Выписка Налоговых накладных

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
КамЛ
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 1296 разів

Повідомлення КамЛ »

Ninaaa писав:
12 червня 2023, 12:51
Доброго дня, підкажіть будь ласка що робити якщо не приходить квітанція про реєстрацію податкової накладної? Відправила 9/06, досі вісить в МЕДКУ Очікується доставка, в кабінеті також ніякої інформації. Відправити ще раз чи чекати? Дякую
Отправьте еще раз: вполне возможно, что она "потерялась", два раза она все равно не зарегистрируется.

lilinet
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 46 разів
Подякували: 3 рази

Повідомлення lilinet »

Підкажіть, будь ласка, підприємству проплатили аванс на початку місяця за заміну датчика тиску в орендованому автомобілі. Фізична особа Власник автомобіля сказав, що автомобіль він продав в середині місяця, зробили акт на поверненя авто. Но підприємство аванс не поверне, так як запчастину замовляли з іншої країни тільки для наших потреб, й шов цей датчик місяць і в кінці місяця постачальник виписав нам акт на заміну датчика і встановив його вже на автомобіль, який посуті ми не використовуємо.
Мені тепер потрібно виписати на себе зведену ПН з кодом 13 як негосподарська діяльність.

Nina-K
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 16 разів
Подякували: 6 разів

Повідомлення Nina-K »

Доброго дня.
Підкажіть, будь ласка.
Бюджетній установі по договору постачання було відвантажено товар, кількома партіями в різні дні виписані відповідні видаткові накладні.
Оплата за товар поступила на розрахунковий рахунок в один день і теж декільками платежами згідно видатковим накладним,
Чи можна виписати одну податкову накладну в рамках одного договору, чи потрібно на кожну оплату окремо. Як правильно для бюджетної організації?
Дякую.

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1929 разів
Подякували: 6617 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Nina-K писав:
06 липня 2023, 21:16
Доброго дня.
Підкажіть, будь ласка.
Бюджетній установі по договору постачання було відвантажено товар, кількома партіями в різні дні виписані відповідні видаткові накладні.
Оплата за товар поступила на розрахунковий рахунок в один день і теж декільками платежами згідно видатковим накладним,
Чи можна виписати одну податкову накладну в рамках одного договору, чи потрібно на кожну оплату окремо. Як правильно для бюджетної організації?
Дякую.
Я роблю по кількості платежів.
Мала досвід - виписала 1 пн , бо в рамках 1 договору , просили РК ((
Хоча в даному випадку 1 пН теж вірно, імхо

Елена_А
Гений
Гений
Дякував (ла): 211 разів
Подякували: 221 раз

Повідомлення Елена_А »

Nina-K писав:
06 липня 2023, 21:16
Доброго дня.
Підкажіть, будь ласка.
Дякую.
И как вы решили поступить? Я в прошлом году приняла организацию, работающую с бюждетом по нескольким договорам, они все выписывали кучей в конце месяца одной накладнуй. Порылась по интернету и нашла разъяснение, что конкретно в случае работы с бюждетом НН выписываются по оплате (к сожалению, не помню, где прочла), стала выписывать по платежам - начала делать реестры накладных за день по каждому договору отдельно, в день оплаты выписываю НН (напр. реестр за 10,06, оплатили 03.07 - НН будет от 03.07). Прям реально легче стало - оплату провожу по реестру и тут же создаю НН.

Dgiva
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 10 разів

Повідомлення Dgiva »

Доброго дня, підкажіть, роботодавець дав завдання, написати альтернативну версію протоколу розбіжностей до договору.
Кліент зажадав реєстрацію податкових накладних на 8 день, після першої події, та штраф в сумі ПДВ при блокуванні та наявності помилки в податковій. А я просто не знаю, що я можу запропонувати, крім того, що вважаю таки забаганки безглуздими.
Що можно запропонувати?

Ин
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 5117 разів
Подякували: 17317 разів

Повідомлення Ин »

Dgiva писав:
25 липня 2023, 16:10
Доброго дня, підкажіть, роботодавець дав завдання, написати альтернативну версію протоколу розбіжностей до договору.
Кліент зажадав реєстрацію податкових накладних на 8 день, після першої події, та штраф в сумі ПДВ при блокуванні та наявності помилки в податковій. А я просто не знаю, що я можу запропонувати, крім того, що вважаю таки забаганки безглуздими.
Що можно запропонувати?
штраф в сумі ПДВ при блокуванні- тільки в разі відмови розблокувати ПН
реєстрація ПН - Закон № 2876 підрозділ 2 розділ ХХ «Перехідні положення» ПКУ п. 89 та 90

STO Iryna
Гений
Гений
Дякував (ла): 89 разів
Подякували: 119 разів

Повідомлення STO Iryna »

Dgiva писав:
25 липня 2023, 16:10
Що можно запропонувати?
Моя любимая категория клиентов)))) Просто крышу от такого сночит в очередной раз. Я в таких случаях делаю попытку все-таки на ссылаясь на пку по срокам регистрации, блокировок/разблокировок, как и когдаони могут воспользоваться нашим пк, но если совсем упоротые а денег на них все-таки можно заработать, то конечно работаем пор их правилам, даже есть отдельный журнал упоротых клиентов с описанием их "забаганок". Но это все надо делать на этапе пождписания договора, если подпишиет договор на их усоовиях то уже надо выполнять, но перед пописанием я бы все таки попробовала переиграть

Nina-K
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 16 разів

Повідомлення Nina-K »

Доброго дня. Підкажіть, будь ласка. Постачальник надіслав податкові накладні складені 28.02.22, та 31.03.22. Та зареєстрував їх у липні 2023р. Так, як з 01.04.22 по 01.07.23 перебував на ЕП 2%.
Ці ПН я вже не можу включати до ПК (365 днів вже минуло)? Дякую.

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1929 разів
Подякували: 6617 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Nina-K писав:
28 липня 2023, 12:14
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка. Постачальник надіслав податкові накладні складені 28.02.22, та 31.03.22. Та зареєстрував їх у липні 2023р. Так, як з 01.04.22 по 01.07.23 перебував на ЕП 2%.
Ці ПН я вже не можу включати до ПК (365 днів вже минуло)? Дякую.
Я ще не закінчила з цим питанням... Але сподіваюсь що можна буде, в мене теж такі є...
Можливо десь є про зупинення строків на час перебування такого постач. на воєнному ЄП...

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”