Блокировка регистрации НН/РК (частина 2️⃣)
- 
				Al_na
- Мудрец 
- Дякував (ла): 41 раз
- Подякували: 65 разів
Если НН заблокировали (кода не хватает т.к. поставщик свою еще н зарегистрировал), то я жду регистрации поставщика и выписываю повторно под другим номером и регистрирую.
Где-то читала, что в произвольной форме необходимо подать письмо в налоговую, что такая-то заблокированная не включена в декларацию т.к. выписана повторно.
Я ничего не отправляла. Звонков от инспектора с просьбами включить не было, писем тоже тьфу-тьфу. Лимит заблокированные не съедают и в сумму перевищення не идут.
- Tasa
- Акула НКУ 
- Дякував (ла): 1935 разів
- Подякували: 6628 разів
- Контактна інформація:
Теж сиджу у шоці - відмова, п.8 все одно - тільки розширили перелік постачальників з ризиковістю у яких ми купуємо товар...Olia123 писав: ↑07 липня 2020, 12:45Добрый день. Просто хочу пожаловаться на всю эту ситуацию с блокировками, рисковостью и тд. Пару недель назад попали в рисковые по п.8. из-за конкретного поставщика. Подали Пояснення вместе с документами и пояснениями деятельности. Сегодня получили новое Рішення налоговой, что они врахували надані пояснення, но все равно по их мнению мы формируем налоговый кредит от рисковых предприятий-поставщиков..Спойлер
и дальше новый уже список из предприятий, в котором наши перевозчики. Самое смешное, что с некоторыми из них мы работали только 1 раз, на смешные суммы 1-2тыс грн еще в прошлом году. Обзвонила их - все они попали в рисковые с марта-апреля-мая этого года. Это получается, что ты работаешь с контрагентом, все хорошо, он не в рисковых, он зарегистрировал налоговую накладную, ты включил ее в налоговый кредит, а через год его внесли в рисковые, а потом и тебя по цепочке... И все, описуй- неописуй деятельность, отсканируй хоть и все за весь период деятельности фирмы и прикрепи к поясненням, а итог один - никто из рисковых не выведет...
Реально - шо робити ? У мене вже просто нема ніяких сил - місяць кошмару і далі буде....

ЗІ Люди, що робити ? Правда - хто як думає ?
У мене купа податкових червень-липень - так і висять , заблокували перші 40шт - і досі не можу зібрати доки всі на пояснення(((
- 
				Nelli-Nelli
- Светоч Мысли 
- Дякував (ла): 398 разів
- Подякували: 906 разів
Там, здається, без директора не обійтись...Tasa писав: ↑14 липня 2020, 18:07Теж сиджу у шоці - відмова, п.8 все одно - тільки розширили перелік постачальників з ризиковістю у яких ми купуємо товар...
Реально - шо робити ? У мене вже просто нема ніяких сил - місяць кошмару і далі буде....

У мене купа податкових червень-липень - так і висять , заблокували перші 40шт - і досі не можу зібрати доки всі на пояснення(((
І ще в тему - newsone тільки що - нове керівництво податкової ефективно працює та збільшили надходження від ПДВ . Я трохи з дивану не впала!
					Востаннє редагувалось 15 липня 2020, 18:22 користувачем Nelli-Nelli, всього редагувалось 1 раз.

- Tasa
- Акула НКУ 
- Контактна інформація:
Дійсно ж ефективно - бюджет наповнюють , молодці простоNelli-Nelli писав: ↑14 липня 2020, 21:04І ще в тему - newsone тільки що - нове керівництво податкової ефективно працює та збільшили надходження від ПДВ . Я трохи з дивану не впала!Спойлер
Там, здається, без директора не обійтись...Tasa писав: ↑14 липня 2020, 18:07Теж сиджу у шоці - відмова, п.8 все одно - тільки розширили перелік постачальників з ризиковістю у яких ми купуємо товар...

Попалось на очі в фейсбук « Доброго дня, колеги! Підприємство поставили в ризикові по п.8. Директор з'їздив у податкову, і там йому порадили поповнити наш ПДВшний рахунок на суму по галузевому коефіцієнту податкового навантаження і тоді можливо (можливо!) в нас з'явиться шанс, що комісія зніме нас з ризикових. Є такі, в кого була така ситуація і який результат, якщо заплатити ці кошти?» це Київ . І це до того, що без директора не обійтись. Але відповіді позитивної не було на цей постпросто обговорення.

А робота стала, з таким розкладом - до безкінечності можна знімати ПК по ризикових постачальниках... толку все одно не буде
- 
				ЗорянаК
- Мудрец 
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 23 рази
TASA!   
Теж сиджу у шоці - відмова, п.8 все одно - тільки розширили перелік постачальників з ризиковістю у яких ми купуємо товар...
Підкажіть, будь ласка, а де в електронному кабінеті побачити цей перелік постачальників з ризиковістю?
і як узнать галузеве навантаження по ПДВ?
із особистої історії- по п. 8 -подали 3 рази всі можливі і неможливі документи по п. 8 і розблокуванню ПН- всюди відмова. Є інсайдерська інфо-п.8 не зніматимуть рік, щоб втратили 365 днів для включення ПН контрагентів в декларацію (тобто скористались коштами на казначейському рахунку)

Теж сиджу у шоці - відмова, п.8 все одно - тільки розширили перелік постачальників з ризиковістю у яких ми купуємо товар...
Підкажіть, будь ласка, а де в електронному кабінеті побачити цей перелік постачальників з ризиковістю?
із особистої історії- по п. 8 -подали 3 рази всі можливі і неможливі документи по п. 8 і розблокуванню ПН- всюди відмова. Є інсайдерська інфо-п.8 не зніматимуть рік, щоб втратили 365 днів для включення ПН контрагентів в декларацію (тобто скористались коштами на казначейському рахунку)
- 
				Nelli-Nelli
- Светоч Мысли 
- Дякував (ла): 398 разів
- Подякували: 906 разів
Не беріть до уваги те галузеве навантаження . То було обговорення однієї ситуації в Києві , з глазу-на-Глаз одному директору особисто сказали . До слова було, що повинен вже директор особисто вирішувати.ЗорянаК писав: ↑15 липня 2020, 14:40TASA!
- 
				АленаИгоревна
- Просвещенный 
- Дякував (ла): 83 рази
- Подякували: 49 разів
Щось не розумію 10 календарних чи робочих днів на подачу скарги? Допоможіть будь-ласка.АленаИгоревна писав: ↑13 липня 2020, 17:10І знову я з вами, шановні колеги
Перші 10 податкових розблокували за рішенням регіональної комісії (Всі послуги однакові в мене), надихнувшись я відіслала ще на 10 податкових Повідомлення. Все одно типово було. І зараз прийшли рішення про неприйняття, причина: "Надання платником податку копій документів, складених з порушенням законодавства: ____.______ "
Хто знає що це значить? Я сканувала документі з оригіналів у кольоровому зображенні. Може потрібно було копіювати та завіряти підписом з печаткою, але ж на перші 10 питань не було в ДФС(.
І 10 календарних днів для подання Скарги, це якщо рішення 13.07, це буде по 23.07 або по 22.07?
- Tasa
- Акула НКУ 
- Контактна інформація:
По 23.07АленаИгоревна писав: ↑15 липня 2020, 15:32Щось не розумію 10 календарних чи робочих днів на подачу скарги? Допоможіть будь-ласка.Спойлер
АленаИгоревна писав: ↑13 липня 2020, 17:10І знову я з вами, шановні колеги
Перші 10 податкових розблокували за рішенням регіональної комісії (Всі послуги однакові в мене), надихнувшись я відіслала ще на 10 податкових Повідомлення. Все одно типово було. І зараз прийшли рішення про неприйняття, причина: "Надання платником податку копій документів, складених з порушенням законодавства: ____.______ "
Хто знає що це значить? Я сканувала документі з оригіналів у кольоровому зображенні. Може потрібно було копіювати та завіряти підписом з печаткою, але ж на перші 10 питань не було в ДФС(.
І 10 календарних днів для подання Скарги, це якщо рішення 13.07, це буде по 23.07 або по 22.07?
Доброго дня!
Підкажіть,будь ласкаю,у разі якщо накладну за 20.06 розблокують 17.07,будуть штрафні санкції за невчасно зареєстровану ПН і як вірно включити в декларацію,як звичайну ПН чи показувати в додатку 5 таб.1.1??

Підкажіть,будь ласкаю,у разі якщо накладну за 20.06 розблокують 17.07,будуть штрафні санкції за невчасно зареєстровану ПН і як вірно включити в декларацію,як звичайну ПН чи показувати в додатку 5 таб.1.1??

поділіться зразком Пояснень до Повідомлення на розблокування...
 поділіться зразком Пояснень до Повідомлення на розблокування...