Згідно кодексу його взагалі в реквізитах немає

Згідно кодексу його взагалі в реквізитах немає

пустоSvitlanaKiev писав: ↑30 березня 2021, 12:50Подскажите, пжлст, при трехстороннем договоре, НН выписываем на того, кто получает товар, да?
Оплачивает товар компания А - плательщик НДС, получает по договору Компания Б - неплательщик НДС.
Выписываем НН на Компанияю Б и в НН:
Отримувач = Неплатник
ИНН = 10000000000
Код ознаки джерела податкового номера відповідно до реєстру, якому належить податковий номер особи = Пусто
Не надо.caramelka_lu писав: ↑30 березня 2021, 13:19Добрий день! Постачальник зареєстрував податкову накладну на початку березня за старою формою (реєстрував ПН ще до нових змін).
Підскажіть, будь ласка, чи потрібно робити корректировку на цю ПН і перереєструвати її вже за новою формою?
а я ось у статті знайшла: Наприклад, якщо до 1 березня 2021 року у графі для підпису посадової особи потрібно було зазначити «Орлова О. О.», тепер достатньо зазначити: «Олена Орлова».Izold писав: ↑03 березня 2021, 00:29В одной из статей нашла такое объяснение по заполнению поля"Власне ім'я ПРІЗВИЩЕ" (больше похоже на анекдот):
"змінено стиль розшифровки підписів – замість ініціалів та прізвища тепер зазначається власне ім’я та ПРІЗВИЩЕ, тобто “європейський” стиль. Наприклад, слід писати “Ігор КОСТЮЧЕНКО” замість нинішнього “І.М. Костюченко”. Вважаємо, що слід саме так – великими (заголовними) літерами, так як у наказі № 734 так підписана директор Департаменту податкової політики Лариса МАКСИМЕНКО. Податківці ніби “натякають” на такий варіант написання прізвища і у податкових накладних".
Реєструються ПН і так і такOska1302 писав: ↑31 березня 2021, 12:38а я ось у статті знайшла: Наприклад, якщо до 1 березня 2021 року у графі для підпису посадової особи потрібно було зазначити «Орлова О. О.», тепер достатньо зазначити: «Олена Орлова».Izold писав: ↑03 березня 2021, 00:29В одной из статей нашла такое объяснение по заполнению поля"Власне ім'я ПРІЗВИЩЕ" (больше похоже на анекдот):
"змінено стиль розшифровки підписів – замість ініціалів та прізвища тепер зазначається власне ім’я та ПРІЗВИЩЕ, тобто “європейський” стиль. Наприклад, слід писати “Ігор КОСТЮЧЕНКО” замість нинішнього “І.М. Костюченко”. Вважаємо, що слід саме так – великими (заголовними) літерами, так як у наказі № 734 так підписана директор Департаменту податкової політики Лариса МАКСИМЕНКО. Податківці ніби “натякають” на такий варіант написання прізвища і у податкових накладних".
Хтось розібрався як правильно його писати?
Не нужно читать разные статьи, а нужно читать Наказ, в котором черным по белому написано: "власне ім’я та ПРІЗВИЩЕ"...
Повернутись до “Податкова накладна”