Поділіться досвідом - Скаргу у довільному форматі треба малювати ?
Буду вдячна за зразок ...
ЗІ Так не хочеться то всьо робити - ще не всі пояснення подала, а тепер скарги...

Нанимайте и платите деньги юристам, сами Вы, грамотно не напишете скаргу.Tasa писав: ↑17 липня 2020, 12:20Прийшла відмова на пояснення до заблокованої ПН - тепер скарга... Не писала і не робила це раніше...
ЗІ Так не хочеться то всьо робити - ще не всі пояснення подала, а тепер скарги...
Гарна порада,дякую.Kseniya123 писав: ↑17 липня 2020, 12:47Нанимайте и платите деньги юристам, сами Вы, грамотно не напишете скаргу.Tasa писав: ↑17 липня 2020, 12:20Прийшла відмова на пояснення до заблокованої ПН - тепер скарга... Не писала і не робила це раніше...
ЗІ Так не хочеться то всьо робити - ще не всі пояснення подала, а тепер скарги...![]()
ГИ! і ще раз ГИ-ГИ!Kseniya123 писав: ↑17 липня 2020, 12:47Нанимайте и платите деньги юристам, сами Вы, грамотно не напишете скаргу.Tasa писав: ↑17 липня 2020, 12:20Прийшла відмова на пояснення до заблокованої ПН - тепер скарга... Не писала і не робила це раніше...
Nelli-Nelli писав: ↑17 липня 2020, 12:58Тут директора не випхаєш в податкову, і прилітає порада - найміть юриста!Спойлер
ГИ! і ще раз ГИ-ГИ!Kseniya123 писав: ↑17 липня 2020, 12:47Нанимайте и платите деньги юристам, сами Вы, грамотно не напишете скаргу.Tasa писав: ↑17 липня 2020, 12:20Прийшла відмова на пояснення до заблокованої ПН - тепер скарга... Не писала і не робила це раніше...
![]()
![]()
Люди, спустіться на землю. Бухгалтери тих фірм, що можуть собі дозволити юриста, на форумах не сидять і не питають порад.
АНУ ще раз те ж саме і з цитатами, буль ласка
Процедуру та вимоги до подання скарги на рішення територіального відділу ДФС установлено наказом Мінфіну від 21.10.15 р. № 916 (далі – Наказ № 916). По суті, це адміністративний порядок оскарження. У разі незгоди з винесеним ДФС рішенням за скаргою подальше оскарження відбувається шляхом звернення до суду.
Повернутись до “Податкова накладна”