Мені прийшли квитанції по ПН відправлених о 11-12
А в електронному кабінеті відобразилася операція поповнення о 10:15.
я фігію без баяна з нашої роботи
Регистрация налоговых накладных в ЕРНН (Часть 2)
-
Aj
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 1415 разів
- Подякували: 777 разів
Фуххх, дождалась своих НН, отправляла в 14.30, зарегистрировались в 20.20, весь день ушел на ... сначала пополнение счета, ожидание увеличение регистр суммы и отправки НН и вот чудо свершилось))) Ура!
пришли квитанции,регистрация вчера в 22.49.21часа)))
-
Inna Medvetska
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 78 разів
- Подякували: 146 разів
так це що виходить, нульові РК зараз уже реєструватися не будуть?
- marina11
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 621 раз
- Подякували: 1519 разів
Схоже, що так. Тільки двома окремими РК+ПН.Inna Medvetska писав:так це що виходить, нульові РК зараз уже реєструватися не будуть?
-
Вик@
- Высший разум

- Дякував (ла): 451 раз
- Подякували: 264 рази
пока все блокируются((( может все-таки найдет просветление на ГФС или Минфин и они исправят свой "косяк"...Inna Medvetska писав:так це що виходить, нульові РК зараз уже реєструватися не будуть?
- Tasa
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 1935 разів
- Подякували: 6628 разів
- Контактна інформація:
А вони саме "блокуються" чи відхиляються ? Я знаю про 2-й варіант. А комусь заблокували ?Вик@ писав:пока все блокируются((( может все-таки найдет просветление на ГФС или Минфин и они исправят свой "косяк"...Inna Medvetska писав:так це що виходить, нульові РК зараз уже реєструватися не будуть?
-
Inna Medvetska
- Светоч Мысли

так нульові просто відхиляють.Вик@ писав:пока все блокируются((( может все-таки найдет просветление на ГФС или Минфин и они исправят свой "косяк"...Inna Medvetska писав:так це що виходить, нульові РК зараз уже реєструватися не будуть?
у мене 2 шт за листопад не прийняті. от тепер думаю, що з ними робити
-
Inna Medvetska
- Светоч Мысли

ото краса, знов новий спосіб збільшення пз, бо якщо рк заблокують, то пз не зніменш, а нову пе зареєструвати все одно требаmarina11 писав:Схоже, що так. Тільки двома окремими РК+ПН.Inna Medvetska писав:так це що виходить, нульові РК зараз уже реєструватися не будуть?
-
Вик@
- Высший разум

- Дякував (ла): 451 раз
- Подякували: 264 рази
у моих контрагентов на меня нулевки заблокировали - РЕЄСТРАЦІЯ ЗУПИНЕНА, а там просто ошибка в наименовании номенклатуры#wall#Inna Medvetska писав:так нульові просто відхиляють.Вик@ писав:пока все блокируются((( может все-таки найдет просветление на ГФС или Минфин и они исправят свой "косяк"...Inna Medvetska писав:так це що виходить, нульові РК зараз уже реєструватися не будуть?
у мене 2 шт за листопад не прийняті. от тепер думаю, що з ними робити