НДС более 10 тыс? Коды есть?Tasa писав: Я ще раз продублюю свій пост. Дуже треба допомога #wall#
Так вже вийшло що всі податкові за січень я реєструвала - і на неплатників з умовним кодом теж... Зареєструвала податкову на контрагента, який є платником ПДВ як на "неплатника" (постаивли галочку з типом причини 02, а я просто не помітила.) Податкова 12.01 (поступили гроші вуд покупця), зареєструвала 19,01 але оскільки там "неплатник" то контрагент від мене нічого не отримав. А сьогодні тільки провірив і побачив, що нема податкової.... Всі терміни (щоб там правити) пройшли для реєстрації. Що робити ??? Які в мене варіанти ? Допоможіть порадою, бо вже не те шо сил нема...
Я здала деку сьогодні, ПЗ ясно що показані (а от покупець без кредиту).
Будь ласочка порадьте. #blush#
Регистрация налоговых накладных в ЕРНН
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 7966 разів
- Подякували: 5725 разів
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1931 раз
- Подякували: 6619 разів
- Контактна інформація:
-
- Акула НКУ
только новая НН, зарегина она будет февралем и покупатель получит кредит в феврале. на ту НН корректировка. А Вам уточненка для изменения дод.5Tasa писав:Так, податкова з кодами УКТ ЗЕД....
- Tasa
- Акула НКУ
- Контактна інформація:
Тобто нова податкова тим числом - 12.01.15 ? Чи вже лютим ? А без УР ніяк ? Якщо я подам нову звітну деку з виправленим Дод.5 ? ПЗ в мене не змінюються... Запуталася я вже капєц..ArinaArina писав:только новая НН, зарегина она будет февралем и покупатель получит кредит в феврале. на ту НН корректировка. А Вам уточненка для изменения дод.5Tasa писав:Так, податкова з кодами УКТ ЗЕД....
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 3428 разів
- Подякували: 2781 раз
НН выпишите датой первого события, т.е. 12.01, но зарегина будет в феврале. Контрагент в кредит себе возмет уже февралем. Изминенный дод. 5 ни чего не даст, бед правильно оформленной ННTasa писав:Тобто нова податкова тим числом - 12.01.15 ? Чи вже лютим ? А без УР ніяк ? Якщо я подам нову звітну деку з виправленим Дод.5 ? ПЗ в мене не змінюються... Запуталася я вже капєц..ArinaArina писав:только новая НН, зарегина она будет февралем и покупатель получит кредит в феврале. на ту НН корректировка. А Вам уточненка для изменения дод.5Tasa писав:Так, податкова з кодами УКТ ЗЕД....
-
- Акула НКУ
да, конечно, нову звитну можно, сама сдала и забыла, что срок еще не прошел #g_hospitaTasa писав:Тобто нова податкова тим числом - 12.01.15 ? Чи вже лютим ? А без УР ніяк ? Якщо я подам нову звітну деку з виправленим Дод.5 ? ПЗ в мене не змінюються... Запуталася я вже капєц..ArinaArina писав:только новая НН, зарегина она будет февралем и покупатель получит кредит в феврале. на ту НН корректировка. А Вам уточненка для изменения дод.5Tasa писав:Так, податкова з кодами УКТ ЗЕД....
новая НН - 12.01. датой 1-го события и никак иначе
- Tasa
- Акула НКУ
- Контактна інформація:
Тобто я роблю нову податкову 12.01 а реєструю наприклад 18.02.15 ? А на ту накладну що була зроблена на "неплатника" роблю РК ? (якою датою тоді робити?) А як мені виправити Дод 5 тоді ? В лютому ?
Дівчатка, дякую дуже за поради, бо як то кажуть: одна голова добре, а 3 краще #g_crazy#
Дівчатка, дякую дуже за поради, бо як то кажуть: одна голова добре, а 3 краще #g_crazy#
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 3428 разів
- Подякували: 2781 раз
а я считаю,что за январь уже нет смысла корректировать дод.5, т.к. налоговую ни как не получится исправить январем, или я не так понимаю?ArinaArina писав: да, конечно, нову звитну можно, сама сдала и забыла, что срок еще не прошел #g_hospita
-
- Акула НКУ
вариантов 2.Tasa писав:Тобто я роблю нову податкову 12.01 а реєструю наприклад 18.02.15 ? А на ту накладну що була зроблена на "неплатника" роблю РК ? (якою датою тоді робити?) А як мені виправити Дод 5 тоді ? В лютому ?
1-й сдать нову звитну, но тогда у Вас будет расхождение между ЕРНН и декой за январь. как на это посмотрят? может еще будете писать объяснительные.
2-й вариант, регите РК и новую НН и сдаете уточненку, тогда расхождений между реестром и декой нет.
какой вариант выбрать? трудно решить
-
- Акула НКУ
во, пока я писала, Вы мои мысли озвучили. наверно, лучше через уточненку?Люлик писав:а я считаю,что за январь уже нет смысла корректировать дод.5, т.к. налоговую ни как не получится исправить январем, или я не так понимаю?ArinaArina писав: да, конечно, нову звитну можно, сама сдала и забыла, что срок еще не прошел #g_hospita