Такая же ситуация - вчера отправила НН на регистрацию около 15-00. Нет ничего ни в Медке ни в кабинете. Сохраняем спокойствие, ждем#wall# #wall#Олена_Ник писав:у нас теж саме, вчора зранку відправили кілька ПН - і глухо, не зрозуміло, чи вони просто чекають чергу на реєстрацію, чи треба відправити повторно.oksi-super писав:Я знову вчора відправила ПН. Квитанції не приходять, в электронному кабінеті немає. Позавчорашні висять, вчорашні висять. Чи це у нас така ситуація, у мене сил немає#g_cray2# #g_cray2#
Регистрация налоговых накладных в ЕРНН (Часть 2)
-
- Мастер
- Дякував (ла): 25 разів
- Подякували: 26 разів
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 476 разів
- Подякували: 54 рази
Бондаренко Ирина писав:Доброго дня. У мене така ж ситуація. 10.01 зареєструвались ПН відправлені 09.01 і то частково. За 29.12 50/50, половина ПН десь загубилася. Сьогодні відправили їх повторно. 11.01 відправили ще, дуже сподівалась, що сьогодні вранці все буде гаразд...... але сподівання то така річь...... Я починаю дуже нервувати. ВСЕ ЦЕ ДУУУУУЖЕ ДІСТАЛО!!!!!! #angry# #angry# #angry# #angry# #angry# #angry#oksi-super писав:Я знову вчора відправила ПН. Квитанції не приходять, в электронному кабінеті немає. Позавчорашні висять, вчорашні висять. Чи це у нас така ситуація, у мене сил немає#g_cray2# #g_cray2#
То же самое, с 9 числа нет квитанций. Каким-то чудом с 10 раза попала в кабинет. Проверила все 96 НН - у всех статут - "зареєстровано", так что может и Ваши все зарегистр., будем ждать квитанции
-
- Знаток
- Дякував (ла): 8 разів
- Подякували: 4 рази
То же самое, с 9 числа нет квитанций. Каким-то чудом с 10 раза попала в кабинет. Проверила все 96 НН - у всех статут - "зареєстровано", так что может и Ваши все зарегистр., будем ждать квитанции[/quote]
Та вже кат з ними, тими квитанціями, їх можна і пізніше витягнути, але ж ні в ЄРПН ні в СЕА ПДВ вчорашніх ПН немає, і ліміт не зменшився. От і думай - чи ті ПН взагалі на сервер потрапили, чи десь загубились.
-
- Мастер
- Дякував (ла): 5 разів
- Подякували: 8 разів
Делюсь опытом - отправила вчера в 09.30 11.01 нн на регистрацию - пришла на работу сегодня и тишина, нет ни квитанций, ни в кабинете её. Нажала сегодня 12.01 отправить еще раз и через 5 мин она появилась в кабинете зарегистрирована только дата регистрации 12.01KIA писав:Бондаренко Ирина писав:Доброго дня. У мене така ж ситуація. 10.01 зареєструвались ПН відправлені 09.01 і то частково. За 29.12 50/50, половина ПН десь загубилася. Сьогодні відправили їх повторно. 11.01 відправили ще, дуже сподівалась, що сьогодні вранці все буде гаразд...... але сподівання то така річь...... Я починаю дуже нервувати. ВСЕ ЦЕ ДУУУУУЖЕ ДІСТАЛО!!!!!! #angry# #angry# #angry# #angry# #angry# #angry#oksi-super писав:Я знову вчора відправила ПН. Квитанції не приходять, в электронному кабінеті немає. Позавчорашні висять, вчорашні висять. Чи це у нас така ситуація, у мене сил немає#g_cray2# #g_cray2#
То же самое, с 9 числа нет квитанций. Каким-то чудом с 10 раза попала в кабинет. Проверила все 96 НН - у всех статут - "зареєстровано", так что может и Ваши все зарегистр., будем ждать квитанции
-
- Знаток
- Дякував (ла): 8 разів
- Подякували: 4 рази
Делюсь опытом - отправила вчера в 09.30 11.01 нн на регистрацию - пришла на работу сегодня и тишина, нет ни квитанций, ни в кабинете её. Нажала сегодня 12.01 отправить еще раз и через 5 мин она появилась в кабинете зарегистрирована только дата регистрации 12.01 [/quote]
Сьогодні запити відправила десь о 9-тій годині,відповіді прийшли теж за 5 хвилин, а вчорашні ПН, так вийшло, що після 10-ї повторно відправили - і знову нічого немає ні в ЄРПН ні в СЕА ПДВ.
-
- Оракул
- Дякував (ла): 85 разів
- Подякували: 99 разів
Сьогодні повторно відправила о 10:21 ПН на реєстрацію. Наразі повна тиша і в кабінеті, і в медку. Витяги поприходили тільки на ліміт, а на ПН відсутні. Таке враження, що система їхня працює за методом випадкових чисел.....
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1267 разів
- Подякували: 504 рази
То же самое - сегодня отправила налоговую на регистрацию-уже зарегистрирована, а по вчерашним нет даже уведомления о доставке(((
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1931 раз
- Подякували: 6619 разів
- Контактна інформація:
В мене сьогоднышных пару зареєструвались, зате найбільша - відправлена рінше на 10 хв - тиша.... От цікаво - як воно "вибирає"...READYN писав:То же самое - сегодня отправила налоговую на регистрацию-уже зарегистрирована, а по вчерашним нет даже уведомления о доставке(((