяг операції з постачання товарів/послуг та інші показники табличної частини заповнюється зі знаком "+".
якщо проблема тільки в нулях
хоча як на мене, то я б зробила "мінус" РК - вбила неправильну ПН і зареєструвала з новим номером правильну

@Irusik@
ЗнатокЗнаток

Повідомлення @Irusik@ »

svitlass писав:
@Irusik@ писав:
Inna Medvetska писав: можна і так або просто помилково виписана
ви раніше писали
Добрый день! Подскажите пожалуйста, НН зарегила с неправильным ИНН (ноль впереди нужно было). Покупатель не принял. Как теперь поступить? Выписать РК с "-" и правильную НН?
в такому випадку він мусить зареєструвати РК "мінус" можло вам допоже лист ДФС від 17.02.2015 р. № 5292/7/99-99-19-03-02-17
Помилка, допущена в індивідуальному податковому номері контрагента (вказано номер іншого контрагента), може бути виправлена шляхом складання двох розрахунків коригування, які заповнюються в такому порядку:

в першому розрахунку коригування реквізити заголовної частини переносяться з податкової накладної з помилкою, а обсяг операції з постачання товарів/послуг та інші показники табличної частини заповнюються зі знаком "–";

в другому розрахунку коригування реквізити заголовної частини вказуються без помилок, а обсяг операції з постачання товарів/послуг та інші показники табличної частини заповнюється зі знаком "+".
да, так и есть. я отправила контрагенту РК "-" на основании НН. Бухгалтер говорит, что она не відхиляла ни НН ни РК, ей они приходят уже с таким статусом

хоча як на мене, то я б зробила "мінус" РК - вбила неправильну ПН і зареєструвала з новим номером правильну

@Irusik@
ЗнатокЗнаток

Повідомлення @Irusik@ »

@Irusik@ писав:
svitlass писав:
@Irusik@ писав: #g_cray2# РК тоже відхилено (ІПП не совпадает ...)
ви раніше писали

да, так и есть. я отправила контрагенту РК "-" на основании НН. Бухгалтер говорит, что она не відхиляла ни НН ни РК, ей они приходят уже с таким статусом

я так и сделала, только РК пришел контрагенту уже со штампом "відхилено"

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”