не вигружает у меня медок в 1С, надо ручками [/quote]
Я мала на увазі в деку має підтягнутися

Штрафов действительно нет.Енни писав: ↑19 червня 2020, 14:09Підскажіть будь ласка.ніде не можу знайти "правду".
Нам постачальник зареєстрував 28.03.20 ПН з неправильним кодом наприклад 0401.
Зараз він зареєстрував нульове коригування 16.06.20 до цєї ПН з кодом 0206.
1. Наскільки я розумію зміни №466 зараз штрафів за нульове коригування нема??? чи я не права?
2.І тут саме головне я продаю цей товар 01.06.2020 який мені писати код УКТ ЗЕТ 0401??? чи 0206???
на гарячій лініїї сказали новий.я сумніваюсь.покупець хоче тільки новий без всяких коригувань..![]()
Думаю, не критично. Если эл.кабинет пропустил, значит, все нормальноREADYN писав: ↑23 червня 2020, 15:30Поставщик сделал нулевой РК на изменение номенклатуры.
В налоговой накладной, к которой РК, было несколько позиций,
соответственно должно быть несколько груп коригування в РК,
но постащик сделал все позиции с групой коригування 1.
Как думаете насколько критичня эта ошибка?
просто если просить исправить - то такого могут наисправлять, что уже лучше так.КамЛ писав: ↑23 червня 2020, 15:40Думаю, не критично. Если эл.кабинет пропустил, значит, все нормальноREADYN писав: ↑23 червня 2020, 15:30Поставщик сделал нулевой РК на изменение номенклатуры.
Не готова відповісти про джерело, може, і новини податківців, але, на початку вводу цих преславутих груп коригування бачила роз’яснення , що група коригування різна при різних випадках в РК. Наприклад, коли коригується в одному РК, приміром, зміна номенклатури та зміна ціни або ще щось. От на один код (103 , 104...) одна група коригування. Ви РК отримали з одним кодом коригування от і група коригування одна. Я вважаю, що РК правильна.READYN писав: ↑23 червня 2020, 15:40просто если просить исправить - то такого могут наисправлять, что уже лучше так.КамЛ писав: ↑23 червня 2020, 15:40Думаю, не критично. Если эл.кабинет пропустил, значит, все нормальноREADYN писав: ↑23 червня 2020, 15:30Поставщик сделал нулевой РК на изменение номенклатуры.
спасибо
Повернутись до “Податкова накладна”