Заполнение НН

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Лунева
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 9 разів

Повідомлення Лунева »

tee писав:в НН :
1)гр.2 я ставила дату с точками, а нужно без точек -это есть нарушение?!
2)гр.5 (при оказании услуг) послуга -- правильно или нет?
3) гр.6 ..1(одни) -- правильно или нет?
подскажите пожалуйста
И по поводу гр2, вообще налоговики требуют чтоб дата и здесь была без точек, но смотрю все поставщики присылают налоговые накладные с точками (в дате в графе 2)

tee
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 12 разів

Повідомлення tee »

Лунева писав:Подскажите, пожалуйста, пришла налоговая накладная на доставку цемента, поставщик пишет гр 3 "Доставка" гр5 "шт" гр6 "1".
Я ему пытаюсь объяснить, что в штуках доставка не измеряется, а он считает что это правильно. Права ли я и как его переубедить?

гр. 3 - доставка, гр. 5 - грн, гр. 6 .- послуга приводили пример, в газете Все про б/у №50 от 30.05.2012 стр. 41 там только речь шла о РОЗРОБКА ЛАНШАВТНОГО ПРОЕКТУ-гр. 3, грн.- гр.5, послуга - гр. 6
Сама теряюсь , что ставить в гр.5 - грн. или послуга, а в гр. 6 - послуга или 1

Лапа
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 7018 разів
Подякували: 4419 разів

Повідомлення Лапа »

МОЖЕТ ЭТО ПОМОЖЕТ. http://www.buhgalter911.com/yaf/yaf_pos ... spx#150238 Последние странички

инина
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 461 раз
Подякували: 520 разів

Повідомлення инина »

Лунева писав:Подскажите, пожалуйста, пришла налоговая накладная на доставку цемента, поставщик пишет гр 3 "Доставка" гр5 "шт" гр6 "1".
Я ему пытаюсь объяснить, что в штуках доставка не измеряется, а он считает что это правильно. Права ли я и как его переубедить?
Можно рейс можно шт. Если услугу можно выразить кол-вом то и выбир соотв ед. изм.

Лунева
ЗнатокЗнаток

Повідомлення Лунева »

tee писав:

гр. 3 - доставка, гр. 5 - грн, гр. 6 .- послуга приводили пример, в газете Все про б/у №50 от 30.05.2012 стр. 41 там только речь шла о РОЗРОБКА ЛАНШАВТНОГО ПРОЕКТУ-гр. 3, грн.- гр.5, послуга - гр. 6
Сама теряюсь , что ставить в гр.5 - грн. или послуга, а в гр. 6 - послуга или 1
Да всё правильно в гр. 5 грн, в гр.6 послуга, я не могу просто поставщика переубедить что надо так и это правильно, а он отказывается переделывать налоговую накладную. Вот и хотелось бы узнать мнение большинства

Лунева
ЗнатокЗнаток

Повідомлення Лунева »

инина писав:
Можно рейс можно шт. Если услугу можно выразить кол-вом то и выбир соотв ед. изм.
По поводу рейса не спорю, но считаю что только товары измеряются в шт

cometa
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2642 рази
Подякували: 1922 рази

Повідомлення cometa »

Если это был один рейс, то можно написать и так. А если он Вам возил целый день, то грн, и послуга.

А по поводу того, что только товары измеряются в штуках не согласна

Відповідь: ) до розділу I податкової накладної вносяться дані у розрізі номенклатури постачання товарів/послуг, а саме, зокрема:
у графу 2 - дата виникнення податкового зобов'язання у продавця, тобто здійснення будь-якої з подій, що сталася раніше, відповідно до вимог п.187.1 ст.187 ПКУ;
у графу 3 - номенклатура товарів/послуг продавця; у
графу 4 - код товару згідно з УКТ ЗЕД. Графа 4 заповнюється у разі постачання підакцизних товарів та товарів, ввезених на митну територію України на всіх етапах постачання таких товарів/послуг;
у графу 5 - одиниця виміру товарів/послуг - грн, шт., кг, м, см, м куб., см куб., л тощо;
у графу 6 - кількість (об'єм, обсяг) постачання товарів/послуг. У разі якщо послуги не мають таких показників, а вимірюються лише у вартісному вираженні, у графі 6 указується: "послуга/проценти тощо".
Враховуючи викладене, у випадку постачання послуг, що вимірюються лише у вартісному виразі, в розділі І податкової накладної: у графі 3 –необхідно вказати номенклатуру постачання послуг; у графі 5 – проставити "грн..", у графі 6 - зазначити "послуги".
ДПІ у Подільському районі м. Києва

Лунева
ЗнатокЗнаток

Повідомлення Лунева »

cometa писав:
Если это был один рейс, то можно написать и так. А если он Вам возил целый день, то грн, и послуга.
Я с Вами полностью согласна

Ната2727
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 475 разів
Подякували: 70 разів

Повідомлення Ната2727 »

є журнал "все про б/о" № 46 від 21.05.12р. там є приклади заповнення ПН

Лунева
ЗнатокЗнаток

Повідомлення Лунева »

cometa писав:

А по поводу того, что только товары измеряются в штуках не согласна

Відповідь: ) до розділу I податкової накладної вносяться дані у розрізі номенклатури постачання товарів/послуг, а саме, зокрема:
у графу 2 - дата виникнення податкового зобов'язання у продавця, тобто здійснення будь-якої з подій, що сталася раніше, відповідно до вимог п.187.1 ст.187 ПКУ;
у графу 3 - номенклатура товарів/послуг продавця; у
графу 4 - код товару згідно з УКТ ЗЕД. Графа 4 заповнюється у разі постачання підакцизних товарів та товарів, ввезених на митну територію України на всіх етапах постачання таких товарів/послуг;
у графу 5 - одиниця виміру товарів/послуг - грн, шт., кг, м, см, м куб., см куб., л тощо;
у графу 6 - кількість (об'єм, обсяг) постачання товарів/послуг. У разі якщо послуги не мають таких показників, а вимірюються лише у вартісному вираженні, у графі 6 указується: "послуга/проценти тощо".
Враховуючи викладене, у випадку постачання послуг, що вимірюються лише у вартісному виразі, в розділі І податкової накладної: у графі 3 –необхідно вказати номенклатуру постачання послуг; у графі 5 – проставити "грн..", у графі 6 - зазначити "послуги".
ДПІ у Подільському районі м. Києва

Если б они написали товаров И услуг а не товаров/услуг. Тогда у какого товара единица измерения грн?

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”