ничего не произошло, все работает, как и ранее. Просто есть законопроектЛарчик33 писав:Buhgalteria писав:Коллеги, правильно ли я поняла, что с 11.09.17 автоматическая разблокировка заблокированных ранее НН не работает, в связи с публикацией законопроекта об возврате к тестовому режиму? Отправленные ПОВИДОМЛЕННЯ с исчерпывающими подтверждающими документами отклоняются по причине недостаточности первичных документов, без указания каких именно.... Каждый день пишу и отправляю скарги.... Что делать, ждать принятия законопроекта ВР или все же отсылать ПОВИДОМЛЕННЯ?
Серьезно? я пропустила такую инфу? не работает? где написано? дайте ссылку плиииз, что там где опубликовали? мне надо регить накладные, в этом месяце еще не регила... и что если будет блок, то всё??? висяк?? что было 11.09.17? что произошло? нове покращення? где почитать?
Блокировка регистрации НН/РК
- Irina911
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 562 рази
- Подякували: 930 разів
-
- Профи
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 14 разів
Спасибочки за ссылочку на проэкт закона! Но прочитав проэкт!!!! я поняла следующее,
1)все будет как и раньше, но только налоговые по которым получил квитанцию об остановке регистрации будут блокироваться не сразу а по истечении 30 календарей, в том случае если фортуна не улыбнется и ваши доки комисию не устроят. верно ли это?
2)К этому еще добавили 30 дней на подачу документов вместо 365, т.е. если я произвожу сложный узел, по которому комплектующие едут из Словакии, или Германии и срок поставки их 4-6 недель - то я не успеваю произвести, не успеваю скалькулировать и тем самым объяснить от куда взялся у меня код УКТ ВЭД который я не покупала.......не успеваю отгрузить? и то есть 30 денй проходят - полоного пакета документов подтверждающего реальность операции у меня нет, есть просто докуиенты об авансовых платежах...и скорее всего моя налоговая разблокирована не будет? Это я все верно поняла?
1)все будет как и раньше, но только налоговые по которым получил квитанцию об остановке регистрации будут блокироваться не сразу а по истечении 30 календарей, в том случае если фортуна не улыбнется и ваши доки комисию не устроят. верно ли это?
2)К этому еще добавили 30 дней на подачу документов вместо 365, т.е. если я произвожу сложный узел, по которому комплектующие едут из Словакии, или Германии и срок поставки их 4-6 недель - то я не успеваю произвести, не успеваю скалькулировать и тем самым объяснить от куда взялся у меня код УКТ ВЭД который я не покупала.......не успеваю отгрузить? и то есть 30 денй проходят - полоного пакета документов подтверждающего реальность операции у меня нет, есть просто докуиенты об авансовых платежах...и скорее всего моя налоговая разблокирована не будет? Это я все верно поняла?
-
- Мастер
- Дякував (ла): 13 разів
- Подякували: 2 рази
Шановні колеги!!! дійшли до стадії написання скарги....Я бух, юриста в штаті немає.... Хто як виходив з такої ситуації??? у нас акцизий товар....Скарга, що є в інтернеті на послуги і нам не підходить....Дякую.
-
- Мастер
- Дякував (ла): 13 разів
- Подякували: 2 рази
Я вважаю, що краще звернутись до юристів, а директор-щоб писала я сама...Фиалковская писав:Шановні колеги!!! дійшли до стадії написання скарги....Я бух, юриста в штаті немає.... Хто як виходив з такої ситуації??? у нас акцизий товар....Скарга, що є в інтернеті на послуги і нам не підходить....Дякую.
- marina11
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 621 раз
- Подякували: 1519 разів
А Ви спробуйте пояснити директору, що бухгалтер і юрист - різні посади, які вимагають різних знань і освіти. І окремої оплати#g_crazy# #wink#Фиалковская писав:Я вважаю, що краще звернутись до юристів, а директор-щоб писала я сама...Фиалковская писав:Шановні колеги!!! дійшли до стадії написання скарги....Я бух, юриста в штаті немає.... Хто як виходив з такої ситуації??? у нас акцизий товар....Скарга, що є в інтернеті на послуги і нам не підходить....Дякую.
Якщо є можливість "придавити" директора, краще це зробити. а до суду (в разі чого) - точно з юристом.
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 12 разів
- Подякували: 343 рази
Если вам по жалобе откажут, то вам придется идти в суд и к юристу - попробуйте объяснить это директоруmarina11 писав:А Ви спробуйте пояснити директору, що бухгалтер і юрист - різні посади, які вимагають різних знань і освіти. І окремої оплати#g_crazy# #wink#Фиалковская писав:Я вважаю, що краще звернутись до юристів, а директор-щоб писала я сама...Фиалковская писав:Шановні колеги!!! дійшли до стадії написання скарги....Я бух, юриста в штаті немає.... Хто як виходив з такої ситуації??? у нас акцизий товар....Скарга, що є в інтернеті на послуги і нам не підходить....Дякую.
Я б не бралася.
-
- Профи
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 14 разів
ФИРМЕННЫЙ БЛАНКЛорик777 писав:Если вам по жалобе откажут, то вам придется идти в суд и к юристу - попробуйте объяснить это директоруmarina11 писав:А Ви спробуйте пояснити директору, що бухгалтер і юрист - різні посади, які вимагають різних знань і освіти. І окремої оплати#g_crazy# #wink#Фиалковская писав: Я вважаю, що краще звернутись до юристів, а директор-щоб писала я сама...
Я б не бралася.
Державна фіскальна служба України
Головне управління ДФС міста Києва
ТОВ «_____________________________»
ЄДРПОУ _______________________
Адреса: _________________________________
Скарга
на Рішення про реєстрацію податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних або відмову в такій реєстрації №_____________________ від 19.07.2017 р.
Доводимо до відома, що позов до суду по рішенням не подавався.
ТОВ «_______________________», ЄДРПОУ __________________ Адреса: _______________________________. Нами було подано усі необхідні документи, а також пояснення до податкової накладної № ____ від _________ року на суму ____________________________гривень з ПДВ-_______________________грн., реєстрація якої була призупинена, на підставі Рішення про реєстрацію податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних або відмову в такій реєстрації №_______________________ від ____.07.2017 р..
Комісія Державної фіскальної служби України відмовила у поновленні реєстрації вказаної податкової накладної (рішення – у додатках).
Податкова накладна була виписана на попередню оплату (аванс), платіжне доручення № ____ від 29.06.2017 року,по договору № _________________ від ______________.2017 року з ТОВ «__________________» , предметом договору є: «за завданням Генпідрядника на свій ризик власними силами і засобами, з використанням власних Ресурсів виконати роботи на об’єкті ____________________________________________________________________________, для придбання матеріалів, та послуг для виконання будівельно-оздоблювальних робіт зазначених у договорі.
Податковий кредит складався на момент реєстрації податкової № _____ від ______.06.2017 з придбання матеріалів та основних засобів необхідних для виконання робіт.
Ми вважаємо, що відмова у реєстрації є безпідставною,оскільки наше підприємство надало усі необхідні документи (перелік документів у Додатках до скарги), які беззаперечно підтверджують реальність здійснення операцій по відмовленій податковій накладній.
Просимо поновити реєстрацію вказаної податкової накладної.
Бажаємо бути присутніми на засіданні щодо розгляду нашої скарги, про який просимо повідомити заздалегідь, за телефоном _____________________________ контактна особа __________________________________. Відповідь надіслати на адресу: _________________________
Додатки:
Перелік документів що надаються до скарги:
1. Рішення податкової
2. Ліцензія на виконання будівельно-оздоблювальних робіт
3. Договір з додатками Банківськи виписки
4. Акт виконаних робіт за червень 2017 року
5. Накладні, договори та ТТН на придбання матеріалів для здійснення робіт.
6. Накладні та ТТН на придбання комплектуючих та розхідних матеріалів щодо обслуговування основних засобів що приймають безпосередню участь в наданні послуг.
7. Договір із субпідрядником, використовуємо при недостатності найманих працівників на нашому підприємстві.
8. На підприємстві працює ______________ осіб, фонд оплати праці за червень 2017 року склав -___________________________ гривень.
Додаток на_________сторінках.
Директор
И да скаргу по большей части пишут бухгалтера, у многих так. А вот уже если исковое в суд, если поо скарге плохо ответили - то только юрист. Как видите сами - ничего особенного в той скарге нет, не переживайте. Еще в нете и здесь встречала ссылки на всякие разные скарги. вцелом -их суть одна и та же, на мой взгляд.
-
- Оракул
- Дякував (ла): 217 разів
- Подякували: 63 рази
Конечно лучше к юристу обратиться, я тоже переделывала сама, у меня купил - продал, тем более времени не было проверить статьи - подала скаргу. а теперь надо бы перепроверить все - и снова на это времени нетФиалковская писав:Я вважаю, що краще звернутись до юристів, а директор-щоб писала я сама...Фиалковская писав:Шановні колеги!!! дійшли до стадії написання скарги....Я бух, юриста в штаті немає.... Хто як виходив з такої ситуації??? у нас акцизий товар....Скарга, що є в інтернеті на послуги і нам не підходить....Дякую.
-
- Знаток
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 8 разів
Только писать нужно не в Головне управління ДФС міста Києва а вЛарчик33 писав:ФИРМЕННЫЙ БЛАНКЛорик777 писав:Если вам по жалобе откажут, то вам придется идти в суд и к юристу - попробуйте объяснить это директоруmarina11 писав: А Ви спробуйте пояснити директору, що бухгалтер і юрист - різні посади, які вимагають різних знань і освіти. І окремої оплати#g_crazy# #wink#
Я б не бралася.
Головне управління ДФС міста Києва
ТОВ «_____________________________»
ЄДРПОУ _______________________
Адреса: _________________________________
Скарга
на Рішення про реєстрацію податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних або відмову в такій реєстрації №_____________________ від 19.07.2017 р.
Доводимо до відома, що позов до суду по рішенням не подавався.
ТОВ «_______________________», ЄДРПОУ __________________ Адреса: _______________________________. Нами було подано усі необхідні документи, а також пояснення до податкової накладної № ____ від _________ року на суму ____________________________гривень з ПДВ-_______________________грн., реєстрація якої була призупинена, на підставі Рішення про реєстрацію податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних або відмову в такій реєстрації №_______________________ від ____.07.2017 р..
Комісія Державної фіскальної служби України відмовила у поновленні реєстрації вказаної податкової накладної (рішення – у додатках).
Податкова накладна була виписана на попередню оплату (аванс), платіжне доручення № ____ від 29.06.2017 року,по договору № _________________ від ______________.2017 року з ТОВ «__________________» , предметом договору є: «за завданням Генпідрядника на свій ризик власними силами і засобами, з використанням власних Ресурсів виконати роботи на об’єкті ____________________________________________________________________________, для придбання матеріалів, та послуг для виконання будівельно-оздоблювальних робіт зазначених у договорі.
Податковий кредит складався на момент реєстрації податкової № _____ від ______.06.2017 з придбання матеріалів та основних засобів необхідних для виконання робіт.
Ми вважаємо, що відмова у реєстрації є безпідставною,оскільки наше підприємство надало усі необхідні документи (перелік документів у Додатках до скарги), які беззаперечно підтверджують реальність здійснення операцій по відмовленій податковій накладній.
Просимо поновити реєстрацію вказаної податкової накладної.
Бажаємо бути присутніми на засіданні щодо розгляду нашої скарги, про який просимо повідомити заздалегідь, за телефоном _____________________________ контактна особа __________________________________. Відповідь надіслати на адресу: _________________________
Додатки:
Перелік документів що надаються до скарги:
1. Рішення податкової
2. Ліцензія на виконання будівельно-оздоблювальних робіт
3. Договір з додатками Банківськи виписки
4. Акт виконаних робіт за червень 2017 року
5. Накладні, договори та ТТН на придбання матеріалів для здійснення робіт.
6. Накладні та ТТН на придбання комплектуючих та розхідних матеріалів щодо обслуговування основних засобів що приймають безпосередню участь в наданні послуг.
7. Договір із субпідрядником, використовуємо при недостатності найманих працівників на нашому підприємстві.
8. На підприємстві працює ______________ осіб, фонд оплати праці за червень 2017 року склав -___________________________ гривень.
Додаток на_________сторінках.
Директор
И да скаргу по большей части пишут бухгалтера, у многих так. А вот уже если исковое в суд, если поо скарге плохо ответили - то только юрист. Как видите сами - ничего особенного в той скарге нет, не переживайте. Еще в нете и здесь встречала ссылки на всякие разные скарги. вцелом -их суть одна и та же, на мой взгляд.
04053, м. Київ, Львівська пл., 8.