Корректировка НН

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Світлячок
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 17 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення Світлячок »

Inna Medvetska писав:
Світлячок писав:
ArinaArina писав: Вы поставщик? Выписываете РК, в деку и дод.1 такой РК не попадает
Так, постачальник, але виходить податкова накладна була за лютий неправильна і постачальник немав права включати цю податкову накладну. Я зробила розрахунок коригування, тоді він має її включити в уточнюючий розрахунок за лютий. Чи я нічого не розумію. Чи він просто не робить ніяких дій?
так постачальник чи покупець.
а то ви пишите, що ви постачальник і що він не робить ніяких дій. хто "він"?
покупець

Світлячок
ПрофиПрофи

Повідомлення Світлячок »

Світлячок писав:
Inna Medvetska писав:
Світлячок писав: Так, постачальник, але виходить податкова накладна була за лютий неправильна і постачальник немав права включати цю податкову накладну. Я зробила розрахунок коригування, тоді він має її включити в уточнюючий розрахунок за лютий. Чи я нічого не розумію. Чи він просто не робить ніяких дій?
так постачальник чи покупець.
Я є постачальник, я вибачаюсь, про покупця писала. Покупець, чи робить якісь дії?

ArinaArina
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 7966 разів
Подякували: 5725 разів

Повідомлення ArinaArina »

Світлячок писав:
Світлячок писав:
Inna Medvetska писав: так постачальник чи покупець.
Я є постачальник, я вибачаюсь, про покупця писала. Покупець, чи робить якісь дії?
поставщик - покупатель - тайна, покрытая мраком #g_crazy#
покупатель, если считал НН ошибочной, не должен был ее включать в кредит, а по получении РК делать уточненку за тот период, когда была выписана НН. Но адрес покупателя - не обязательны реквизит НН, поэтому, если НН внесли в кредит, то уже успокойтесь и не городите огород.

Світлячок
ПрофиПрофи

Повідомлення Світлячок »

ArinaArina писав:
Світлячок писав:
Світлячок писав: Я є постачальник, я вибачаюсь, про покупця писала. Покупець, чи робить якісь дії?
поставщик - покупатель - тайма, покрытая мраком #g_crazy#
покупатель, если считал НН ошибочной, не должен был ее включать в кредит, а по получении РК делать уточненку за тот период, когда была выписана НН. Но адрес покупателя - не обязательны реквизит НН, поэтому, если НН внесли в кредит, то уже успокойтесь и не городите огород.
А якщо включив покупець в податковий кредит лютого, а коригування зроблене в березні. То що має робити покупець?

ArinaArina
Акула НКУ
Акула НКУ

Світлячок писав:
Скрытый текст
ArinaArina писав:
Світлячок писав:
А якщо включив покупець в податковий кредит лютого, а коригування зроблене в березні. То що має робити покупець?
еще раз повторяю - адрес покупателя не является ошибкой. но если Вы считаете это такой страшной проблемой и Вам больше нечем заняться, то делайте уточненку, снимайте эту НН, платите НДС+штраф, следом сдавайте еще одну уточненку с включением этой НН. Я б ничего не делала.

Inna Medvetska
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 78 разів
Подякували: 146 разів

Повідомлення Inna Medvetska »

Світлячок писав:
ArinaArina писав:
Світлячок писав:
нічого

Леонид ПП
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 14 разів
Подякували: 9 разів

Повідомлення Леонид ПП »

Доброго дня. Підкажіть будь ласка, вчора ввечері відправив на реєстрацію податкову накладку. До сих пір немає відповіді навіть про доставку в ДФС. Спробувати ще раз чи може задвоїтись?

ArinaArina
Акула НКУ
Акула НКУ

Леонид ПП писав:Доброго дня. Підкажіть будь ласка, вчора ввечері відправив на реєстрацію податкову накладку. До сих пір немає відповіді навіть про доставку в ДФС. Спробувати ще раз чи може задвоїтись?
отправляйте, не задвоится, если они НН получили, то придет ответ, что такой файл уже в базе есть.

Леонид ПП
Мудрец
Мудрец

Повідомлення Леонид ПП »

ArinaArina писав:
Леонид ПП писав:Доброго дня. Підкажіть будь ласка, вчора ввечері відправив на реєстрацію податкову накладку. До сих пір немає відповіді навіть про доставку в ДФС. Спробувати ще раз чи може задвоїтись?
отправляйте, не задвоится, если они НН получили, то придет ответ, что такой файл уже в базе есть.
Дуже дякую. Спробую ще раз.

Леонид ПП
Мудрец
Мудрец

Повідомлення Леонид ПП »

Леонид ПП писав:
ArinaArina писав:
Дуже дякую. Спробую ще раз.
відправив знову і зразу прийшла квитанція №1. Так що все в порядку. Дякую

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”