А у мене вообще капец#g_cray2# . Відправила рк на помилкову пн, а бух покупця не хоче її реєструвати так як пн не затягується в медок( помилкова) . Вона була заблокована в липні і вчора її зареєстрували згідно з новим законом . Прошу подивиться по ліміту ( в мене знялася сума з ліміту і квитанція 2 прийшла , що зареєстровано) а вона не вірить . Ну це нормально?O'Rybka писав:Телефонувала тільки-що на гарячу лінію ДФС. Сказали складати РК, а помилкові ПН та РК до них не відображаються в Декларації... Отак.
Скажіть, будь ласка, а причини "помилково складена" проходить реєстрацію наразі?
Регистрация налоговых накладных в ЕРНН (Часть 2)
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 440 разів
- Подякували: 271 раз
- marina11
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 621 раз
- Подякували: 1519 разів
Нехай вона продублює Витяг з ЄРПН за дату відправки ПН на реєстрацію. Вона має там з'явитися.Діна 1977 писав:А у мене вообще капец#g_cray2# . Відправила рк на помилкову пн, а бух покупця не хоче її реєструвати так як пн не затягується в медок( помилкова) . Вона була заблокована в липні і вчора її зареєстрували згідно з новим законом . Прошу подивиться по ліміту ( в мене знялася сума з ліміту і квитанція 2 прийшла , що зареєстровано) а вона не вірить . Ну це нормально?O'Rybka писав:Телефонувала тільки-що на гарячу лінію ДФС. Сказали складати РК, а помилкові ПН та РК до них не відображаються в Декларації... Отак.
Скажіть, будь ласка, а причини "помилково складена" проходить реєстрацію наразі?
-
- Высший разум
Дякую. Буду якось уговарювати. Не мала баба клопоту....marina11 писав:Нехай вона продублює Витяг з ЄРПН за дату відправки ПН на реєстрацію. Вона має там з'явитися.Діна 1977 писав:А у мене вообще капец#g_cray2# . Відправила рк на помилкову пн, а бух покупця не хоче її реєструвати так як пн не затягується в медок( помилкова) . Вона була заблокована в липні і вчора її зареєстрували згідно з новим законом . Прошу подивиться по ліміту ( в мене знялася сума з ліміту і квитанція 2 прийшла , що зареєстровано) а вона не вірить . Ну це нормально?O'Rybka писав:Телефонувала тільки-що на гарячу лінію ДФС. Сказали складати РК, а помилкові ПН та РК до них не відображаються в Декларації... Отак.
-
- Оракул
- Дякував (ла): 85 разів
- Подякували: 99 разів
У мене, слава Богу, все вирішилося. РК зареєстровано - ліміт повернуто. Тримаймося!O'Rybka писав:Телефонувала тільки-що на гарячу лінію ДФС. Сказали складати РК, а помилкові ПН та РК до них не відображаються в Декларації... Отак.
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1931 раз
- Подякували: 6619 разів
- Контактна інформація:
#g_crazy# А мені ДФС говорила зовсім інше, причому двічі )))O'Rybka писав:Телефонувала тільки-що на гарячу лінію ДФС. Сказали складати РК, а помилкові ПН та РК до них не відображаються в Декларації... Отак.
ЗІ Я теж згодна, що не треба нічо показувати, але ви ж знаєте як - права рука не знає, що робить ліва )
-
- Оракул
Діна 1977 писав:Дякую. Буду якось уговарювати. Не мала баба клопоту....marina11 писав:Нехай вона продублює Витяг з ЄРПН за дату відправки ПН на реєстрацію. Вона має там з'явитися.Діна 1977 писав:А у мене вообще капец#g_cray2# . Відправила рк на помилкову пн, а бух покупця не хоче її реєструвати так як пн не затягується в медок( помилкова) . Вона була заблокована в липні і вчора її зареєстрували згідно з новим законом . Прошу подивиться по ліміту ( в мене знялася сума з ліміту і квитанція 2 прийшла , що зареєстровано) а вона не вірить . Ну це нормально?
Їй ні той витяг не потрібен, ні затягнута ПН, бо ні ПН (помилкова), ні РК до неї не відображаються в Деці (сьогодні це мені повідомили на гарячій лінії). Для чого засмічувати базу, щоби потім плутатись? Це аби мізки пополоскати і що найцікавіше - вона також не застрахована від такої напасти як "любощі від ДФС".
-
- Оракул
Tasa писав:#g_crazy# А мені ДФС говорила зовсім інше, причому двічі )))O'Rybka писав:Телефонувала тільки-що на гарячу лінію ДФС. Сказали складати РК, а помилкові ПН та РК до них не відображаються в Декларації... Отак.
ЗІ Я теж згодна, що не треба нічо показувати, але ви ж знаєте як - права рука не знає, що робить ліва )
Щодо рук ДФС - то знаю це на своїй, як-то кажу, шкурі. У нас на 4 поверсі - обласна ДФС, на 3 поверсі - міська ДПІ - про існування одна одної зовсім не здогадуються. Через те дуже часто ситуація: стій там - іди сюди!
-
- Высший разум
Дякую за підтримку. Я теж такої думки , що не потрібно ці накладні показувати в деці , для чого лишні маніпуляції. І так роботи хоч завались. Але у кожного своя бухгалтерія.O'Rybka писав:Діна 1977 писав:Дякую. Буду якось уговарювати. Не мала баба клопоту....marina11 писав: Нехай вона продублює Витяг з ЄРПН за дату відправки ПН на реєстрацію. Вона має там з'явитися.
Їй ні той витяг не потрібен, ні затягнута ПН, бо ні ПН (помилкова), ні РК до неї не відображаються в Деці (сьогодні це мені повідомили на гарячій лінії). Для чого засмічувати базу, щоби потім плутатись? Це аби мізки пополоскати і що найцікавіше - вона також не застрахована від такої напасти як "любощі від ДФС".
Добрый день! Подскажите, пожалуйста, как поступить. Зарегистрировала налоговую накладную, а в графе 7 после запятой 12 нулей. На горячей линии сказали, что допускается только 2 знака после запятой. Теперь регистрировать нулевой РК, с типом причины "Смена номенклатуры" или обнулять эту налоговую, как ошибочную и регистрировать новую?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 1296 разів
считаю, что и так правильно, и так. Единственное, это в РК надо лучше написать "изменение цены". Но это мое мнение.Vvk писав:Добрый день! Подскажите, пожалуйста, как поступить. Зарегистрировала налоговую накладную, а в графе 7 после запятой 12 нулей. На горячей линии сказали, что допускается только 2 знака после запятой. Теперь регистрировать нулевой РК, с типом причины "Смена номенклатуры" или обнулять эту налоговую, как ошибочную и регистрировать новую?
А вы регистрировали через какую-то программу, или через эл.кабинет? Потому что, если через кабинет, то там эти 12 знаков после запятой не убираются, для кабинета это нормально.