А чому Ви так впевнені , що не зареєструють рк? В мене теж одна зареєструвалась помилкова пн , зробили рк з покупцем і зняли. Ще 4 шт висить теж помилкові , і квитанції прийшли , що не достатньо ліміту. Теж рк треба робити. Я думаю , що більш ніяк Ви не повернете ліміт, тільки через рк потрібно. Але я думаю безвихідних ситуацій не буває, треба дзвонити буху цієї фірми і пояснювати ситуейшин. В безкоштовному запиті повинні бути номери телефонів. А також Ваш шеф хай підключиться, поговорити з керівником новим. Головне не впадайте в паніку, все можливо вирішити.Alla25 писав:Девочки помогите пожалуйста. У меня разблокировалась ошибочно выписанная НН от 23.08.17,она была заблокированная,подавалась скарга-повідомлення с просьбой о анулировании этой накладной и было принято комисией о не регистрации этой накладной,что мне и нужно было, ни каких оскаржень в административном порядке и суде не было.Теперь она разблокировалась,но еще не зарегистрировалась,нет нужного лимита, а предприятие на которое выписана та налоговая накладная продано неизвестным лицам и я уверена что корректоровку они не зарегистрируют.Что мне делать,помогите,пробовала бросить налоговую с такими же реквизитами и номером на 1грн, не регистрирует,пишет что номер уже такой есть,как мне остановить регистрацию той налоговой.
Регистрация налоговых накладных в ЕРНН (Часть 2)
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 440 разів
- Подякували: 271 раз
У мене такаж ситуація. Зареєструвалася в січні18р. заблокована ПН за вересень 17р. виписала і зареєстровано до неї РК в січні18р. Тепер переживаю чи не потяне в перевищення сума РК так як помилково виписані ПН і РК не включаємо в звіт?Діна 1977 писав:А чому Ви так впевнені , що не зареєструють рк? В мене теж одна зареєструвалась помилкова пн , зробили рк з покупцем і зняли. Ще 4 шт висить теж помилкові , і квитанції прийшли , що не достатньо ліміту. Теж рк треба робити. Я думаю , що більш ніяк Ви не повернете ліміт, тільки через рк потрібно. Але я думаю безвихідних ситуацій не буває, треба дзвонити буху цієї фірми і пояснювати ситуейшин. В безкоштовному запиті повинні бути номери телефонів. А також Ваш шеф хай підключиться, поговорити з керівником новим. Головне не впадайте в паніку, все можливо вирішити.Alla25 писав:Девочки помогите пожалуйста. У меня разблокировалась ошибочно выписанная НН от 23.08.17,она была заблокированная,подавалась скарга-повідомлення с просьбой о анулировании этой накладной и было принято комисией о не регистрации этой накладной,что мне и нужно было, ни каких оскаржень в административном порядке и суде не было.Теперь она разблокировалась,но еще не зарегистрировалась,нет нужного лимита, а предприятие на которое выписана та налоговая накладная продано неизвестным лицам и я уверена что корректоровку они не зарегистрируют.Что мне делать,помогите,пробовала бросить налоговую с такими же реквизитами и номером на 1грн, не регистрирует,пишет что номер уже такой есть,как мне остановить регистрацию той налоговой.
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1931 раз
- Подякували: 6619 разів
- Контактна інформація:
31O'Rybka писав:Підкажіть, будь ласка, І половина січня 2018р. - граничний термін реєстрації ПН/РК 30 чи 31 січня? Дякую.
-
- Оракул
- Дякував (ла): 85 разів
- Подякували: 99 разів
В мене теж зареєстровані помилкові накладні за 06.2017р., по яких ніяких повідомлень на розблокування тощо не подавалось. Лише лист до місцевої ДПІ, що вони помилкові, щоб не враховували в декларації. І що тепер? На гарячу лінію дзвонить? Вкрадено 67 тис ПДВ....
-
- Высший разум
Робіть рк з мінусом і все повернеться. Я навіть покупцям звоню і не відстаю поки не зареєструють моє рк, щоб повернути мій ліміт , бо січень не буде чим реєструвати. Вообщем капец повний.O'Rybka писав:В мене теж зареєстровані помилкові накладні за 06.2017р., по яких ніяких повідомлень на розблокування тощо не подавалось. Лише лист до місцевої ДПІ, що вони помилкові, щоб не враховували в декларації. І що тепер? На гарячу лінію дзвонить? Вкрадено 67 тис ПДВ....
-
- Оракул
А як цей РК (дата - січень 2018р. -?, ПН зареєстрована за рішенням комісії 25.01.2018р.) - буде в'язатися із Деками за червень 2017р. і січнем 2018р.? Адже при складанні Деки за 06.2017р. - просили не враховувати у зобов'язання, а РК попадає у Деку за січень 2018р. - чи я щось плутаю? По факту у мене тепер задвоєне ПЗ за 06.2017р., при чому 2-га ПН не врахована у Деці, бо помилкова, а коригування у січні 2018р. зніме ПЗ січня 2018р. (хоча він тут нідочого) - чи як той РК відображати, куди його тулити?
-
- Высший разум
Думаю, ще думаю як його і куди його. Поки що подзвонила буху покупця , договорилися що не будемо показувати ні помилкову , ні рк. А що буде побачимо.O'Rybka писав:А як цей РК (дата - січень 2018р. -?, ПН зареєстрована за рішенням комісії 25.01.2018р.) - буде в'язатися із Деками за червень 2017р. і січнем 2018р.? Адже при складанні Деки за 06.2017р. - просили не враховувати у зобов'язання, а РК попадає у Деку за січень 2018р. - чи я щось плутаю? По факту у мене тепер задвоєне ПЗ за 06.2017р., при чому 2-га ПН не врахована у Деці, бо помилкова, а коригування у січні 2018р. зніме ПЗ січня 2018р. (хоча він тут нідочого) - чи як той РК відображати, куди його тулити?
-
- Оракул
Телефонувала тільки-що на гарячу лінію ДФС. Сказали складати РК, а помилкові ПН та РК до них не відображаються в Декларації... Отак.
Скажіть, будь ласка, а причини "помилково складена" проходить реєстрацію наразі?
Скажіть, будь ласка, а причини "помилково складена" проходить реєстрацію наразі?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 1296 разів
Я писала "технична помилка" - у меня прошлаO'Rybka писав:Телефонувала тільки-що на гарячу лінію ДФС. Сказали складати РК, а помилкові ПН та РК до них не відображаються в Декларації... Отак.