Оказывается, в МЕДКе в НН можно указать форму проведения расчетов "Розрахунок карткою платіжної системи"#clamping#Marlboro писав:Угадайте с каким банковским документом будут сверять НН?
=Налоговая накладная=
-
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 252 рази
- Подякували: 4095 разів
Не вірно. Вам треба зменшити дохід (в тому числі оподатковуваний) записом Дт703 Кт641 поточною датою.Іріша писав:Доброго дня, допоможіть будь ласка, як правильно провести оплату від покупця, якщо акт був виписаний 27.12.12, коли ми ще не були платниками ПДВ, а тепер отримали оплату і мені потрібно виписати ПН ( оплата за бюджетні кошти). У мене на кінець місяця виходить залишок по Дт 6431. Це вірно, чи ні?
? в смысле, почему?Marlboro писав:Не вірно. Вам треба зменшити дохід (в тому числі оподатковуваний) записом Дт703 Кт641 поточною датою.Іріша писав:Доброго дня, допоможіть будь ласка, як правильно провести оплату від покупця, якщо акт був виписаний 27.12.12, коли ми ще не були платниками ПДВ, а тепер отримали оплату і мені потрібно виписати ПН ( оплата за бюджетні кошти). У мене на кінець місяця виходить залишок по Дт 6431. Це вірно, чи ні?
Насколько я понимаю, как операции начинаются, так они и заканчиваются.
"Отгрузили" без НДС и по оплате НН не будет.
"Отгрузили" без НДС и по оплате НН не будет.
-
- Гигант Мысли
Думаю, что Вы ошибаетесь, в части касающейся того, что НДС будет.Marlboro писав:Згідно положень 136.1.2 ПКУ та п.6 ПСБО 15.
За бюджетні кошти ПДВ буде.
-
- Гигант Мысли
Чому? Дата виникнення зобов'язань буде по даті оплати, в звичайному порядку згоден - пропуск "першої події" звільняє від ПДВ в майбутньому.
Была бы по дате оплаты, если бы "отгружающий" был плательщиком НДС.Marlboro писав:Чому? Дата виникнення зобов'язань буде по даті оплати, в звичайному порядку згоден - пропуск "першої події" звільняє від ПДВ в майбутньому.
-
- Гигант Мысли
Я розумію хід думки, але з аргументами не згоден. Згідно статті 200 сума податку, що підлягає сплаті (перерахуванню) до Державного бюджету України або бюджетному відшкодуванню, визначається як різниця між сумою податкового зобов'язання звітного (податкового) періоду та сумою податкового кредиту такого звітного (податкового) періоду. Податкове зобов'язання виникне в періоді, коли він вже був платником. В звичайному ж порядку податкове зобов'язання не виникне по тій же причині - дата, з якою пов'язане його виникнення припадає на період, коли особа не була платником.
Поставка свершилась до регистрации поставщика плательщиком НДС.
И свершилась она без НДС.
Абзац.
З.Ы. "Не согласен. Что погулять мог - да. Цыгане, тем более. Мы должны иметь некоторый гражданский отдых.
Но чтобы генерала, да еще за такое место - нет! Отставить!
У нас субординация и выслуга лет! За мной!"
Х/ф "ДМБ"
И свершилась она без НДС.
Абзац.
З.Ы. "Не согласен. Что погулять мог - да. Цыгане, тем более. Мы должны иметь некоторый гражданский отдых.
Но чтобы генерала, да еще за такое место - нет! Отставить!
У нас субординация и выслуга лет! За мной!"
Х/ф "ДМБ"