Так у вас и нет проблем тогда, есть ГТД-регистрируйте в гр.3 и все... тут речь о том, что нет ГТД и сидим и не регистрируем ничего до 15 дней!!! А потом-----конь в пальто....#g_hospita #g_hospita #g_hospitaMilaA писав:Да,указывала,у меня ж все ГТД-шки есть,мы-импортеры,отправила уже с ГТД,уже и квитанции получилаDfcbkbcf писав:Извините за назойливость#blush# Вы в номенклатуре ГТД указывали? или все по старому сделали?MilaA писав: Да ,уже 15 налогов. только что отправила,жду ответа,как соловей лета
Номер и дата ГТД в налоговой накладной
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 5794 рази
- Подякували: 3610 разів
-
- Оракул
- Дякував (ла): 72 рази
- Подякували: 36 разів
І що ви думаєте... дзвонила я на "пряму телефону" лінію ДПС України..#search# (на початку тиждня сказали що вони мають приймати сьогодні з 14 години... ) Я от з 14 :00 і дзвонила туди.. все казали передзвоніть через 5 хвилин...
а в результаті.. сказали що гарячої лінії НЕ БУДЕ Гаряча лінія буде 30.08
От страна дураков...
От страна дураков...
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 773 рази
- Подякували: 1426 разів
ОСЬ ТАКА ВОНА ГОРЯЧА!!!! #g_crazy#utya писав:І що ви думаєте... дзвонила я на "пряму телефону" лінію ДПС України..#search# (на початку тиждня сказали що вони мають приймати сьогодні з 14 години... ) Я от з 14 :00 і дзвонила туди.. все казали передзвоніть через 5 хвилин...
От страна дураков...
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 5794 рази
- Подякували: 3610 разів
utya писав:І що ви думаєте... дзвонила я на "пряму телефону" лінію ДПС України..#search# (на початку тиждня сказали що вони мають приймати сьогодні з 14 години... ) Я от з 14 :00 і дзвонила туди.. все казали передзвоніть через 5 хвилин...
От страна дураков...
30/08 ВЖЕ ОПІЗДАЄМО, ТАК ЩО ЦЕ ВЖЕ НЕ ГАРЯЧА ЛІНІЯ, А ДОХЛА СОБАКА.....ГАДЫ#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2#
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
до них маю тільке одне визначення. Але, на жаль, його друкувати не можна#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2#utya писав:І що ви думаєте... дзвонила я на "пряму телефону" лінію ДПС України..#search# (на початку тиждня сказали що вони мають приймати сьогодні з 14 години... ) Я от з 14 :00 і дзвонила туди.. все казали передзвоніть через 5 хвилин...
От страна дураков...
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2170 разів
- Подякували: 4361 раз
Здається мені, що ми вже давно оте слово ... "опіздали".Лимончик писав:
30/08 ВЖЕ ОПІЗДАЄМО, ТАК ЩО ЦЕ ВЖЕ НЕ ГАРЯЧА ЛІНІЯ, А ДОХЛА СОБАКА.....ГАДЫ#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1752 рази
- Подякували: 2670 разів
у меня тоже есть проблемы-куча предоплат по товару,который будем завозить в сентябреЛимончик писав:Так у вас и нет проблем тогда, есть ГТД-регистрируйте в гр.3 и все... тут речь о том, что нет ГТД и сидим и не регистрируем ничего до 15 дней!!! А потом-----конь в пальто....#g_hospita #g_hospita #g_hospitaMilaA писав:Да,указывала,у меня ж все ГТД-шки есть,мы-импортеры,отправила уже с ГТД,уже и квитанции получилаDfcbkbcf писав: Извините за назойливость#blush# Вы в номенклатуре ГТД указывали? или все по старому сделали?
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 442 рази
- Подякували: 77 разів
мы остались один на один с нашей проблемой! зато как они население вводят в оману своими рекламами- налоговая теперь ен фискальный орган!!!! это теперь сплошь и рядом консультации и помощь!!! и верят же люди( которые просто не сталкиваются с налогвой, как бизнес).....
-
- Оракул
- Дякував (ла): 72 рази
- Подякували: 36 разів
А нащо їм паритися... всім зрозуміло.., що люди будуть дзвонити нарахунок ВМД.., а відповіді не має.. креще перечекають і дурниць не будуть ляпати..
Цікаво, які відповіді сьогодні дасть черговий по ДПС...#rtfm#.
Памятаєте історію з Деклараціями з ПДФО... історія повторюється (коли порядок заповнення зявився в ніч граничного терм іну подачі)
Цікаво, які відповіді сьогодні дасть черговий по ДПС...#rtfm#.
Памятаєте історію з Деклараціями з ПДФО... історія повторюється (коли порядок заповнення зявився в ніч граничного терм іну подачі)