Регистрация налоговых накладных в ЕРНН (Часть 2)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Mary999999
УченикУченик
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Mary999999 »

чи буде штраф якщо рк виписаний без прив"язки до відвантаження?

Галина5
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 69 разів

Повідомлення Галина5 »

Доброе утро!!! Подскажите пожалуйста,несколько раз подавала деку с "перевищенням" *(раньше попадала сумма в строку 8,сейчас это 6), после регистрации этих налоговых сумма из ст.6 исчезала. В январе у меня та же ситуация, только н/н я зарегистрировала, а из ст.6 цифра не исчезла! У меня шок! Что-то изменилось, а я пропопустила? ПОМОГИТЕ!!!

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Галина5 писав:Доброе утро!!! Подскажите пожалуйста,несколько раз подавала деку с "перевищенням" *(раньше попадала сумма в строку 8,сейчас это 6), после регистрации этих налоговых сумма из ст.6 исчезала. В январе у меня та же ситуация, только н/н я зарегистрировала, а из ст.6 цифра не исчезла! У меня шок! Что-то изменилось, а я пропопустила? ПОМОГИТЕ!!!
Да ні, нічого не змінювалось щодо цієї строчки. У вас що така велика сума ? В мене туди попадає зазвичай різниця від заокруглень по деці (дека без копійок), а потім через місяць-другий зникає...

Галина5
Мудрец
Мудрец

Повідомлення Галина5 »

У мене попала сума по незареєстрованим неплатникам, я зареєструвала, ст.4 змінилась. з ліміту списалась, а з ст.6 не зникла, і в ліміт не повернулась. Сума 15000.

Галина5
Мудрец
Мудрец

Повідомлення Галина5 »

Галина5 писав:У мене попала сума по незареєстрованим неплатникам, я зареєструвала, ст.4 змінилась. з ліміту списалась, а з ст.6 не зникла, і в ліміт не повернулась. Сума 15000.
Що тепер робити і куди звертатись?

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Галина5 писав:
Галина5 писав:У мене попала сума по незареєстрованим неплатникам, я зареєструвала, ст.4 змінилась. з ліміту списалась, а з ст.6 не зникла, і в ліміт не повернулась. Сума 15000.
В мене колись була проблемка схожа, правда сума була все одно невеличка. Допомогло подання УРа, просто нульового... Стр.8 тоді в мене зникла. Можна спробувати - може допоможе.

Галина5
Мудрец
Мудрец

Повідомлення Галина5 »

Tasa писав:
Галина5 писав:
В мене колись була проблемка схожа, правда сума була все одно невеличка. Допомогло подання УРа, просто нульового... Стр.8 тоді в мене зникла. Можна спробувати - може допоможе.
УР нульовий подається з додатками чи без?

Люлик
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 3428 разів
Подякували: 2781 раз

Повідомлення Люлик »

Галина5 писав: УР нульовий подається з додатками чи без?
без

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Галина5 писав:УР нульовий подається з додатками чи без?
Я подавала з таким же нульовим Дод.5, просто щоб ше раз профігурувала строчка інші... Все інше не показувала. ( в мене теж було питання з неплатником)

Галина5
Мудрец
Мудрец

Повідомлення Галина5 »

Tasa писав:
Галина5 писав:УР нульовий подається з додатками чи без?
Я подавала з таким же нульовим Дод.5, просто щоб ше раз профігурувала строчка інші... Все інше не показувала. ( в мене теж було питання з неплатником)
Дякую!!! Спробую.

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”