Почитала письмо, спасибо. Только все равно не поняла, как покупатель зарегистрирует первую РК сминусом, если она відхилена
Корректировка НН
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 252 рази
- Подякували: 1128 разів
???? звоніть на гарячу лінію за технічною консультацією , конкретно по даній ПН і РК@Irusik@ писав: я так и сделала, только РК пришел контрагенту уже со штампом "відхилено"
ви впевнені у контрагенті?
да, давно с ними работаемsvitlass писав:???? звоніть на гарячу лінію за технічною консультацією , конкретно по даній ПН і РК@Irusik@ писав: я так и сделала, только РК пришел контрагенту уже со штампом "відхилено"
ви впевнені у контрагенті?
-
- Светоч Мысли
а причина відхилення?@Irusik@ писав: я так и сделала, только РК пришел контрагенту уже со штампом "відхилено"
або я щось не розумію....
як може бути ПН зареєстрована, а РК відхилене ще до реєстрації#umbr#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 78 разів
- Подякували: 146 разів
а відхилено ким?@Irusik@ писав:я так и сделала, только РК пришел контрагенту уже со штампом "відхилено"@Irusik@ писав:svitlass писав: що означає тоже відхилено?
ПН зареєстрована?? на покупця з неправильним ІПН ?
ви раніше писали т.е. покупець отримав ПН , але відхилив?
в такому випадку він мусить зареєструвати РК "мінус" можло вам допоже лист ДФС від 17.02.2015 р. № 5292/7/99-99-19-03-02-17 якщо проблема тільки в нулях
да, так и есть. я отправила контрагенту РК "-" на основании НН. Бухгалтер говорит, что она не відхиляла ни НН ни РК, ей они приходят уже с таким статусом
хоча як на мене, то я б зробила "мінус" РК - вбила неправильну ПН і зареєструвала з новим номером правильну
контрагентомInna Medvetska писав:а відхилено ким?@Irusik@ писав:я так и сделала, только РК пришел контрагенту уже со штампом "відхилено"@Irusik@ писав:
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 14 разів
Такая же ситуация. Я тоже поставила 13 в НК. У меня тоже нет лицензии. Сейчас буду пробовать медок онлайн. Там, вроде бы, можно погодити и зарееструвати РК продавца.sllena19 писав:поставила 13 в НКsllena19 писав:Подскажите.
Продавец прислал в Медок РК (по возврату денег, ставка 20%). Программа требует поставить код НО и НК.
Какой код выбрать для НО и НК? Для меня это уменьш НК, а для продавца НО. Совсем запуталась.
теперь проблема не могу выгрузить из медка, т.к. нет лиценз
-
- Светоч Мысли
абракадабра@Irusik@ писав:контрагентомInna Medvetska писав:а відхилено ким?@Irusik@ писав:
я так и сделала, только РК пришел контрагенту уже со штампом "відхилено"
РК пришел контрагенту уже со штампом "відхилено" - ким? - контрагентом
я так розумію, що ваш контрагент не хоче реєструвати мінусовий РК і відхилив його
а іншого шляху виправити помилку в ІПН немає
не реєструє "мінус" , щоб "вбити неправильну ПН, значить полишає себе можливості мати правильну ПН Inna Medvetska =@Irusik@][
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 78 разів
- Подякували: 146 разів
щось я теж нічого не зрозуміла.svitlass писав:абракадабра@Irusik@ писав:контрагентомInna Medvetska писав: а відхилено ким?
я так розумію, що ваш контрагент не хоче реєструвати мінусовий РК і відхилив його
не реєструє "мінус" , щоб "вбити неправильну ПН, значить полишає себе можливості мати правильну ПН Inna Medvetska =@Irusik@][
у вас є податкова, в якій невірний іпн? і вона зареєстрована. до неї треба виписати рк і щоб цей рк зареєстрував покупець, власник цього неправильного іпн. по іншому ніяк.
а тільки потім виписати нову пн на вашого справжнього так сказати покупця.
що в цьому ланцюжку ви зробили не так?
капец, центральній шлюз налоговой не готов получать такие РК. В медке говорят сложная ситуация, ни чем не помогутInna Medvetska писав:щось я теж нічого не зрозуміла.svitlass писав:абракадабра@Irusik@ писав: контрагентом
у вас є податкова, в якій невірний іпн? і вона зареєстрована. до неї треба виписати рк і щоб цей рк зареєстрував покупець, власник цього неправильного іпн. по іншому ніяк.
а тільки потім виписати нову пн на вашого справжнього так сказати покупця.
що в цьому ланцюжку ви зробили не так?